Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Bůh s námi Gustafko, byl jsem na malém školení a docela mě spadla brada, když jsem zjistil co se chystá, aspoň pro plátce DPH :-( Doporučuji hodně, hodně dobrou účetní.... Já už si tady pěkně sosám a po hektickém týdnu je to moc příjemné :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bůh s námi Gustafko, byl jsem na malém školení a docela mě spadla brada, když jsem zjistil co se chystá, aspoň pro plátce DPH :-( Doporučuji hodně, hodně dobrou účetní.... Já už si tady pěkně sosám a po hektickém týdnu je to moc příjemné :-)

... kontrolni hlaseni..

.. je hodne poucny se s tim podrobne seznamit.. a vystup nebude pro zainteresovane uplne prijemny.. podle me, ve zneni, v jakem to je ted (sankce), je to cista sikana a utok na male firmy.. to nemluvim o eet...

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

5 let po rakovině varlete uz zase strilim ostrejma :-) Pritelka měla takovou radost, ze to vypadá na dost náročnej víkend :-)

Franto: dal jsem si zakaz na tri mesice ale to vis ze jsem pri chuti :)

Nejlepší gratulace už proběhla :)

Odkaz ke komentáři

Dnes mi ty cancy přišly do datovky. Už se fakt těším. AB už fakt neví co by.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...