Zlý Jabko Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 U triček nebo bund bych to možná prubnul, tam není riziko toho, že to nepadne, tak velký. Ale u kalhot vždy preferuju vyzkoušení, opravdu máloco mi padne tak, jak má, dlouholetá zkušenost. Posílat pak nepadnoucí zboží zpět je pro mě docela opruz, kterýmu se snažím pokud možno vyhnout. Ale i tak moc díky.S tim bezvasportem, ja kupuju kangol a ten je asi o pul cisla az cislo pres zadek volnejsi, tak bacha na to a brat trochu mensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Na Tchibo doprava zdarma + 20 % sleva na celý nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Budou potřebovat pěkné pouzdro se sklíčkem a nějaký epesní řemen, ale budou šmrncovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 To bych se tebou klidně i nechal vyšetřit, abych se juknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 kušuj, bude to dárek ale až bude hotov, klidně nechám sáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Potěšilo mně toto : http://www.lidovky.cz/vyznamna-udalost-pro-filmove-fanousky-dnesek-je-dnem-navratu-do-budoucnosti-1sw-/kultura.aspx?c=A151021_114315_ln_kultura_ELEByl to můj druhej film, co jsem viděl na videu ( první byl Rambo- ten byl ale celej jak ve tmě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Potěšilo mně toto : http://www.lidovky.cz/vyznamna-udalost-pro-filmove-fanousky-dnesek-je-dnem-navratu-do-budoucnosti-1sw-/kultura.aspx?c=A151021_114315_ln_kultura_ELEByl to můj druhej film, co jsem viděl na videu ( první byl Rambo- ten byl ale celej jak ve tmě ).já sice nevím kolikátý jsem ho viděl ale taky potěšil. Tady je malý test auta http://www.autickar.cz/clanek/delorean-dmc-12-navrat-do-budoucnosti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Potěšilo mně toto : http://www.lidovky.cz/vyznamna-udalost-pro-filmove-fanousky-dnesek-je-dnem-navratu-do-budoucnosti-1sw-/kultura.aspx?c=A151021_114315_ln_kultura_ELEByl to můj druhej film, co jsem viděl na videu ( první byl Rambo- ten byl ale celej jak ve tmě ). Když už je to tu zmíněno, tak tady je to téma rozpitváno trochu podrobněji, včetně věci z "budoucnosti", se kterými se ve filmu (ne)trefili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Když už je to tu zmíněno, tak tady je to téma rozpitváno trochu podrobněji, včetně věci z "budoucnosti", se kterými se ve filmu (ne)trefili.To jsem procetl taky,ale dik za odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Jsem tragéd. Moje hodinková krize vyvrcholila návratem ke kořenům a nákupem již třetích SKX007. Ale potěšily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Mě potěšil krb 8 hodin bez přiložení......zatím laboruji a učím se s ním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 skvělý video, úplně vrací chuť do života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Mě potěšil krb 8 hodin bez přiložení......zatím laboruji a učím se s ním... To je slušný . Já dosáhl 5 hodin s malejma Jotulama naplněnejma na 2/3 kapacity, ale vedro tady bylo jak v sauně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Budou potřebovat pěkné pouzdro se sklíčkem a nějaký epesní řemen, ale budou šmrncovní image001.jpgDSC_0917.JPGTak pokračování - v Novém Městě nad Metují se u jednoho ochotného pána (má web, ale nechci být nařčen ze spamu) našlo pouzdro a sklo se ještě hledá - ani jsem nečekal tak rychlý sešup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 To je slušný . Já dosáhl 5 hodin s malejma Jotulama naplněnejma na 2/3 kapacity, ale vedro tady bylo jak v sauně .Ja taky na Jotulu.....prostě bomba že můžeš spát a ráno jen přihodíš a jedeš dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Nadchla me tahle kniha - http://www.amazon.com/That-Bombshell-Inside-Madness-Genius-ebook/dp/B012W3EUYY/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1445543437&sr=1-1&keywords=On+that+bombshell Konecne realnej pohled do zakulisi TG a navic velmi vtipnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Minulej tejden jsem si koupil tuhle knizku o U2,pro me skoro zadny novy informace,ale jinak je to pekne napsany a jsou tam skvely fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Koukám, to bych si měl taky doplnit vzdělání o své nejoblíbenější kapele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Na Zélandu jsme obdrželi ocenění za konstrukci autopřepravníku šetrného k životnímu prostředí Not bad..... Tři roky nás tam pronásledovali každý km a z auta na kterým je asi 50 kg maziva neukápla kapička, luxus, mám hnedle lepší den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Dobře zkonstruovaná hydraulika pěkná práce! Mě docela potěšilo že mám jednodušší život. Stačilo najet od začátku projektu na systém že řemeslníkco začne slovem "problém", je "odfiltrován" z projektu někam daleko. Kuva a jak to pěkně odsýpá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky