instant Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 A nijak to nevysvetlovala?Si predstav sam sebe, ze udelas to stejny.. Tak toto je viac menej standardny vzorec spravania aj u mna, akurat na 1 rok, tak na to holt nemam gule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Že jsem spal sám... Po pěti letech jsem opět měl sen(boj s hady, no ), při kterém jsem dal zboku strašlivou ránu pěstí do přilehlého peřiňáku a je tam slušnej šlic(a mě pekelně bolí ruka, snad jsem si to měsíc před odjezdem na Erasmus nezlomil). Doufal jsem, že se mi to už nikdy nestane a teď budu usínat ve strachu, že nějaké jednou ublížím... Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 No mne potěšil skvělý výkon v Lucerně. Jsem asi hrdý na své děti.vystupujou s Rohlíkama?nebo v sobě nezapřou tvoje punkový kořeny a snažili se v první řadě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 SMS od kurýra mě dnes potěšila! Z USA do domu ani ne za týden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Jak by řekla Halina: Lepší mesiáš Landa, jak nasraná panda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Nevím kam to dát, ale protože mě to potěšilo, tak šup sem s tím. Díky článku na Seznamu jsem se kouknul na stránky Lane Motor Museum Unique Cars. Kdo má rád auta, a v tomto případě ještě různě podivná, doporučuju mrknout. Majitel Jeff Lane se specializuje na slepé uličky, kterými se automobilky vydávaly - to myslím jako návnada stačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Dík za tip, už se kochám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 ...jedou na pódiu s bandem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 .. je mi tech rusaku lito ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 No jo, prodejci hodinek a aut prý nestíhají zdražovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak ještě patnáct minut a jupíííííí.....................Dovolená..................a do zaměstnání až 5.1.2015................... tedy jestli nebude nějaká mimořádka to bych asi musel dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Nevím kam to dát, ale protože mě to potěšilo, tak šup sem s tím. Díky článku na Seznamu jsem se kouknul na stránky Lane Motor Museum Unique Cars. Kdo má rád auta, a v tomto případě ještě různě podivná, doporučuju mrknout. Majitel Jeff Lane se specializuje na slepé uličky, kterými se automobilky vydávaly - to myslím jako návnada stačí... Dobře jsi to sem dal. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 ., ceska posta. doruceni druhej den, ridic milej, vtipnej, i na vraceni mel... to samy geis... tejden pred vanocemi? .. klobouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Tiež česká a slovenská pošta - v pondelok poslané zásielky odo mňa aj ku mne a predajca aj adresát máme zásielky do 48 hodín v ruke. Stíhajú aj tesne pred Vianocami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 v poslední době mě potěší i takováto maličkost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Dorazil jsem konečně do kanclu (z pojížděk, ne z tahu).Včera neskutečné množství telefonů, emailů atd., tak jsem dnes čekal ještě větší masakr.A?Nic, konečně to všichni vzdali, několik elektronických přání veselých svátků a to je vše,takže místo abych tady seděl do devíti desíti, tak už to můžu zabalit, paráda. Zkusímpřemluvit polovičku někam na fajn večeři a tak. Vidím to na pěknej předvánoční večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 v poslední době mě potěší i takováto maličkost...Mě také, budu v kotli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Mě také, budu v kotli :-) Zatím nemáme potvrzené hlídání, tak kdo ví...snad nebudu psát zítra do opačného vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Zatím nemáme potvrzené hlídání, tak kdo ví...snad nebudu psát zítra do opačného vlákna...Přeju ti ať to dopadne, bude to takové to správný odreagovtání před vánocemi :-) se těším, zrovna v Praze mrknu i na nějaké ty hodinky, něco mám v oku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Díky Afri, dneska jsem si pro oživení poustil pár kousků a docela bych to naživo i dal ...si pak zamáváme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky