Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 ....nebo mrknout do prodejní sekce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Franto: dal jsem si zakaz na tri mesice ale to vis ze jsem pri chuti Brzy oslovim Jacoba. To je muj dvorni "dodavatel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tak já zatím bez hodnocení, ale tu flašku si taky rád dám :-) Tak na zdraví... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Franto: dal jsem si zakaz na tri mesice ale to vis ze jsem pri chuti Brzy oslovim Jacoba. To je muj dvorni "dodavatel"Chapu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Asi dělám špatnou práci, u nás pořád jenom straší a vyhrožují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tož gratulace Franto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 tak já v novým roce budu hodnotí sám sebe, tak si taky dávám. v lidlu jsem koupil kolekci piv od černé hory, tak jdu na to franto, tak gratuluju, super zpráva... vlitnu na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Bůh s námi Gustafko, byl jsem na malém školení a docela mě spadla brada, když jsem zjistil co se chystá, aspoň pro plátce DPH :-( Doporučuji hodně, hodně dobrou účetní.... Já už si tady pěkně sosám a po hektickém týdnu je to moc příjemné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 njn, nějak to dopadne...účetní bude výborná, měla by s ní být domluva :-D už jsem si nalil další...tentokrát pšeničný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Mňam, právě se mi podařil dobře vydražit masamoto sohonten usuba. Už se těším, jak to s ním zelenině nandám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 tak vopatrně abys měl čím natahovat prímky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) Bůh s námi Gustafko, byl jsem na malém školení a docela mě spadla brada, když jsem zjistil co se chystá, aspoň pro plátce DPH :-( Doporučuji hodně, hodně dobrou účetní.... Já už si tady pěkně sosám a po hektickém týdnu je to moc příjemné :-)... kontrolni hlaseni.. .. je hodne poucny se s tim podrobne seznamit.. a vystup nebude pro zainteresovane uplne prijemny.. podle me, ve zneni, v jakem to je ted (sankce), je to cista sikana a utok na male firmy.. to nemluvim o eet... Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 tak vopatrně abys měl čím natahovat prímky No, jo, já vím. Ale s fileťákem bude ještě větší sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 ..kdyby ten nozik nevyhovoval, (asociace s hodinkama - taky nektere zaujmou, ale v realu je to jinak..), ujmul bych se ho do sbirky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) Čekal jsem na ně dost dlouho. Nedám :-) EDIT: dovedeš si představit to dokonalé sashimi, připravené za použití mistrovského nože? Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 no, nuz je jen jeden z faktoru.. dalsi jsou ruce, material... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 5 let po rakovině varlete uz zase strilim ostrejma :-) Pritelka měla takovou radost, ze to vypadá na dost náročnej víkend :-)Franto: dal jsem si zakaz na tri mesice ale to vis ze jsem pri chuti Nejlepší gratulace už proběhla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 no, nuz je jen jeden z faktoru.. dalsi jsou ruce, material... Materiál asi z Makra, no a ruce ....... ty už lepší nebudou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Bůh s námi Gustafko, byl jsem na malém školení a docela mě spadla brada, když jsem zjistil co se chystá, aspoň pro plátce DPH :-( Doporučuji hodně, hodně dobrou účetní.... Já už si tady pěkně sosám a po hektickém týdnu je to moc příjemné :-)Dnes mi ty cancy přišly do datovky. Už se fakt těším. AB už fakt neví co by. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky