Radek124 Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Drahá polovička se kvůli tomu šla dívat na jakousi béčkovou fantasy srajdu vedle k dětem... čímž je vypudila ke mě a vydrželi na to čučet až do konce. Synátor na první pohled identifikoval že mám jedny v pračce - zatímco dcera rezolutně prohlásila že komentátor je nejspíš debil, když dokola opakuje "Navigator" namísto jasně čitelného "Navitimer" - tak jestli ho někdo znáte, vyřiďte mu to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 (upraveno) Mě se poslední dobou v ničem nedaří a náladu mi zpravil alespoň trochu tento výsledek, na který jsem už nějakou dobu čekal. Malé radosti, taky radosti Upraveno 17. října 2015 uživatelem enrico156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 (upraveno) neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňe Upraveno 17. října 2015 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Gratulace !! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Taky gratuluju ... Koukám, že už asi slavíš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňeGratuluju,ať roste, vše nejlepší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 díky pánové .... gratulace vyřídím manželce, já na tom mám jenom mini podíl ..... vlastně jsem do dnes ani netušil, že vyroďování je takovej průser ................................................ respekt všem ženám, které to chtějí zkusit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Pokud se chcete nakrmit slona - podat si s ním ruku - s chobotem, tak na pražském Proseku je aktuálně cirkus Humberto. Docela zajímavý pocit,. když vám bere trávu z ruky chobotem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Musis vic chvalit, takhle ho neprodas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 díky pánové .... gratulace vyřídím manželce, já na tom mám jenom mini podíl ..... vlastně jsem do dnes ani netušil, že vyroďování je takovej průser ................................................ respekt všem ženám, které to chtějí zkusit :-)Taky gratulace, jinak víš co,otec není nikdy jistý takže opatrně s tím podílem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňeGratuluji pyšným rodičům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Tak ten slon není můj, co já s tím? :-))))Musis vic chvalit, takhle ho neprodas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Že jsme po absolvování téměř 900 km šťastně a bez problémů dorazili domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňeObrovská gratulace, ať Vám pěkně roste a je zdráv :-) A nezapomenout zapít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňeTaké se připojuji s gratulací. Třeba bude po mamince,tak nestraš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňeJe otázka za jak dlouho si budeš schopen granulace přečíst.? Také srdečně gratuluji !!!Jo s mladým a Chronomagem to neúspěchej. Dva jsou někdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 (upraveno) neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňeGratuluju,je jasný že se má od koho učit:-)Dobře si pamatuju jak si mě zje.bal asi před sedmi lety hnedka v prvním vlákně:-)) Upraveno 18. října 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňeTohle vlákno jsem včera nějak přehlídl. Takže také se připojuji s gratulací a s přáním jen a jen toho nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Pokud se chcete nakrmit slona - podat si s ním ruku - s chobotem, tak na pražském Proseku je aktuálně cirkus Humberto. Docela zajímavý pocit,. když vám bere trávu z ruky chobotem.... slon.jpgJéééé, sloník !! Jak mně se stejskalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 (upraveno) neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňeGratuluju, tak si užij řadu krásně bezesných nocí, a neboj, nás nenasere, když to nedokázal taťka... edit : Jééé, voni se tam ty hvězdičky nedělaj automaticky samy od sebe? Upraveno 18. října 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky