Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dneska v autě. Půl hodiny v koloně. Za mnou "jela" krásná bruneta, která se nejdřív svlékla do tílka, pak se začala líčit, česat... Měla krásný indiánský náušnice, dlouhý vlasy, na krku kérku a dvě další kérky (nápisy) se objevily na vnitřní straně paží když si česala drdol. Vypadala fakt úžasně. Takhle dlouho jsem do zpětnýho zrcátka snad nikdy nezíral.

Mňamm!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

potěšilo mě, že si s námi paní Havránková vytřela zadek, ale daleko víc mě potěšilo, že se 2,5 kilometru dálnice bude stavět 2,5 roku - LOOOL to je groteska

* a pak na tu hrbatou dálnici postaví ceduli 80km/h - zde stavěla Skanska :smile_anim:

http://www.novinky.c...la-pozemky.html

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Ani nevím proč, ale pustil jsem si Belmonda (je to bejk) "Dobrodruh" 1983... :)

Jednak mne vzalo že má veliký chrona v PVD s černým tahem (to se teda ve filmu nevidí často - netuší náhodou někdo co to mohlo být?) a pak ta honička (se pěkným zvukem) s Mustangem :smile_anim: No prostě paráda... Já si snad otevřu lahev a pustím si ještě Bullita :whistle:

Odkaz ke komentáři

Posekaná a pohnojená tráva, kola s ledem v ruce, cigáro, vlahý vzduch, v dálce jede vlak a klid. Jo, to by šlo :).

Mimochodem - Le Marginal s Belmondem je výbornej biják s naprosto geniální muzikou od Ennia.

A druhý mimochodem - Bullit dobrý, jen mě v tý honičce rozčiluje přemixovanej zvuk jeho Mustanga (fakt, že se tam jeden záběr opakuje asi 30x, mi přijde spíš zábavnej).

Odkaz ke komentáři

Z posilovny na obed, kde me fakt mimoradne hezka servirka rika, ze krasne vonim, bohuzel vedle sedela manzelka ... tak nevim, jestli to nepatri do sekce co me prave nastvalo :D

A že ti to říkám já pokaždé, když se vidíme, tak tím se tady nechlubíš :(
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...