Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

V 1. 10. 2015 v 11:47, tommas4 napsal:

To nevadí, ten pomalejší platí pivo :)

...vítězi top 20 :rolleyes: ?

Ale aby se neřeklo, že jen honím příspěvky, tak právě mě potěšila návštěva velkoobchodu s (primárně) chlastem, odkud jsem si přivezl leštidlo na nerez (díky Tomassi) a tolik kořalek na jednom místě jsem ještě neviděl. Úplný muzeum alkoholismu, včetně flašek za 25, 35 táců. By mě zajímalo, jestli bych to na chuti poznal, že je to něco tak extra. Myslím, že ne.

Jenom whisek tam mají celou řadu regálů, 5 druhů Laphroigů, mě úplně neznámý single malt značky...paráda. Vezmu tam na exkurzi manželku, aby věděla kam chodit pro dárky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za informaci chlapíku, nemám na to čas, ale zapnul jsem nahrávání :-) Jinak mě dnes potěšil pracovní úspěch, prorazili jsme na Finský trh, už se hrnou objednávky. Stálo mě to dost času, tak jsem rád, že se povedlo...

Odkaz ke komentáři

V 1. 10. 2015 v 15:59, African napsal:

Dík za informaci chlapíku, nemám na to čas, ale zapnul jsem nahrávání :-) Jinak mě dnes potěšil pracovní úspěch, prorazili jsme na Finský trh, už se hrnou objednávky. Stálo mě to dost času, tak jsem rád, že se povedlo...

Neni zac,psal jsem to primarne pro tebe. SZ me z telefonu nejdou.

Odkaz ke komentáři

V 1. 10. 2015 v 7:56, vanderB. napsal:

tak nenapínej, jak to bylo?

Nechala mobil v kuchyni na lince a táta se tam zrovna motal, když přišla SMS od Čumáčka - tak se navzdory svým zásadám podíval na další uložené SMS a bylo to. Holt moderní doba.

Odkaz ke komentáři

Se musim smat,ulovek nadhernej.Podobne lovil kuny muj bracha,privezl sklopec,ale monstrum jak prase,asi 60kilo ,zrezlej protoze to bylo nekde napul potopeny ve vode na nutrie a ondatry. Vyjadril jsem velmi jemne  pochybnost slovy,ze je kokot a chytne do toho velky houno.Vehementne mne presvedcoval,ze sem sam kokot a ze mne zaplavi ulovenejma kunama a jeste deti mych deti si budou pamatovat stovky ulovenyc a vycpanych kun. 

Po tydnu jsem se ptal,jak to vypada. Zaskaredil se,ze z toho ty bestie cejtej jeho pach,ze to musi vycichnout.

Za necelej rok odvezli sklopec hasici,sbiraj u nas zeleznej srot a poradaji za strzene penize vyrocni vecirky. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...