Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Drahá polovička se kvůli tomu šla dívat na jakousi béčkovou fantasy srajdu vedle k dětem... čímž je vypudila ke mě a vydrželi na to čučet až do konce. Synátor na první pohled identifikoval že mám jedny v pračce - zatímco dcera rezolutně prohlásila že komentátor je nejspíš debil, když dokola opakuje "Navigator" namísto jasně čitelného "Navitimer" - tak jestli ho někdo znáte, vyřiďte mu to...  :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník enrico156

0ba8e63b9548dce8936b34a6714bd12a.jpg

Mě se poslední dobou v ničem nedaří a náladu mi zpravil alespoň trochu tento výsledek, na který jsem už nějakou dobu čekal. Malé radosti, taky radosti

Upraveno uživatelem enrico156
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

díky pánové .... gratulace vyřídím manželce, já na tom mám jenom mini podíl ..... vlastně jsem do dnes ani netušil, že vyroďování je takovej průser ................................................ respekt všem ženám, které to chtějí zkusit :-)

Odkaz ke komentáři

díky pánové .... gratulace vyřídím manželce, já na tom mám jenom mini podíl ..... vlastně jsem do dnes ani netušil, že vyroďování je takovej průser ................................................ respekt všem ženám, které to chtějí zkusit :-)

Taky gratulace, jinak víš co,otec není nikdy jistý :) takže opatrně s tím podílem :)

Odkaz ke komentáři

neska se narodil YPO II .... aš vyroste, tak vás tu bude s*r*á*t místo mňe

Je otázka za jak dlouho si budeš schopen granulace přečíst.? Také srdečně gratuluji !!!

Jo s mladým a Chronomagem to neúspěchej. Dva jsou někdy dost.

Odkaz ke komentáři

Gratuluju,je jasný že se má od koho učit:-)Dobře si pamatuju jak si mě zje.bal asi před sedmi lety hnedka v prvním vlákně:-))

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Gratuluju, tak si užij řadu krásně bezesných nocí, a neboj, nás nenasere, když to nedokázal taťka...

edit : Jééé, voni se tam ty hvězdičky nedělaj automaticky samy od sebe?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...