mondeo2 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Horhe to si užívej,to jsou nejhezčí chvíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Já jsem si to doma celkem užil, byl jsem u toho, když malá začala lozit a stavět se na zadní, a konečně se mnou dokáže bejt v místnosti, ikdyž maminka není na dohled. to se máš....svoje děti spíš "prudím",páč musej poslouchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 .. že mému tátovi (73) odoperovali ledvinu s nádorem a je zatím po operaci v pohodě (ťuk ťuk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXe Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 si zabil Si vychytal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Počasí, počasí a znova počasí Úplně jinak se maká a o víkendu nás čeká soudek Gambáče a velká grilovačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 právě mi dorazily Casio GW 9010MB-1 Mudman,sháněl jsem je od začátku roku a už jsem nedoufal že je budu mít,jsem moooc šťastnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Dostala se mi do ruk kniha German Military Timepieces of World War II, Volume II. Sice je to orientováno na sběratele, což zrovna nejsem, ale vypadá to celkem zajímavě se spoustou fotografií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 dnes ma potesilo, ze som si v schranke nasiel balicek od watchgecko a konecne mam vyzbroj na leto NATO remienky sa mi zacinaju pacit cim dalej tym viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Mě asi zatím nejvíc potěšilo to ,že jsem zdárně nainstaloval se všemi ovladači Windows XP na stary ntb,bylo to strašné.Zlaté Win 7 nebo nyní Mac OSX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 dnes ma potesilo, ze som si v schranke nasiel balicek od watchgecko a konecne mam vyzbroj na leto NATO remienky sa mi zacinaju pacit cim dalej tym viac z coho je to vyrobene? nylon alebo canvas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Mame doma Rolexky, bohuzel ne panske a bohuzel ne moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 po dvou tydnech, normalni vikend bez prace, konečně...a večer se jde lejt si zabil to je dobrý, jak se vždycky něco někde objeví a pak to každej používá, no nedělám si iluze, že bych to někdy pochopil, viz. dobře ty, dobře ona, +100k...si fakt zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Potěšila mě spotřeba 5.3 při "normální" noze dnes ze Špindlu do Prahy (Galaxy 2.0 TDCi, klima ON, Verva). Bych na nádrž dojel do Saint Tropez...Do Mnichova jezdím za 10, Prahu denně za 7.5. Okresky jsou prostě fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Potěšila mne hodně Viktoria Plzeň,ač nejsem plzeňák ani pivo nepiju titul jsem ji přálps:jsem žijící pražák,jinak rodilý JIHOMORAVAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 pohodovy obed na slnkom zaliatej terase a bling bling keramicka luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 z coho je to vyrobene? nylon alebo canvas? je to nylon.. nie su uplne top trieda ( nie su zosivane, len tepelne "ztavene" ), ale je to predsa NATO!! nie alligator od Santoniho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 modrý portugal od Gase, leze prima do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Páč tu není vlákno "černý humor" fstrčím to sem. Dnes jsem navštívil mě doporučeného "hodináře" s dotazem zda nemá šroubky do stěžejek . Pravil ,že nemá ,ale vpohodě to půjde spravit vteřinovým lepidlem. Na dotaz jak budu měnit řemeny mě ledově odpověděl že to asi bude problém ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 To asi není moc příspěvek do vlákna "co mě dnes potěšilo" saido, ale tak se aspoň pochlub, který hodinář že to takto řeší stěžejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Asi to není tak úplně o hodinkách, ale prostě to napíšu. Kluk dnes, v den svých prvních narozenin, přešel sám celý obývák. DOstane primky s žabákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky