Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dnešní libová sauna. Celý den jsem byl jak praštěný cihlou, ale finská mi sedla. Konečně mrzlo, takže byla taková, jak má být. Vevnitř 100 °C, venku -6 °C a do ledové vody skrze prosekanou díru. Užil jsem si to tak, jako už dlouho ne. Aby také ne, po tom předchozím náročném služebním týdnu...

No teda, to musí být pocit jako když Tě napíchnou na vidle, žejo...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

No teda, to musí být pocit jako když Tě napíchnou na vidle, žejo...?

Člověče, ani ne - jeden je tak rozpálený, že ty vidle skoro ani necítí. A nejlepší je, když pak sedíš na tom mrazu a stoupá z tebe sloup páry jako dým z dohasínajícího ohně právě pochcaného bandou spratků. Labůšo maximalis!

Odkaz ke komentáři

Mě dneska potěšilo, že jsem právě dodělal bramborový salát!

Jó já vím, že Vánoce byly před týdnem. Ale já měl minulej týden nějakou střevní chřipku takže jsem skoro celej tejden byl jen o hořkém čaji a spořádal denně 3 až 4 smecty. Takže cukroví nic, bramborový salát nic, kapr nic, alkohol žádnej. Vánoce nic moc :-(

Tak si udělám pěknýho Silvestra a Novej rok - jupí:-)

Odkaz ke komentáři

Brácha včera vecer smyk a zahucel mimo silnici. Naštěstí je on i kamarád v pořádku. sesla se nezkušenost a špatný podmínky. Jeste ze je v pohodě, jediný bracha, mladší jeste k tomu.

Obouchana e39 je teď trosku zmuchlana :D ale ta uz zažila bouračku ode me před 5 lety skoro za stejných okolnosti :D

Odkaz ke komentáři

Brácha včera vecer smyk a zahucel mimo silnici. Naštěstí je on i kamarád v pořádku. sesla se nezkušenost a špatný podmínky. Jeste ze je v pohodě, jediný bracha, mladší jeste k tomu.

Obouchana e39 je teď trosku zmuchlana :D ale ta uz zažila bouračku ode me před 5 lety skoro za stejných okolnosti :D

chybí foto, jak moc to je vobouchaný, ať máme také radost, jinak gratulace k přežití, máš kliku...

**

no a co mě udělalo radost... tady mám takovou malou olympiádu, předsilvestrovské klání - měření času na bílém, černém a žlutém podkladě, jasná olympiáda,  ale ostatní barvy raději až v noci, přece jen modrá Raketa, zelená Zelená a červená z Bordeaux budí spíše dojem, že půjde úplně o jiný kolotoč. :photo:  :photo:  :photo: ...

**

PF 2015

post-18915-0-19536800-1420037737_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Potesilo me moc, ze jsem dnes nasel stare hodinky u rodicu na pude(opravdu na pude v krabici) ktere jsem mel

nekdy ve 12ti letech, coz uz je pekne dlouho, je to pekne deja vu! :-)

Nosil jsem Ty z formuli, aktualne nejdou, ale ty prostredni jsem natahl a jedou, asi je budu nosit  :-) :punk:  ale necham je asi vycistit u nejakeho profika...

post-10400-0-23912400-1420139537_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...