Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Že jsem spal sám... Po pěti letech jsem opět měl sen(boj s hady, no :D), při kterém jsem dal zboku strašlivou ránu pěstí do přilehlého peřiňáku a je tam slušnej šlic(a mě pekelně bolí ruka, snad jsem si to měsíc před odjezdem na Erasmus nezlomil). Doufal jsem, že se mi to už nikdy nestane a teď budu usínat ve strachu, že nějaké jednou ublížím...

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím kam to dát, ale protože mě to potěšilo, tak šup sem s tím. Díky článku na Seznamu jsem se kouknul na stránky Lane Motor Museum Unique Cars. Kdo má rád auta, a v tomto případě ještě různě podivná, doporučuju mrknout. Majitel Jeff Lane se specializuje na slepé uličky, kterými se automobilky vydávaly - to myslím jako návnada stačí... :D

Odkaz ke komentáři

Nevím kam to dát, ale protože mě to potěšilo, tak šup sem s tím. Díky článku na Seznamu jsem se kouknul na stránky Lane Motor Museum Unique Cars. Kdo má rád auta, a v tomto případě ještě různě podivná, doporučuju mrknout. Majitel Jeff Lane se specializuje na slepé uličky, kterými se automobilky vydávaly - to myslím jako návnada stačí... :D

Dobře jsi to sem dal. Díky.
Odkaz ke komentáři

Dorazil jsem konečně do kanclu (z pojížděk, ne z tahu).

Včera neskutečné množství telefonů, emailů atd., tak jsem dnes čekal ještě větší masakr.

A?

Nic, konečně to všichni vzdali, několik elektronických přání veselých svátků a to je vše,

takže místo abych tady seděl do devíti desíti, tak už to můžu zabalit, paráda. Zkusím

přemluvit polovičku někam na fajn večeři a tak. Vidím to na pěknej předvánoční večer :)

Odkaz ke komentáři

Zatím nemáme potvrzené hlídání, tak kdo ví...snad nebudu psát zítra do opačného vlákna...

Přeju ti ať to dopadne, bude to takové to správný odreagovtání před vánocemi :-) se těším, zrovna v Praze mrknu i na nějaké ty hodinky, něco mám v oku....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...