mmuf Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Dneska mi odesílají úžasnou kamerku GoPro Helmet HD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 že mi po dvou měsících přestaly mizet přečtená vlákna, teď si jenom dát pozor na tlačítko Označit jako přečtené, které toho bylo původcem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Že Usama skončil. Že to ale trvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Dneska mě potěšila exkurze do Škody Mladá Boleslav (je to jeden z mejch současnejch klientů). Nikdy jsem tam předtím nebyl, takže jsem si užil muzeum a především depozitář, kde jsou jak starý, nerealizovaný kousky, tak třeba nová, nádherná studie Tudora nebo původní koncept Roomstera. No a samotnej provoz měl taky něco do sebe. Není nad Kuka roboty v akci. A hlavně - dost se mně tam nechtělo a o to víc jsem byl překvapenej, jak se mně tam nakonec líbilo. Mně už stačí fakt málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Jsem tam byl na dni otevřených dveří,tak jsem si připoměl když jsem tam trávil tři týdny při seřizování mašin,no ale to bylo v 91 a od tý doby se to tam hodně změnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Že nakonec na neschopence budu jenom 3 dny a můj milý zaměstnavatel mě nechá pracovat z domova za plnou mzdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Že Usama skončil. Že to ale trvalo.To víš, popularita nízká, příští rok volby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Z chodce opět řidičem, ale musím teď sekat latinu, bodů je málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Potesil me krtecek Tohle mi poslal zakaznik.. Hi Jan, Sorry to have been out of contact for a few days. I was down at the Kennedy Space Center in Florida for a few days for the launch of the Space Shuttle, with a friend of mine on board. Read this story about him: http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703858404576214352915391860.html At a reception I attended, we were all given our very own Krtek, which I now have on my desk. I will get back to you about the car in a day or two. Thanks, Jim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Svetr Emilio Santi z peknyho materialu A pak taky to, ze objem prace pomalu zacina byt pod kontrolou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 sibirnaya : pěkné, před pár dny jsem seděl s lidmi, kteří to celé s Krtkem vymysleli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Jsem si dal - díky váženému členu fóra - dárek a dnes mi ho přinesla pošťačka "Orlíky chudejch" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Všechno zlý je k něčemu dobrý. Do pondělí musím mít vyčištěný, vypletý záhony a odkopanej obrubník. Se svejma chromejma zádama to nemůžu dělat (to je zlý). Dobrý na tom je, že jsem namísto využití služeb místního Ukrajince napsal naší 17-letý uklízečce (gymnastce), jestli se nechce v sobotu porejpat v zahradě a ona nejenže souhlasila, ale navíc si přivede kamarádku. Taky gymnastku. Potěšilo mě, že se ještě dneska najde pracovitá mládež . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Gdybys býval řekl tak bych Ti to zplanýroval a vyčistil semtexem i ten obrubník by byl vyčištěný jenom nevím co by tomu řeklo okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Me dneska potesilo zahradnické okénko KFLa. Ja uz se toho habroveho plotu nemuzu dockat!No a vcera me velmi potesilo setkani s MIGHTY mechanem. Motorkare na chopperu s dlouhym vousem jsem necekal.Proste je to tu sama lepsi spolecnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Tak to je pro mě zklamání,já si ho představoval jako malýho nerudnýho chlápka v polobotkách,v kalhotách nad kotníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 KFL: Jo není nad outsourcing Taky mě potěšil pohled z mé terasy při ranní kávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Pošťačka dovezla Seiko SARB033 - konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Potěšilo mě, že se ještě dneska najde pracovitá mládež . Kde? To len ja mám takú smolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 potěšilo mě že mi došla rychle a i velikostně sedla mikinaDC Ken Block,naposled co mi došla absolutně nesedla tak aspoň pro dnešek něco pozitivního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky