organic Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Dneska v autě. Půl hodiny v koloně. Za mnou "jela" krásná bruneta, která se nejdřív svlékla do tílka, pak se začala líčit, česat... Měla krásný indiánský náušnice, dlouhý vlasy, na krku kérku a dvě další kérky (nápisy) se objevily na vnitřní straně paží když si česala drdol. Vypadala fakt úžasně. Takhle dlouho jsem do zpětnýho zrcátka snad nikdy nezíral. Mňamm!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 No jistě, to mám rád. Navíc nápisy zevnitř na horní paži (jakože u těla), to není typ kérky "hele koukejte", to se nevidí často. Nj, navic to je misto, kde ta kerka kurwa boli, coz znamena, ze by mohla mit zajimave zaliby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Křest cédéčka ve Vagonu. Klucí od Fešáků... ehm, vlastně Double Eagle nezklamali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Srkam Cuba Libre, zajtra idem najlepsiemu kamaratovi na svadbu...je mi fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 (upraveno) potěšilo mě, že si s námi paní Havránková vytřela zadek, ale daleko víc mě potěšilo, že se 2,5 kilometru dálnice bude stavět 2,5 roku - LOOOL to je groteska * a pak na tu hrbatou dálnici postaví ceduli 80km/h - zde stavěla Skanska http://www.novinky.c...la-pozemky.html Upraveno 3. června 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Vypil jsem láhev Gigondasu, na ruce mám elvéčka, hraju si s nožem od Buddyho Westona, děti spí a čtu si Lipse Tulliana od Káji Saudka, kterýho jsem dneska opožděně dostal od kámoše k narozkám. Svět je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Ani nevím proč, ale pustil jsem si Belmonda (je to bejk) "Dobrodruh" 1983... Jednak mne vzalo že má veliký chrona v PVD s černým tahem (to se teda ve filmu nevidí často - netuší náhodou někdo co to mohlo být?) a pak ta honička (se pěkným zvukem) s Mustangem No prostě paráda... Já si snad otevřu lahev a pustím si ještě Bullita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 jj, Bullit, to je věc!!! :-)Taky mám chvilky, kdy sáhnu do mezi dvd a pustím si to!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Posekaná a pohnojená tráva, kola s ledem v ruce, cigáro, vlahý vzduch, v dálce jede vlak a klid. Jo, to by šlo . Mimochodem - Le Marginal s Belmondem je výbornej biják s naprosto geniální muzikou od Ennia.A druhý mimochodem - Bullit dobrý, jen mě v tý honičce rozčiluje přemixovanej zvuk jeho Mustanga (fakt, že se tam jeden záběr opakuje asi 30x, mi přijde spíš zábavnej). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 KFL... cigára došly a na benzínku pěšky daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Z posilovny na obed, kde me fakt mimoradne hezka servirka rika, ze krasne vonim, bohuzel vedle sedela manzelka ... tak nevim, jestli to nepatri do sekce co me prave nastvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 to byl challenge na trojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Z posilovny na obed, kde me fakt mimoradne hezka servirka rika, ze krasne vonim, bohuzel vedle sedela manzelka ... tak nevim, jestli to nepatri do sekce co me prave nastvalo A že ti to říkám já pokaždé, když se vidíme, tak tím se tady nechlubíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Setkání ostravské větve chronomagu ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Z posilovny na obed, kde me fakt mimoradne hezka servirka rika, ze krasne vonim, bohuzel vedle sedela manzelka ... tak nevim, jestli to nepatri do sekce co me prave nastvalo To potěší,no a čím se voníš teda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2011 Potěšil mě kolega, který mi poslal na mail toto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2011 To potěší,no a čím se voníš teda? Cece nic extra, uz 5 let leto-zima aqua di gio, sedi me nejvic, asi kouzlo osobnosti, nebo milgaussu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2011 Cece nic extra, uz 5 let leto-zima aqua di gio, sedi me nejvic, asi kouzlo osobnosti, nebo milgaussu To si musí sednout, mě AqdG "fungoval" jen ve spreji, toaletka měla jaksi špatnou konstelaci.. A nebo to byla ta osobnost, možná jsem sprejer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2011 Já mám Lolitu, ale na lolity to nefunguje A co mě těší, lemtám cider, maso na hambáč je připravený, bazén mají děti napuštěný. Akorát jsme dnes bez hostů (nezvykle), protože většina kamarádů tu byla minulý víkend a další dnes nemůžou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2011 Hele, jestli máš moc jídla, tak já klidně přijedu a sežeru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky