Ondoni Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 @MJ: Gratulace pane! Ať ste zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 ..dnešní ráno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 @MJ: Gratulace pane! Ať ste zdraví! +1díky kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 krasny pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Přesně, u nás úplně modro, celé dopoledne jsme s malým lyžovali, teď se nadlábneme a jdeme zas, takhle si představuji dovolenou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Dnešní libová sauna. Celý den jsem byl jak praštěný cihlou, ale finská mi sedla. Konečně mrzlo, takže byla taková, jak má být. Vevnitř 100 °C, venku -6 °C a do ledové vody skrze prosekanou díru. Užil jsem si to tak, jako už dlouho ne. Aby také ne, po tom předchozím náročném služebním týdnu...No teda, to musí být pocit jako když Tě napíchnou na vidle, žejo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Dneska me potesil syn. Je poprve na prazdinach a tak mi volal. Jsem rad, ze je mu smutno po tatkovi.Takhle to říkal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 No teda, to musí být pocit jako když Tě napíchnou na vidle, žejo...? Člověče, ani ne - jeden je tak rozpálený, že ty vidle skoro ani necítí. A nejlepší je, když pak sedíš na tom mrazu a stoupá z tebe sloup páry jako dým z dohasínajícího ohně právě pochcaného bandou spratků. Labůšo maximalis! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Mě dneska potěšilo, že jsem právě dodělal bramborový salát! Jó já vím, že Vánoce byly před týdnem. Ale já měl minulej týden nějakou střevní chřipku takže jsem skoro celej tejden byl jen o hořkém čaji a spořádal denně 3 až 4 smecty. Takže cukroví nic, bramborový salát nic, kapr nic, alkohol žádnej. Vánoce nic moc :-(Tak si udělám pěknýho Silvestra a Novej rok - jupí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Brácha včera vecer smyk a zahucel mimo silnici. Naštěstí je on i kamarád v pořádku. sesla se nezkušenost a špatný podmínky. Jeste ze je v pohodě, jediný bracha, mladší jeste k tomu. Obouchana e39 je teď trosku zmuchlana ale ta uz zažila bouračku ode me před 5 lety skoro za stejných okolnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Brácha včera vecer smyk a zahucel mimo silnici. Naštěstí je on i kamarád v pořádku. sesla se nezkušenost a špatný podmínky. Jeste ze je v pohodě, jediný bracha, mladší jeste k tomu. Obouchana e39 je teď trosku zmuchlana ale ta uz zažila bouračku ode me před 5 lety skoro za stejných okolnosti chybí foto, jak moc to je vobouchaný, ať máme také radost, jinak gratulace k přežití, máš kliku...**no a co mě udělalo radost... tady mám takovou malou olympiádu, předsilvestrovské klání - měření času na bílém, černém a žlutém podkladě, jasná olympiáda, ale ostatní barvy raději až v noci, přece jen modrá Raketa, zelená Zelená a červená z Bordeaux budí spíše dojem, že půjde úplně o jiný kolotoč. ...**PF 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak mě dnes potěšil kurýr,který mi dovezl Hodinky. Měl jsem je jako cíl na rok 2015,ale stihl jsem to už letos.O den . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Já bez drátů zato s poelnicema, výhled s kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 (upraveno) Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků prezentovaný firmou Rolex Upraveno 1. ledna 2015 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků prezentovaný firmou RolexJo! Mám to rád po silvestrovské opici!http://www.wienerphilharmoniker.at/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Potesilo me moc, ze jsem dnes nasel stare hodinky u rodicu na pude(opravdu na pude v krabici) ktere jsem melnekdy ve 12ti letech, coz uz je pekne dlouho, je to pekne deja vu! :-)Nosil jsem Ty z formuli, aktualne nejdou, ale ty prostredni jsem natahl a jedou, asi je budu nosit :-) ale necham je asi vycistit u nejakeho profika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Že jsem sfouknul opravit pračku,která klekla na Silvestra.Sehnat čerpadlo teď když mají všichni ještě volno je docela problém,ale povedlo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Že jsem sfouknul opravit pračku,která klekla na Silvestra.Sehnat čerpadlo teď když mají všichni ještě volno je docela problém,ale povedlo se.nojo no seš prostě jednička....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 nojo no seš prostě jednička....................... To nemůžeš takhle veřejně. Mohl jsi mi to pošeptat v hospodě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 To nemůžeš takhle veřejně. Mohl jsi mi to pošeptat v hospodě. :-)jo a gdys tam byl naposled ? Se mi zdá, že si hraješ na slušňáka...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky