Radimk Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Vítku, velká gratulace! a mě to něco říkalo.. otevři 2 "sedmičky".. tak sem kluky zalil "frankofkou" z Blatnice a z Mutěnic.....a teď tě roupy přejdou......jo, mám dvě holky, kdybys potřeboval chůvy.. Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Tak dvojitá gratulácia...a poriadne to osláv Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem fobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Taky se připojuju coby dvojtáta k upřímným gratulacím! Je to časem místy docela starost, ale je to krásný! Ať se klukům daří!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Víte gratuluji, hodně štěstí !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Super. A BTW moc hezký jména. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Taktéž gratuluji ! Dětem přeji hodně zdraví a rodičům aspoň čtyři hodiny spánku denně. Taky souhlasím se jmény ,jsou moc pěkná (také mám syna Antonína). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Vítku, velká gratulace! a mě to něco říkalo.. otevři 2 "sedmičky".. tak sem kluky zalil "frankofkou" z Blatnice a z Mutěnic.. ...a teď tě roupy přejdou.. . . . . jo, mám dvě holky, kdybys potřeboval chůvy.. Děkuju všem za gratulace a povzbuzení. Chůvu máme doma (5,5 roku) a moc se těší. Musíme to potom někdy na srazu i s Bohušem pořádně zapit. EDIT: jen pro úplnost, když se narodili, tak jsem na ruce měl LT M8 Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3xxx Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Stalo sa už, stalo, že neviete ako?Načo si mu dala (žena) večer buchty s makom.Radšej si mu mala naliať trocha vínka,nech pri Tebe (muž) nepohnuto spinká.Načo by Ti ale zavadzať mal v duchnách?Chlap, čo iba chrápe, zaslúži si buchnát.Keby bol zadriemal o minútu predtým,neboli by tu dnes tieto krásne deti.Keď budete tlačiť širokánsky kočík,dovoľ že mu občas na pohárik skočiť.Nech pri malom pive odporučí chlapom:"Aj vy chcete synov? Jedzte buchty s makom!" :) si chlapik Vit! Ďakujem ze si nam dal vediet a Nech dietatkam sudičky všetko dobré dajú!!! Robert Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem Pe3xxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Gratuluju! Ať se daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Obrovská gratulace! Přeji krásné chvíle strávené s těma dvěma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Velka gratulace, hodne zdravi a vitej do klubu twinsfathers. Ja uz si to se dvema klucikama uzivam 15 mesicu a je to teda jizda velika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Děkuju všem za gratulace a povzbuzení. Chůvu máme doma (5,5 roku) a moc se těší. Musíme to potom někdy na srazu i s Bohušem pořádně zapit. Tož budu trošku OT,sraz by se hodil,ale nevím jestli se to stihne do konce roku a s tím zapíjením,určitě jedna runda na mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Opožděná dvojítá gratulace Tato vlákna mi vždy zlepší náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Tak taky se zpožděním velká gratulace , u nás je to už trovhu odrostlejší .Jinak moc pěkný design a krásné provedení, Ti se budou krásně nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Ještě jednou děkuju všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Gratuluju:thumbsup_anim: !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Velká gratulace do Hradiště,ať jsou kluci jako buci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Chlape, taky sice opožděně, ale rozhodně moc blahopřeju k dvěma bezvadnejm přírůstkům na Uherskohradišťsku. Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se