Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Už jsem nad tím dnes přemýšlel a oboje bylo těžké a strašidelné, protože se o svoje nejbližší strašně bojíš. Kdybych byl sám, Killi by bylo v pohodě, ale furt si říkáš co když tady zhebnu, copak s nimi asi bude? :-) Je to good, už si u dvojčičky promítám dnešní den a bylo to fantastické, ale mám takový pocit že naposledy, když jsem viděl rudý obličej své ženy. Chvílemi vypadala jako sám ďábel, a je to fakt síla jakou bolest musí ty ženský vydržet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Afri gratuluju!  :clap:

A co potěšilo mě? Asi jsem infatilní, ale znovu jsem po letech rozečetl Ransomeho. Doteď jsem seděl na balkóně, venku pršelo a foukal vítr, měl jsem nalitej skvělej gin, zapálenou dýmku, starý hodinky na ruce, svíčku pro správnou náladu a četl Petra Kachnu. Jako bych tam byl :)

post-18334-0-07122500-1442519582_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Afri gratuluju!  :clap:

A co potěšilo mě? Asi jsem infatilní, ale znovu jsem po letech rozečetl Ransomeho. Doteď jsem seděl na balkóně, venku pršelo a foukal vítr, měl jsem nalitej skvělej gin, zapálenou dýmku, starý hodinky na ruce, svíčku pro správnou náladu a četl Petra Kachnu. Jako bych tam byl :)

attachicon.gifIMG_2035.jpg

prischera

krasne si to vystihol a zachytil

dal by som aj emotikon, ale zial....

Odkaz ke komentáři

Já teď dočetl Boj o ostrov - taky jsem si říkal, jestli mi už měkne mozek nebo co :) To jsem rád, že nejsem jedinej infantilní.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...