Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

ad pampelišky:

dnes, jsa nas.rán na nejvyšší zahradnickou míru jsem vykoupil baumax z Bochemitu a jemu podobných koktejlíků.

A každou pamprléšku jsem krásně pokropil... teda chtěl pokropit.

Tak přesně to jsem udělal vloni - to jsem tam měl fakt asi jen tak 25 pampelišek celkem. Každou jsem pěkně nastříkal, ještě jsem vohulil takovej jakejsi plazivej sajrajt v rohu. Jakž takž to pozdechalo, do zimy se trávník doklepal v ucházejícím stavu. Teď na jaře na místě kde byl plazivec není nic, jen holá hlína jak na podlaze záchodu křovácké chajdy v Zimbabwe a pampelišky kam se podívám, tlustý jak Lysenkovo mrkve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem psal co mě naštvalo, viz. obrázek níže a teď potěšil AD, že je opraví. Výměna obou skel 1.100,- do 14 dnů, težká pohoda. Tak pokud máte podobný problém, nebo budete mít, dejte si tento odkaz do oblíbených, ač s podivem, nikdo mi to nechtěl opravit a když už, tak plácali 2-3.000,-Kč, což je nesmysl" Tento optik se mi jeví jako dost férový :cheers:

http://www.optikkrouman.cz/cs/kontakt/

post-364-0-07242900-1430210886_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

po rokoch vikend doma, dost dlho som uz prec a dcera ma zoznamila s hudbou miestnych mladych chlapcov - celkom prijemne prekvapko!

Hezké!

Mě potěšila Česká pošta. Eshop napsal špatně adresu a poště se nespárovala v databázi s mojí adresou pro proclení. Stačil jeden e-mail, pošťáci si všechny záznamy opravili, všechno vyřídili a bez zdržení doručili. Doručovatel mi nechal balík na recepci, když jsem tam včera nebyl, a ani si nevzal prachy za DPH :lol2: Zacvakal jsem mu to dneska, měl fakt velkou radost :lol:

Odkaz ke komentáři

Ďábelské vyšetřovací kombo - gratuluju, že to máš za sebou.

Drogy jsou milosrdný a přiznám se, že z kolona si nepamatuju skoro nic, ačkoli jsem si přišel při vědomí, gastro bylo jen chvilku o tlaku v nose (transnasální skrz nos), ale jinak úplně v klidu. Dohromady 2x5 minut nebo tak nějak. Hlavně že to dobře dopadlo :). Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Fortrans jsem chlastal s jablečnym džusem, nejhorší byl první litr, pak už mi to bylo fuk :). Chuťově ten džus všechno přebil.

Nos je v poho, jen takovej nezvyklej tlak. Aspoň se tim vyhnou dávícímu reflexu na kořenu jazyka, pak jsem jen nadvakrát polykal hadici (5 mm průměr) a potom už jen hrc, prc a bylo. Asi jsem u toho usínal, fakt nevím. Teď se to snažím v hlavě rekapitulovat a vybavuju si fakt jen útržky :D.

Takže EGK.cz můžu doporučit :).

Odkaz ke komentáři

Taky jsem byl nedávno na gastro a kolo, ale v normálním špitálu. Po dohodě jsem dostal dvojitou dávku fetu a spal jsem pak jak mimino. Jinak příprava podstatně horší než samotný zákrok. Díky bohu za vlhčené ubrousky.

Odkaz ke komentáři

Tátovi se i přes problémy se zdravím podařilo dnes odletět na třítýdení toulky po Peru, Chile a Bolívii :clap: Zároveň mi prominul půjčku na barák, která mě vycházela na deset let :clap: A jen tak tak jsem se stačil vrátit z letiště na gyndu, abych zjistil že moje druhé dítě bude holčička :clap: Myslím si, že dost velký den na to abych se pořádně zboural, škoda jen, že jsem to udělal předevčírem s turistama a nemůžu vidět chlast ani v láhvi :lol2:

post-364-0-79979700-1430395840_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

@African: uz se na ten chlast vyser! dej si radsi nejaky pekny vyslap a pak se tu s nama hezky podel o zazitky. A tata je frajer, nechce nekoho adoptovat? :) Zrovna koukam na byt v Radlicich a premyslim jak to vymyslet, slibil jsem doma ze kdyz pujde o bydleni, tak jednou treba i nejaky hodinky prodam, ale to je stejne takova kapka v mori, ze to asi vubec nema smysl. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Tátovi se i přes problémy se zdravím podařilo dnes odletět na třítýdení toulky po Peru, Chile a Bolívii :clap: Zároveň mi prominul půjčku na barák, která mě vycházela na deset let :clap: A jen tak tak jsem se stačil vrátit z letiště na gyndu, abych zjistil že moje druhé dítě bude holčička :clap: Myslím si, že dost velký den na to abych se pořádně zboural, škoda jen, že jsem to udělal předevčírem s turistama a nemůžu vidět chlast ani v láhvi :lol2:

afri tak to je tolik super zpráv, ze to za zboření stoji. veliká gratulace...tak budem oba holcickari...taky dnes budu lejt :D
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...