Tondaa73 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Přidávám se ke gratulacím, Afri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Afri též gratulace,světýlko v tom černém týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Afri,taky gratuluju. At je to po tobe :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 African, a co bolo narocnejsie?!bejby alebo Kilimanjaro?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Pri oboch musel vyvrcholit))) congratulation tvinafrica Upraveno 17. září 2015 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Pri oboch musel vyvrcholit)))presne to som myslel, ze napise... ale uz asi nie je v stave na vypisovanie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Už jsem nad tím dnes přemýšlel a oboje bylo těžké a strašidelné, protože se o svoje nejbližší strašně bojíš. Kdybych byl sám, Killi by bylo v pohodě, ale furt si říkáš co když tady zhebnu, copak s nimi asi bude? :-) Je to good, už si u dvojčičky promítám dnešní den a bylo to fantastické, ale mám takový pocit že naposledy, když jsem viděl rudý obličej své ženy. Chvílemi vypadala jako sám ďábel, a je to fakt síla jakou bolest musí ty ženský vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Přidávám se k dlouhému zástupu gratulantů, Afri. A už můžeš přemýšlet, jaké budou její první hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Děkuji Přesně a skoro jsi to trefil, právě projíždím vlákno Prodám a vybírám si hodinky k druhorozené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Tak šťastnou ruku při výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Afri gratuluju! A co potěšilo mě? Asi jsem infatilní, ale znovu jsem po letech rozečetl Ransomeho. Doteď jsem seděl na balkóně, venku pršelo a foukal vítr, měl jsem nalitej skvělej gin, zapálenou dýmku, starý hodinky na ruce, svíčku pro správnou náladu a četl Petra Kachnu. Jako bych tam byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Kluci,jsem podruhé fótrem :-)Juchů,mamka a malá Ella v pořádku, jsem nejšťastnější člověk na světě..Vlasto ses PAN! Ať to roste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 pobalit, dobalit, v nedelu konecne odlet na dovolenku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Afri gratuluju! A co potěšilo mě? Asi jsem infatilní, ale znovu jsem po letech rozečetl Ransomeho. Doteď jsem seděl na balkóně, venku pršelo a foukal vítr, měl jsem nalitej skvělej gin, zapálenou dýmku, starý hodinky na ruce, svíčku pro správnou náladu a četl Petra Kachnu. Jako bych tam byl IMG_2035.jpgprischera krasne si to vystihol a zachytildal by som aj emotikon, ale zial.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 pobalit, dobalit, v nedelu konecne odlet na dovolenku...pecka, kam jedes řádit? peknej futralek na bajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Afričane, gratuluju! (My jdeme na první ultrazvuk za dva týdny...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 ufff....V8je to fakt radost! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 A co potěšilo mě? Asi jsem infatilní, ale znovu jsem po letech rozečetl Ransomeho. Doteď jsem seděl na balkóně, venku pršelo a foukal vítr, měl jsem nalitej skvělej gin, zapálenou dýmku, starý hodinky na ruce, svíčku pro správnou náladu a četl Petra Kachnu. Jako bych tam byl Já teď dočetl Boj o ostrov - taky jsem si říkal, jestli mi už měkne mozek nebo co To jsem rád, že nejsem jedinej infantilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Uplne novy nerez vyfuk ladene zvody az po koncovky vcetne sportoveho 100 katalyzatora.omotane takze vyrieseny problem s teplom v motorovom priestore) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky