mondeo2 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 ten půlitr mám, ten nápis na něm nemám...............Jak TO ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 To víš, musíš si zajet ke kozlíkovi Oldovi domů a tam ti to jeden hodný pán vygravíruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 jo ták, už jsem se lekl, že mám nějaký nepodarok...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Navsteva vyrobni vyrobni fabriky v Dingolfingu. Uz vim dokonale co znamena nemecka preciznost a kvalita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Asi před tejdnem sem dopřál svému mužnému tělu po mnoha letech očistu a jak lezu z vany, škrábnu pacinkou vo polici, stežejka si v ten moment řekla, že se takhle šikanovat nenechá a vysrala se na svou funkci a Olivy se intenzivně seznamovaly s povrchem vanovým. Jeden drobný šrám na lunetě, ale bo to pouzdro dobře hnije, prdel mi to nevykloubilo, Ťukanec na rožku je horší, ale co už, že jo. Odchylka po tomhle z -3/den na -9/den. Není to moc, ale sralo mě to. Včera jedu na fixině a někdo mi do vyježděný trasy dal retardér (ten tvrdej, vysokej, jak se pod ním plazí káble a hadice a podobné provazoviny) a né že by na tom nešlo brzdit (fixed gear), to né že né, jen jinak no,... a já jak sem byl překvapanej, že cože to tam dělá, tak sem brzdit začal, ale později než bych to dělal jindy za hladiny překvapenosti nula, třeba. No ale stejně sem na to vlít jak nymfomanka v ovulaci a já jak sem se se službami dané stěžejky neponaučil, udělala ta malá pružinková svině to samý a já jen v mžiku oka viděl jak se Olivy válej na asfaltu a klopítavým způsobem za zvýšené rotace hledají nejlepší místo pro klidovou polohu.celkový resumé? čekal sem to horší. Jo, hromada jemnejch, menších i větších ´tukanců snad na každý hraně, luneta o dva ťukance bohatší, ale vzal sem z ofreje finišovací polštářky pro cídění patinace a dobrý, k mý překvapenosti, tentokráte na hladině mnohem vyšší, fakt dobrý, nejvíc jich je na spodních hranách a ty nejsou běžně pohledům vystavený, takže veget a zatím odchylka z -9/den na -4/den.jesi bude ta odchylka stabilní, vlítnu na ten retardér ještě jednou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 http://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/ruda-zpiva-dnes-je-trenink-u-staryho-ruzicky-penize-dej-do-rulicky-16678 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 tak mě potěšilo že jsem se právě dočet, že jeden cyklista co si myslí že mu patří svět, nemusí sledovat cestu a nikdo si nesmí dovolit mu jakkoliv zasahovat do jeho cesty, na kole na kterém by se asi nemělo jezdit jinde než v manéži protože je totálně nevybavený antož nemá dokonce ani jednu brzdu, utrpěl kolizi s realitou. A protože jsem přející člověk tak doufám že si příště kromě stěžejky vyvalíš aspoň čtyři zuby. Tak a teď jsem i tady za nepřítele cyklistů. Což ale není tak úplně pravda, jsem jen nepřítelem blbců co neví roupama coby a obtěžujou s tím svět kolem sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Vypadá to, že jsem našel práci s perspektivou, která mě bude bavit a s podmínkami, které jsem si řekl. Bude to sice makačka, ale už se docela těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Wander: GRATULUJU! K tematu - dneska me potesila ta stara mrcha - D1. Do Brna rano, vecer zpet, zadna zacpa, slusnej provoz, slusnej prumer..az jsem z toho mel radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 KFL: Diky, uz dopijim druhou flasku. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Asi před tejdnem sem dopřál svému mužnému tělu po mnoha letech očistu a jak lezu z vany... Ale neseš to statečně. Kdyby tohle zažily moje Béčka, koupil bych si Géčka a přestal bych se o hodinky úplně zajímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Vypadá to, že jsem našel práci s perspektivou, která mě bude bavit a s podmínkami, které jsem si řekl. Bude to sice makačka, ale už se docela těším.A copak budeš dělat /pokud to není tajné/ ? Jinak gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 skoro rano po siestej ma prekvapila narodeninova torta aj s peknym zelanim.ten svet je zato celkom fajn.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 skoro rano po siestej ma prekvapila narodeninova torta aj s peknym zelanim.ten svet je zato celkom fajn.... Všetko najlepšie, Gabo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 skoro rano po siestej ma prekvapila narodeninova torta aj s peknym zelanim.ten svet je zato celkom fajn....Sladký tak pozdě večer? Tsss Vše nejvíc nej chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Hepy brzdy, Maxi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 TO SEDLIN:Me jsi potesil ty, kvetnatou mluvu miluju ;-)) I kdyz hodinek je me lito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Jo taky gratulace Maxi a di do toho naplno ať se daří............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 chlapci, dakujem pekne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky