Hasňa Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Minus jsem ti dal az na tu druhou blbost. Ta prvni je jen neustale opakovany vtip. 1 1
filo-boxer Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 jóóó pánové evoluci nezastavíte Chybička se vbloudila...ale nevadí, opravil jsem to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Valžuk s vesmírnou pružinkou je pořád jenom valžuk. čoveče nic ve zlým, ale tuhle připomínku, bych spíš čekal, od někoho, kdo si ty jejich stránky neumí přečíst - že se to někomu nelíbí je v pořádku, ale rozhodně to není sračka nad kterou myslící bytost jenom tak mávne rukou = jasně, že nejsem objektivní, protože jsem si to koupil, ale zkus se tam jenom podívat .......... na chvilku - www.damasko.de
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 YPO. dobře jsi udělal. Já bych nevěděl mezi kterýma si vybrat a Ty jsi to vyřešil...oboje jsou nádherné
filo-boxer Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) @YPO: Dyk to měl být jako legrační příspěvek. Jejich stránky znám, dokonce jsem málem koupil jeden jejich model (bez vesmírné pružinky). Já jen chtěl trochu popíchnout Aldu.Abych nebyl úplně OT: Ty bílé se mi fakt líbí. Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem filo-boxer
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 @ypo: Dyk to měl být jako legrační příspěvek. Jejich stránky znám, dokonce jsem málem koupil jeden jejich model (bez vesmírné pružinky). Abych nebyl úplně OT: Ty bílé se mi líbí. tak to jó - já, že tam nebyl žádnej
Axel Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Gratuluji ke koupi, DC 67 Si vypadají skvěle! I když bych uvítal větší průměr než 42 mm.. A řemen stejný, jako mají klasický DC 67, ale jinak to bude pořádnej stroj na těžkou práci, paráda
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) Gratuluji ke koupi, DC 67 Si vypadají skvěle! I když bych uvítal větší průměr než 42 mm.. A řemen stejný, jako mají klasický DC 67, ale jinak to bude pořádnej stroj na těžkou práci, paráda vlastně mají 44mm (luneta) a u Damasko není problém individualizace, nandají ti na to v rámci možností co chceš (luneta,řemen,den v týdnu) Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem YPO
snackmc Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 S bílým ciferníkem je to luxus a ještě lepší po tmě.Říkat mi pane, tak doma zatemním a kochám se celý den jen luminiscencí :-)
levistrauss Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Minus jsem ti dal az na tu druhou blbost. Ta prvni je jen neustale opakovany vtip. Hasňo, kdo jsi, že dokážeš s takovou lehkostí posuzovat, co je a co není blbost? Aldova zanícenost se mi líbí. I když je to "relativně" časté, nebýt jeho, asi bych tolik o hodinkách Damasko nevěděl. Za mě má plus. 1 1
Chumpus Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Koukám, že vesmírná pružinka se uchytila Mít dva stejný modely naprosto chápu, sám jsem to tak měl a zase to k tomu směřuje. Má to hodně velký kouzlo, kdo nevyzkoušel, tak nepochopí. A YPO, že ty je za pár měsíců prodáš a koupíš ten jejich in-house? in house si musí první koupit Alda - to bych mu nemohl udělat 1
cody Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Gratulace. Duo dvou nejlepších chronografů na Chronomagu. Aldo ty normálně cigiovatíš. :D Raději poctivě vytuněnej Valžuk (ne jen na okrasu) a hodinky sestavený s maximální pečlivostí, než šlendrián s křivě nalepeným kyklopem http://forum.chronom...01288756768.jpg To mam podobne, kdyz ne inhaus tak alespon Neco (TH Calibre 60), ikdyz odsuzovat pro tohle Rolex neni uplne korektni. Vidím, že stačí napsat jednu větu s vysmátým smailem na konci a hned naběhnou minusoví klikaři a valí to. Jestli to nebudou ti malincí s banánem v tlapce Dyt cele hodnoceni je blbost, neres to. Minimalne v jednom se Millis trefil - zatapis fest ale ted uz je to dobra sranda, ne kolovratek. Je dobre, ze je vic kousku na foru, je to oziveni, byt me to nechytlo a zasadne neoslovilo. Ale ty bily jsou fakt potme paradni, to uznavam.
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 A tah nebude? Když vidím tu parádu co umí Sinn, tak tohle mi tu chybí. Pak bych nějaký nechrono bral hned.
Z. Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 YPO, a to, že ti ještě chybí dvě barevné varianty tě nechává klidným? Ona ta povrchová úprava černou "extrémně odolnou vrstvou Damest (2500HV)" má taky něco do sebe...
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 YPO, a to, že ti ještě chybí dvě barevné varianty tě nechává klidným? Ona ta povrchová úprava černou "extrémně odolnou vrstvou Damest (2500HV)" má taky něco do sebe... jó to mi taky napadlo a až bude tah, tak bych si mohl koupit všechny čtvery znovu
organic Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 in house si musí první koupit Alda - to bych mu nemohl udělat Jóó, máš mé plus, gentlemane
Chronař Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 jó to mi taky napadlo a až bude tah, tak bych si mohl koupit všechny čtvery znovu Zajímavý, jak ty bílý vypadaj větší, co ?
kubson Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Zajímavý, jak ty bílý vypadaj větší, co ? mě to v reálu přišlo naopak, ale na té fotce to zas vypadá jinak..
skalis Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 YPO, ale tyhle musis nosit oboje najednou, na kazdy ruce jedny . Pekny kousky, blaznivej nakup a urcite bych rad videl Damasko na zivo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se