Murphy97 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Chapu, ale zaroven verim, ze v hodinkovem vlakne byl/by byl zodpovezen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Upřesním. Byl v příslušném vlákně. Dík za reakci. Potěšila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Konečne vidím naše mestečko celé zasnežené. Po dvoch rokoch.Ale vodičom na cestách nezávidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 U nás stále bez sněhu. Vůbec mě to nevadí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 U nás stále bez sněhu. Vůbec mě to nevadí !Tady taky a vubec to neva :-))) Jinak,kluci,kaslete na tu tonaz a nechte ho v klidu rezat tu furu :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Jasně, nechte ho v klidu řezat. http://www.youtube.com/watch?v=r3BAD6MbGRk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Druhý pokus nákupu hodinek, funglovky jsou na cestě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Druhý pokus nákupu hodinek, funglovky jsou na cestě :-)super, tak uz sa aj ty budes usmievat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 tak at to Afri klapne a udělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 robis mi chute, hmmmmm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Druhý pokus nákupu hodinek, funglovky jsou na cestě :-) Přeju, ať hodinky v pořádku dorazí a pomalu tě vítám v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Druhý pokus nákupu hodinek, funglovky jsou na cestě :-) AŤ to tentokrát vyjde , těším se na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Dík kluci, musím zaklepat..... Jsem nažhavenej jak malej harant, nebudu týden spát a je vlastně pravda, že od mého posledního prodeje okřídleného B ani pořádně nespím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Afri blahopřeji !!!!!!!!!! Nevíte náhodou někdo kolik uveze Tatra dřeva ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Dík kluci, musím zaklepat..... Jsem nažhavenej jak malej harant, nebudu týden spát a je vlastně pravda, že od mého posledního prodeje okřídleného B ani pořádně nespím :-) Tenhle pocit dobře znám Žil jsem v něm přes celé Vánoce. A ano, vrátily se mi pocity, které jsem zažíval tak někdy před 30ti lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Nevíte náhodou někdo kolik uveze Tatra dřeva ?ne,ale řekl bych že plnou korbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 55 tun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Tak například buk váží víc jak tunu ( kubík)Surové řezivo z lesa..http://www.drevostavitel.cz/nastroj/hmotnost-drevaJako doted se nad tou nosností Tatry docela bavím. Ale použiju-li fyziku z šesté třídy, tak pokud by to vysypal do vody, tak podle tohoto tvrzení by to dřevo ani neplavalo. A to se celou dobu doufám bavíme o prostorovém kubíku.Ale jak tu padlo, než bych to přepočítával na průměry kmenů, tak mám kus pořezáno. Jak jsem přeměřoval tu hromadu, tak to zhruba sedí. Jinak ještě, byla to ta modernější 815 s třínapravovym návěsem. Kdybych věděl, jaký to tu vyvolá flame, tak jsem se vyptal na tech. parametry. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 ze sa na niecom pracuje chichichi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Pro Wanderera https://www.youtube.com/watch?v=boIiAQ2mg3o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky