Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 este nikdy som nemal problem, a dufam,ze ani nebudem....mas pravdu, ze to more je tu nadherne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Potěšil mě test na škole co chodí dcera.Měli výročí 40let školy a pro rodiče byl připraven tento test z českého jazyka.Dal jsem jej bez chyby :-)Vytvořte správné dvojice -autor dílo 1.Václav Havel A.Labyrint světa a ráj srdce2.Karel Havlíček Borovský B. Nikola Šuhaj loupežník3.Jan Amos Komenský C. Babička4.Jaroslav Seifert D. Osudy dobrého vojáka Švejka5.Ivan Olbracht E. Zahradní slavnost6.Karel Hynek Mácha F. Máj7.Jaroslav Hašek G. Bílá Nemoc8.Karel Čapek H. Bylo nás pět9.Božena Němcová CH. Maminka10.Karel Poláček I. Král Lávra Zkuste kluci bez nápovědy strejdy Googla :-) /řešení dám později/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 no problem zkus si tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Včerejší sobotní odpoledne v dobré společnosti Frýdlant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 no problem zkus si tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 slabota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 taky slabota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 no problem zkus si tohle Taky 27, ale chtělo by to překalibrovat monitor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 29 na telefonu a 24 na PC. Amoled je lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 no tak ja si to dam jeste jednou az se proberu, ted jsem vylezl z pelechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Potěšil mě test na škole co chodí dcera.Měli výročí 40let školy a pro rodiče byl připraven tento test z českého jazyka.Dal jsem jej bez chyby :-)Vytvořte správné dvojice -autor dílo 1.Václav Havel A.Labyrint světa a ráj srdce2.Karel Havlíček Borovský B. Nikola Šuhaj loupežník3.Jan Amos Komenský C. Babička4.Jaroslav Seifert D. Osudy dobrého vojáka Švejka5.Ivan Olbracht E. Zahradní slavnost6.Karel Hynek Mácha F. Máj7.Jaroslav Hašek G. Bílá Nemoc8.Karel Čapek H. Bylo nás pět9.Božena Němcová CH. Maminka10.Karel Poláček I. Král Lávra Zkuste kluci bez nápovědy strejdy Googla :-) /řešení dám později/.Je to snadné, ale určitě se našlo dost rodičů, kteří plavali Nicméně co mi tam opravdu vadí, je ten Havel. To tam nemá co dělat mezi našimi literárními giganty a legendami. Holt politiku už serou úplně všude i podprahově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 no tak ja si to dam jeste jednou az se proberu, ted jsem vylezl z pelechuJá to zkoušel s přestávkami skoro hodinu a od 34 výš to teprve začíná být ta správná sranda. Nicméně co mi tam opravdu vadí, je ten Havel. To tam nemá co dělat mezi našimi literárními giganty a legendami. Holt politiku už serou úplně všude i podprahově.Jenže bude taky v učebnicích a příští generace, která ho nezažila, ho mezi legendy bude brát zcela běžně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 ....a to jsem myslel, že vidím prdlajs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Hmm tak nejslabsi 24, nejlepsi 25... Ani na televizi to neslo pres 25. Coz na moje roky a dioptrie asi neni ostuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Asi jsem dobrej (aspoň v něčem ). To jsem zvědavej, kdo tam dá víc než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Potěšila Verbalova recenze filmu Noční běžec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Hlavně ty poslední tři věty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Pochopil jsem vyznam pojmu "slovni prujem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Slepý som jak patrón, ale farby ešte vidím. Na notebook nie zlý výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky