Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 V 1. 10. 2015 v 11:47, tommas4 napsal: To nevadí, ten pomalejší platí pivo ...vítězi top 20 ? Ale aby se neřeklo, že jen honím příspěvky, tak právě mě potěšila návštěva velkoobchodu s (primárně) chlastem, odkud jsem si přivezl leštidlo na nerez (díky Tomassi) a tolik kořalek na jednom místě jsem ještě neviděl. Úplný muzeum alkoholismu, včetně flašek za 25, 35 táců. By mě zajímalo, jestli bych to na chuti poznal, že je to něco tak extra. Myslím, že ne.Jenom whisek tam mají celou řadu regálů, 5 druhů Laphroigů, mě úplně neznámý single malt značky...paráda. Vezmu tam na exkurzi manželku, aby věděla kam chodit pro dárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Sem rozebral tu TV Sony co mi blbla a zase složil, už zas hraje jen mi je divný, že mi nezbyl žádnej šroubek. Docela jsem s tím počítal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Prijdu domu pusrim tv a na ct2 paradni porad- ceske himalajske dobrodruzstvi. Parada,zas nic neudelam doma,ale neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Dík za informaci chlapíku, nemám na to čas, ale zapnul jsem nahrávání :-) Jinak mě dnes potěšil pracovní úspěch, prorazili jsme na Finský trh, už se hrnou objednávky. Stálo mě to dost času, tak jsem rád, že se povedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 V 1. 10. 2015 v 15:59, African napsal: Dík za informaci chlapíku, nemám na to čas, ale zapnul jsem nahrávání :-) Jinak mě dnes potěšil pracovní úspěch, prorazili jsme na Finský trh, už se hrnou objednávky. Stálo mě to dost času, tak jsem rád, že se povedlo...Neni zac,psal jsem to primarne pro tebe. SZ me z telefonu nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Potesilo me, ze se do firmy od "konkurence" vratil Chronomagor par excellence. Odsud z fora jsem mu zprostredkoval 3 kousky, nemluvi totiz cesky. Ma toho plnou kabelku, ale na prvni den ve staronove praci zvolil Milgaussy s modrym cifrem a zelenym sklem. Lahudka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 V 1. 10. 2015 v 7:56, vanderB. napsal: tak nenapínej, jak to bylo?Nechala mobil v kuchyni na lince a táta se tam zrovna motal, když přišla SMS od Čumáčka - tak se navzdory svým zásadám podíval na další uložené SMS a bylo to. Holt moderní doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Sparta a Liberec!!!!! Vypadá to, že český fotbal je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tatínek nastražil u slepičího bufetu na kunu pastičku a dnes první úlovek! Má z toho radost jak malý dítě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Z tohodle zviratka chces teda tu kabelku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Z toho bych spis udelal limec na mantl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Peněženku. Vždycky když bych pro ni šáhnul do kapsy, by mě píchlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 V 2. 10. 2015 v 7:06, Zmizík napsal: Peněženku. Vždycky když bych pro ni šáhnul do kapsy, by mě píchlo. neprijemny pichani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 A žerou ty slepice vopravdu ježci? To slyším poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 A ještě je před tím znásilněj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 No jo Hradec, město hříchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 V 2. 10. 2015 v 7:32, Zmizík napsal: A ještě je před tím znásilněj.Prej ne, prej tu slepici ukeca. Svicky, vecere, romantika a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 V 2. 10. 2015 v 8:04, Rudykopalsson napsal: Prej ne, prej tu slepici ukeca. Svicky, vecere, romantika a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Se musim smat,ulovek nadhernej.Podobne lovil kuny muj bracha,privezl sklopec,ale monstrum jak prase,asi 60kilo ,zrezlej protoze to bylo nekde napul potopeny ve vode na nutrie a ondatry. Vyjadril jsem velmi jemne pochybnost slovy,ze je kokot a chytne do toho velky houno.Vehementne mne presvedcoval,ze sem sam kokot a ze mne zaplavi ulovenejma kunama a jeste deti mych deti si budou pamatovat stovky ulovenyc a vycpanych kun. Po tydnu jsem se ptal,jak to vypada. Zaskaredil se,ze z toho ty bestie cejtej jeho pach,ze to musi vycichnout.Za necelej rok odvezli sklopec hasici,sbiraj u nas zeleznej srot a poradaji za strzene penize vyrocni vecirky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Kolega taky půjčil dokonalej sklopec, vymejšlel pro kunu různý lahůdky, ve sklopci to obměňoval, a ta bestie prej kolem sklopce vždycky jen přehopkala na půdu.Teď plánuje koupit sklopec vlastní, nepoužitej, bez cizího pachu .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky