organic Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 7. 9. 2015 v 15:35, hopa26 napsal: Romane,ja zazil neco podobneho.Kdyz jsem byl jeste u vozmistru v Pardubicich ,nasel sem na konecne ve vlaku penezenku.Uvnitr asi 3 kila,obcanka,litacka sitova,ajsic,par fotek,holcici p.icoviny-no na fotce holka tak kolem dvaceti,fakt hezka.Uz jsem si predstavoval,jak ji p.rcam. Bylo,to jeste v dobe,kdy nebyly mob. telefony masove rozsirene,takze jsem investigativne zahajil patrani. Z automatu primo na nadrazi investoval 5kacku ,zavolal na informace,kde jsem na zaklade adresy v obcance zjistil,ze ma rodice a bydli v Ceske Trebove.Zavolal jsem jim,holka uz byla doma,nestastna a jak to udelame s predavkou.Zamachroval jsem,ze mam rezijku a ze bez problemu dovezu,vis jak skocim na ECcko a sem za 3/4 hodky u Vas. Studentka byla rada,vypadalo to na znacny prislib lasky. Druhy den po nocni,jsem se tam rozjel,vysprchovanej-kdyby neco. Vzal jsem sebou litr,ze si nekde sednem,trochu ji naleju a bude moje. Cekala primo u vlaku.... Nicmene pry hrozne spechala,jela za dve minuty nekam na Brno,takze mi rekla-moc diky,specham. Uz jsem ji nikdy nevidel. :-(Cekal jsem na nadrazi dalsich 30 minut,nez mi jel rychlik zpet a citil smutek. Uz si ani nepamatuji,jak jsem se z toho splinu dostal,mozna jsem si ho doma vyhonil a snedl polarkac,abych to prebil necim pozitivnim. :-)Od te doby vim,ze nevdek vladne svetem.Skvělá story. Moc sis to maloval čéče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 potesilo, ze mi brnkla teraz dcerka, ze ja v Prahe a ze dáme kavuheh, super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Koupit svého zaměstnavatele... hmm...to jsem s zasnil. Ale ono bylo asi do nedopadlo dobře a firma by šla do roka a do dne zu grunt... každopádně gratulace, Gabo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 8. 9. 2015 v 14:36, martar napsal: Koupit svého zaměstnavatele... hmm...to jsem s zasnil. Ale ono bylo asi do nedopadlo dobře a firma by šla do roka a do dne zu grunt... každopádně gratulace, Gabo.dakujemtak dufam, ze sa to este zlepsi...otvorim tam pravidelnu rubriku o hodinkach a budete prispievat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 7. 9. 2015 v 9:24, maxigabrielg napsal: a ja, aby som sa v praci nenudil, tak som kupil mojho >zamestnavatela.<teraz by som si uz mal sam zvysit plat,nie? Tak to je paráda, gratuluju...takto bych se taky klidně nudil Náhodou nějaké úúúplně nudné místo tam nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 8. 9. 2015 v 15:29, Bells napsal: Tak to je paráda, gratuluju...takto bych se taky klidně nudil Náhodou nějaké úúúplně nudné místo tam nemáš? Výbonej nápad......sem vyučenej předseda správní rady....nebyl by šolich??? Klíďo Ti budu říkat Velkej Vezíre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Moment, Pán VeľkoVezír sa rád obklopuje krajanmi. Takže, som ti k dispozícii môj pane. Ó Adonai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 budu dělat pokladního.............vod nevidím do nevidim...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Taky se hlásím do služby, budu ti rád držet stativ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 (upraveno) V 7. 9. 2015 v 9:24, maxigabrielg napsal: a ja, aby som sa v praci nenudil, tak som kupil mojho >zamestnavatela.< Solidní motivace Každopádně gratulace! Šéfem sám sobě, co víc si přát.Kdyby ses přesto nudil, můžu ti 2x do týdne jezdit pro Phaetony do říše. Upraveno 8. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 7. 9. 2015 v 13:31, maxigabrielg napsal: tak teraz si uz budem fotit pre moj vlastny casopis ( kupil som ONE Magazin )to sa jak kupuje, taky magazin ? Kupil si vydavatelstvo ? Alebo frencajzovu licenciu ? Alebo to neni frencajz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 hehehcocotivsetkych vas zamestnam a uz budem sediet v aute len vzadu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 (upraveno) V 8. 9. 2015 v 16:39, Maxel napsal: Šéfem sám sobě, co víc si přát.ti poviem ze je to mozno romanticka predstava ale v praxi nic moc . Ja mam napr za sefa sice celkom fajn cloveka, ale v praci sa zmeni na vystresovaneho puntickara s maniodepresivnymi sklonmi.Edit: a kvoli dovolenke ho musim prosit pomaly na kolenach Upraveno 8. září 2015 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Jo, to věřim, že to není až tak růžové.Zaměstnanci si říkají: jaj chtěl bych být majitel, to by byla pohoda ; majitel si říká: s*ru na to, prodám to, nechám se někde zaměstnat a budu mít klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 8. 9. 2015 v 16:52, ivan_989 napsal: ti poviem ze je to mozno romanticka predstava ale v praxi nic moc . Ja mam napr za sefa sice celkom fajn cloveka, ale v praci sa zmeni na vystresovaneho puntickara s maniodepresivnymi sklonmi.tak to je jasne, to aj ja.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 8. 9. 2015 v 16:52, maxigabrielg napsal: vsetkych vas zamestnam a uz budem sediet v aute len vzadu!!! myslíš jako tady vzadu ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Moje žena se právě vyjádřila, že jsme cvoci.Ale asistentkou prý bude velice ráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 7. 9. 2015 v 6:25, pebe napsal: Na Flošně je v tomhle počasí venku super. A je tam prázdno Mě potěšily pololetní bonusy a ranní cesta tramvají. I když měla fashion hodinky, tak to bylo pěkné Hlavně pozor na zapnutý blesk, to by v kombinaci s přítelem sedícím za ní mohlo znamenat ohrožení SARBů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 V 8. 9. 2015 v 17:58, JaRooN napsal: Moje žena se právě vyjádřila, že jsme cvoci.Ale asistentkou prý bude velice ráda ze ju pozdravujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Ále rači nic, na internetech je to samej úchyl:) Upraveno 9. září 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky