Klotzman Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 ad pampelišky:dnes, jsa nas.rán na nejvyšší zahradnickou míru jsem vykoupil baumax z Bochemitu a jemu podobných koktejlíků.A každou pamprléšku jsem krásně pokropil... teda chtěl pokropit.Tak přesně to jsem udělal vloni - to jsem tam měl fakt asi jen tak 25 pampelišek celkem. Každou jsem pěkně nastříkal, ještě jsem vohulil takovej jakejsi plazivej sajrajt v rohu. Jakž takž to pozdechalo, do zimy se trávník doklepal v ucházejícím stavu. Teď na jaře na místě kde byl plazivec není nic, jen holá hlína jak na podlaze záchodu křovácké chajdy v Zimbabwe a pampelišky kam se podívám, tlustý jak Lysenkovo mrkve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 no a my bychom se zase rádi seznámili se slečnou dcerou............... tak jak ?no ja by som bol zly tchan - tak neviem, neviem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Nedávno jsem psal co mě naštvalo, viz. obrázek níže a teď potěšil AD, že je opraví. Výměna obou skel 1.100,- do 14 dnů, težká pohoda. Tak pokud máte podobný problém, nebo budete mít, dejte si tento odkaz do oblíbených, ač s podivem, nikdo mi to nechtěl opravit a když už, tak plácali 2-3.000,-Kč, což je nesmysl" Tento optik se mi jeví jako dost férový http://www.optikkrouman.cz/cs/kontakt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Jojo, Kroumana si pamatuju - jednou jsem u něj dělal kontrolu, příjemnej chlapík. Ale je to teda už tak 15+ let. To jsem ještě bejval taky příjemnej chlapík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 po rokoch vikend doma, dost dlho som uz prec a dcera ma zoznamila s hudbou miestnych mladych chlapcov - celkom prijemne prekvapko! Hezké! Mě potěšila Česká pošta. Eshop napsal špatně adresu a poště se nespárovala v databázi s mojí adresou pro proclení. Stačil jeden e-mail, pošťáci si všechny záznamy opravili, všechno vyřídili a bez zdržení doručili. Doručovatel mi nechal balík na recepci, když jsem tam včera nebyl, a ani si nevzal prachy za DPH Zacvakal jsem mu to dneska, měl fakt velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Negativni kolono a gastro vysetreni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Negativni kolono a gastro vysetreni .Ďábelské vyšetřovací kombo - gratuluju, že to máš za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Ďábelské vyšetřovací kombo - gratuluju, že to máš za sebou.Drogy jsou milosrdný a přiznám se, že z kolona si nepamatuju skoro nic, ačkoli jsem si přišel při vědomí, gastro bylo jen chvilku o tlaku v nose (transnasální skrz nos), ale jinak úplně v klidu. Dohromady 2x5 minut nebo tak nějak. Hlavně že to dobře dopadlo . Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) A přes nos ti nevadí, že ti leze troubel do krku? To je moje noční můra tohleto. Kolono už jsem párkrát měl a taky to není zážitek, kterej bych zrovna doporučoval. A Fortrans je pěknej humus, zvlášť 2. a 3. litr, brrrr Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Fortrans jsem chlastal s jablečnym džusem, nejhorší byl první litr, pak už mi to bylo fuk . Chuťově ten džus všechno přebil. Nos je v poho, jen takovej nezvyklej tlak. Aspoň se tim vyhnou dávícímu reflexu na kořenu jazyka, pak jsem jen nadvakrát polykal hadici (5 mm průměr) a potom už jen hrc, prc a bylo. Asi jsem u toho usínal, fakt nevím. Teď se to snažím v hlavě rekapitulovat a vybavuju si fakt jen útržky . Takže EGK.cz můžu doporučit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Konecne mam dneska doma zaveseny TRX! Ted uz jenom, aby na nem nekdo cvicil ... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Taky jsem byl nedávno na gastro a kolo, ale v normálním špitálu. Po dohodě jsem dostal dvojitou dávku fetu a spal jsem pak jak mimino. Jinak příprava podstatně horší než samotný zákrok. Díky bohu za vlhčené ubrousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Tak reklamace uznána, baba to předělá. Sice z počátku brblala cosi, že to vybledne, na což jsem ji odpovědél, že ano, v kyselině dusičné by to vyblednout asi mohlo a pak už radši neříkala nic. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Potěšilo mě tohle video. Co to má Harry Metcalfe za hodinky? Tyhle jsem u něj ještě neviděl, běžně nosí Panerai/RLX (GMT a SD). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Tátovi se i přes problémy se zdravím podařilo dnes odletět na třítýdení toulky po Peru, Chile a Bolívii Zároveň mi prominul půjčku na barák, která mě vycházela na deset let A jen tak tak jsem se stačil vrátit z letiště na gyndu, abych zjistil že moje druhé dítě bude holčička Myslím si, že dost velký den na to abych se pořádně zboural, škoda jen, že jsem to udělal předevčírem s turistama a nemůžu vidět chlast ani v láhvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 já si myslím, že to určitě překonáš.................zvláště dnes na tak významný den jako je pálení čarodek.....Já Ti věřím......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Už mám nalitou dvojku a bude to asi fajn, jak ty mě znáš ale dobře chlapíku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 (upraveno) @African: uz se na ten chlast vyser! dej si radsi nejaky pekny vyslap a pak se tu s nama hezky podel o zazitky. A tata je frajer, nechce nekoho adoptovat? Zrovna koukam na byt v Radlicich a premyslim jak to vymyslet, slibil jsem doma ze kdyz pujde o bydleni, tak jednou treba i nejaky hodinky prodam, ale to je stejne takova kapka v mori, ze to asi vubec nema smysl. Upraveno 30. dubna 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Tátovi se i přes problémy se zdravím podařilo dnes odletět na třítýdení toulky po Peru, Chile a Bolívii Zároveň mi prominul půjčku na barák, která mě vycházela na deset let A jen tak tak jsem se stačil vrátit z letiště na gyndu, abych zjistil že moje druhé dítě bude holčička Myslím si, že dost velký den na to abych se pořádně zboural, škoda jen, že jsem to udělal předevčírem s turistama a nemůžu vidět chlast ani v láhvi afri tak to je tolik super zpráv, ze to za zboření stoji. veliká gratulace...tak budem oba holcickari...taky dnes budu lejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Zeptám se jestli nechce ještě jedno přerostlý miminko :-) S chlastem je ok, dávám dvojku max dvě denně... poslední sedmičku jsem tady cucal týden, takže pohoda, rozlučky nepočítám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky