Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dneska mě potěšila exkurze do Škody Mladá Boleslav (je to jeden z mejch současnejch klientů). Nikdy jsem tam předtím nebyl, takže jsem si užil muzeum a především depozitář, kde jsou jak starý, nerealizovaný kousky, tak třeba nová, nádherná studie Tudora nebo původní koncept Roomstera. No a samotnej provoz měl taky něco do sebe. Není nad Kuka roboty v akci. :) A hlavně - dost se mně tam nechtělo a o to víc jsem byl překvapenej, jak se mně tam nakonec líbilo. Mně už stačí fakt málo. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potesil me krtecek :) Tohle mi poslal zakaznik..

Hi Jan,

Sorry to have been out of contact for a few days. I was down at the Kennedy Space Center in Florida for a few days for the launch of the Space Shuttle, with a friend of mine on board.

Read this story about him:

http://online.wsj.com/article/SB1000142405274870385840457621435291539186

0.html

At a reception I attended, we were all given our very own Krtek, which I now have on my desk.

I will get back to you about the car in a day or two.

Thanks,

Jim

Odkaz ke komentáři

Všechno zlý je k něčemu dobrý. Do pondělí musím mít vyčištěný, vypletý záhony a odkopanej obrubník. Se svejma chromejma zádama to nemůžu dělat (to je zlý).

Dobrý na tom je, že jsem namísto využití služeb místního Ukrajince napsal naší 17-letý uklízečce (gymnastce), jestli se nechce v sobotu porejpat v zahradě a ona nejenže souhlasila, ale navíc si přivede kamarádku. Taky gymnastku.

Potěšilo mě, že se ještě dneska najde pracovitá mládež :P.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...