Ondrej71 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Mě potěšilo, že se fklidu vo půlnoci připojím a nevidím všude jenom červenej tacháč. Hned je na tom světě fóru líp. Edit: teda bíločervenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Mě potěšilo, že se fklidu vo půlnoci připojím a nevidím všude jenom červenej tacháč. Hned je na tom světě fóru líp. Edit: teda bíločerveneja co si uz uplne jebloidny?hehe, ved hned nad tebou su dva a kukuc - tu mas dalsi...mat tak tvoje problemy a radosti,voe!!! Človiečik, ved si trochu uživaj život a nie navážat sa tu na Fore do niekoho, koho ani nepznáš... pivko a vykricniky iba pre teba! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. září 2015 uživatelem maxigabrielg 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Až teď mi docvakla ta rychlost na tachometru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 a co si uz uplne jebloidny?hehe, ved hned nad tebou su dva a kukuc - tu mas dalsi...mat tak tvoje problemy a radosti,voe!!!Človiečik, ved si trochu uživaj život a nie navážat sa tu na Fore do niekoho, koho ani nepznáš... pivko a vykricniky iba pre teba! Nepznam, človiečik, nepznam... aká škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 papíry vyrizeny a od 1.1...OSVČ...: D konečně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 papíry vyrizeny a od 1.1...OSVČ...: D konečně....To je jako nějaká výhoda..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 já doufám, že v mém oboru zubniho technika ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Nepznam, človiečik, nepznam... aká škoda Mrkni kazdej den do top 20 prispevovatelu a poznas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Mrkni kazdej den do top 20 prispevovatelu a poznas Jaj, tak už asi nebude. Upraveno 24. září 2015 uživatelem dlubix 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Jaj, tak už asi nebude.Tak to mě potěšilo, diky Romane 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Mne potěšilo objevení těhle žabek.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Že nemusím na zbytečnej servis lisu do Zlína... Chudák kopaničiar co si ho najali na údržbu jen nepochopil hlášení "TOTAL STOP!!!" na ovládacím panelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Že jsem se po cestě do práce rozhdol, že jsem už dlouho o víkendu nikde nebyl, a obratem booknul letenky do Istanbulu za CZK 2.900,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 pjanek: Asi te moc nepotesim ale na cestuj levne prave inzerujou letenky za 1620,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 ....tududum tum... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 pjanek: Asi te moc nepotesim ale na cestuj levne prave inzerujou letenky za 1620,-Ale jen tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Jenže lítají jen na IST-S. Gokcen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Včera jsem viděl zpáteční ista za 700 s Ryan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 S Ryan po nemilé zkušenosti zásadně nelítám. A nesnažte se mi zkazit radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Někam zmizel tachometr, juchajdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky