Dantechno Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Dnes se mi konečně podařilo nechat si přes noc hodinky na ruce. Zasvěcení vědí Nebud smutnej , ja sem taky mrtvej na spodek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Nebud smutnej , ja sem taky mrtvej na spodek... Mě potěšilo, že jsem viděl tvůj novej avatar a řek sem si, co je tohle za novýho narcisitního ko.ko.ta a pak jsem zjistil, že si to ty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Mě potěšilo, že jsem viděl tvůj novej avatar a řek sem si, co je tohle za novýho narcisitního ko.ko.ta a pak jsem zjistil, že si to ty.... Uprava puvodni fotky me stala 5 hodin v CADu a 3 hodiny ve photoshopu . Tak jsem rad , ze to nekdo ocenil EDIT: Kdyz vidim nase avatary.... tak by jsme byli krasnej par... Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Dnes se mi konečně podařilo nechat si přes noc hodinky na ruce. Zasvěcení vědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) dnes ma potesil narodny beh Devin-Bratislava. Skvela nalada, pocasie tiez pekne vyslo.. cas sice nebol extra super, ale absolutne mi to nevadi.. naozaj skvele podujatie Nebol veľký protivietor? Neviem ako v Bratislave, ale na druhej strane Slovenska dosť fúkalo, nárazovky. edit: slovo na v.ý.ch.o.d.e - mi kóduje..hmmm..tak opisne Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Celý den mě těšily Rolex Submariner LV. A protože byla neděle, měl jsem čas si to uvědomit.Jsou malý, chrastí, AR nemají, vlastně na nich nic není, ale koule mají jak kokosový ořechy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Nebol veľký protivietor? Neviem ako v Bratislave, ale na druhej strane Slovenska dosť fúkalo, nárazovky. edit: slovo na v.ý.ch.o.d.e - mi kóduje..hmmm..tak opisne fukalo od zapadu,muselo sa im lahsie bezat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 EDIT: Kdyz vidim nase avatary.... tak by jsme byli krasnej par... škoda, že už jsi mrtvej na ten spodek Dane, moc by mě zajímalo co by z toho vzešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 škoda, že už jsi mrtvej na ten spodek Dane, moc by mě zajímalo co by z toho vzešlo nic, spim na zádech a pevně svírám cíp duchny koleny. A při představě Dana vedle sebe na letišti mám určitě jasno v tom, že by mě v této poloze chytla celonoční nerozlomitelná křeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Nejlepsi antikoncepce je acylpirin, Romane Jinac soudim, ze by z toho byla moc povedena nova rasa, asi jako kdyz se kamaradova fila nechala obstastnit yorksheerem. Nevim, jak se to povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Že konečně přestala čoudit Chropyněže už se trochu zklidňuje cenzurní vláknoze jsem přežil víkend s dostatečným počtem chytrých buněkže ledviny a játra ještě fungují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Mě včera potěšil slušný motorkář (pozoruju, že jich je jako šafránu). Probliknul mě do zrcátka (nepočítal s tím, že na tom mém křápu může být namontované denní svícení) a vůbec, hezky se držel za náma v lajně, ať už na 90ce nebo 50ce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Chtěl bych tu vyseknout poklonu lékařskému týmu Cévní chirurgie nemocnice Na Homolce za záchranu života mého otce(74).V pátek v odpoledních hodinách letecky přepraven do Prahy z 20% šancí na přežití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Čteška Kindle z Amazonu. Jsem ponekud staromilec a mám rád klasicke knihy, ale tohle jsem risknul a vyšlo to. Jsem z ní nadšenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 bratia zo zapadu, fakt sa na mna nehnevajte, ale mna dnes pobavil vas prezident. ta graciozna nenapadnost a nonsalantna zaluba v pisacich potrebach je naozaj krasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Pěkně to pero zatáhl, nejprve znalecky posoudil a následně štípnul Pěkné video je zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 To je hustyyyy! Jak se u toho usmiva... Sefova asistentka na me koukala jako na blazna, jak se tlemim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Však ty pera si stejně po podpisu nechávají, tak nevím proč kolem toho dělal takové opičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 No - hlavně si myslím, že čekali na začátek přenosu a ten začal v okamžiku, kdy měl to pero v ruce ... tak ho holt schoval, co měl dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Hlavne on tam to pero pak vratil - po podspisu, coz na zaznamu uz neni. Takhle z neho udelali pitomce jen diky "vytrzeni z kontextu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky