Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 3. 10. 2014 v 15:46, instant napsal:

ja som to myslel tak ze to je pomerne normalne slovo. pouziva to napr. aj moja svokra a zahoracka nie je.

No len ci aj ty nie si latentny Zahorak :lol2:

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno
  V 3. 10. 2014 v 18:07, pebe napsal:

je to ta okurka a ne ten okurek

přesně tak. Já jak vidím  nebo slyším okurek, mám okamžitě toho daného za jelito z východu...

Odesláno (upraveno)
  V 3. 10. 2014 v 18:51, Frostie napsal:

přesně tak. Já jak vidím nebo slyším okurek, mám okamžitě toho daného za jelito z východu...

a jen tak drsne pises nebo uz jsi to nekomu rekl do oci? Tyhle povyseny kecy miluju Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno
  V 3. 10. 2014 v 20:22, SCIFI napsal:

a jen tak drsne pises nebo uz jsi to nekomu rekl do oci? Tyhle povyseny kecy miluju

řekl a nestydím se za to. To není nic povýšenýho. Jestli je potřeba ti to říct do očí, nemám problém, i když u Pražáka bych to nečekal...

Odesláno
  V 3. 10. 2014 v 20:38, Frostie napsal:

řekl a nestydím se za to. To není nic povýšenýho. Jestli je potřeba ti to říct do očí, nemám problém, i když u Pražáka bych to nečekal...

snad budes mit nekdy prilezitost. Ja bych s tim problem mel totiz. Nésu prazak
Odesláno

tak důležitý ovšem je, jestli mluvíš normálně, nebo říkáš okurek... <_<

Odesláno (upraveno)
  V 3. 10. 2014 v 18:42, JaRooN napsal:

No len ci aj ty nie si latentny Zahorak :lol2:

Ja som z vychodu bratm.. tha len ty dalej podjebuj, zasmejeme sa vjacer?.. :)

Edit: chce to poll na temu "ked zacne okurkova vojna, na ktorej strane chcete narukovat?" :)

Upraveno uživatelem instant
Návštěvník Alda
Odesláno
  V 3. 10. 2014 v 8:18, Zmizík napsal:

Já se dnes v noci nasmál. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/358-seiko-marinemaster/?p=1254124

Prej "Důlková koroze napadla tubus!" To by mohla bejt alternativa Kozy. Odpověď třeba: Ví už vo tom Konrád?

To je dobre, to se mi libi, to si mel dat do humoru :)

I kdyz, me ten humor docela presel pri zjisteni, ze hodinky za 2k a za 200$, jsou vlastne stejny level. :)

Odesláno (upraveno)
  V 3. 10. 2014 v 21:55, instant napsal:

Ja som z vychodu bratm.. tha len ty dalej podjebuj, zasmejeme sa vjacer?.. :)

Edit: chce to poll na temu "ked zacne okurkova vojna, na ktorej strane chcete narukovat?" :)

No vidis, na Miletičke je oharek normalny, u vas na vychode asi tiez a u nas v Žiline som to nikdy nepocul ;)

A podjebujem strasne rad, ale len v ramci srandy. Aj u piva by som ta par krat podjebal, ty by si mi jednu prijebal a boli by sme kamarati :D Az pojdes niekam do Českých zemí, bo tu teraz žijem, tak sa ozvi, dame pivko alebo nealko. Rad Ta spoznam a podam ruku ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno
  V 4. 10. 2014 v 5:10, Alda napsal:

To je dobre, to se mi libi, to si mel dat do humoru :)

I kdyz, me ten humor docela presel pri zjisteni, ze hodinky za 2k a za 200$, jsou vlastne stejny level. :)

Tak ja bych to zase tak tragicky nevidel,me to vlakno na WUS prijde v mnoha ohledech dost pritazeny za vlasy,evidentne ne jenom me...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

sledujem, ze uz som Zavislak, tak som si nahodil aj Avatar! 

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 4. 10. 2014 v 5:51, villain83 napsal:

Tak ja bych to zase tak tragicky nevidel,me to vlakno na WUS prijde v mnoha ohledech dost pritazeny za vlasy,evidentne ne jenom me...

Ja to taky tragicky nevidim, proto jsem tam dal toho smajla. Navic to nebylo vubec o tom, kde se vyrabeji, spis jak.

Odesláno

Potěšilo mě, že na dnešek máme rezervaci do Čestru, vidím to na tataráček jako předkrm a pak si dám nějaký steak, mňam:-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...