kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Rozesmál - jeden místní člen si nepamatuje seriál Čáryfuk ( pobaví to, na druhou stranu jsem zjistil, že už jsem starej, ale to neva ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 ČáryfukPamatuju si Elektronkova dobrodružství.... mam se jít zabít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Rozesmál - jeden místní člen si nepamatuje seriál Čáryfuk ( pobaví to, na druhou stranu jsem zjistil, že už jsem starej, ale to neva ).sem si to musel vygooglovat, abych si vzpomnel, ze sem to nesnasel ja jako ditko skolou povinne hltal knightridera a dallas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Miloval sem Čáryfuka a tu jeho žábu Touchwooda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Já jsem si včera vzpomněl, jak jsem čučel na "vídeň" na tenhle seriál Jó to bejvaly časy... https://www.youtube.com/watch?v=byfWg5WjMHQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Pamatuju si Elektronkova dobrodružství.... mam se jít zabít? ....jó, Elektronek, jediný chlapec na celém širém světě, co dokázal doběhnout Moskviče na sovětské dálnici..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 sem si to musel vygooglovat, abych si vzpomnel, ze sem to nesnasel ja jako ditko skolou povinne hltal knightridera a dallas..Já taky, ale ptačůd byl prostě boží . Bylo to blbý, ale nic jinýho nebylo. Knightrider byl myslím až trochu pozdějc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Rozesmál - jeden místní člen si nepamatuje seriál Čáryfuk Taky si to nepamatuju, jde se na Google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 To nebyl Kačůd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Ropucha Touchwood, u nás pak Tač(v)ůd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Pamatuju oboje. A taky pamatuju čertíka Bertíka s ještě štíhlou Štěpánkou. A taky Zlatou bránu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 já pamatuju todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Landrynky, nebo tak, nějak, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 to nevím .... říkal sem tomu bombóny z koňskejch kopyt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Vy prazaci jste si žili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Ropucha Touchwood, u nás pak Tač(v)ůd. A ja mel fakt zafixovano- ptacud :-). Ty bonbony si taky pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Hračka aneb předčasné Vánoce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 a co tohle ? https://www.youtube.com/watch?v=PhIl8C1BnuU&list=PLb2kz7RLUnYuZur5ix8AWaivVTW2pR76R kdo si to pamatuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 jo a tohle - malá hádanka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. chcete nápovědu ? .............................Název epizody - klobásková vá........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Ropucha Touchwood, u nás pak Tač(v)ůd. Tak,tak https://www.youtube.com/watch?v=h0bvoNhA8Uc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky