Jakubisko Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Ve čtvrtek mě zaujaly ve výloze u Dušáků. Nechal jsem si je předvést a od té doby na ně nemohu přestat myslet. Chronografy se mi obecně nelíbí, protože to považuji za zbytečný bordel / drobky na ciferníku. Nicméně tenhle model mi přišel tak neskutečně vyvážený, že jsem si je vážně chtěl odnést. Jen kdyby nestály čtvrt mega... Rozměr je příjemných 40mm, výška cca 12mm. Uvnitř bije in-house kalibr 69F8. Trochu mě mrzí, že strojek nemá rezervu 100hodin, ale jen 38hod. Trochu víc si mohli také kluci z Le Brassus vyhrát s rotorem. Pozitivní je nicméně vodotěsnost 100m. Perfektní zpracování pouzdra, stisk šroubovacích tlačítek chronografu i, jak jsem nakousl, skvělé rozložení subdialu. A pár živých fotek...
Návštěvník Tada Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Jojo, jsou bezvadné, i mě se líbily a to se mi před rokem nelíbily vůbec
Chumpus Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Ten big date už je trochu moc big, navíc ani to umístění mě nebere. Jinak jsou hezký.
Návštěvník Tada Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Promě osobně je tam to datum vyřešeno velice dobře a to nemám datum na hodinkách, chronografech obzvlášť, rád.
sureshot Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 akoze hodinky celkovo prijemneale ak mozem kritiku zlahka taknajskor ma vyrusili ruckypotom ten tachymeter po ciferniku (neviem ci som pouzil presny vyraz)potom ciselka na cifreuzky okraj puzdrarotor to mas pravdu..na druhej strane sa mi paci cierny big datevelke ale dobre umiestnene subcifrya ich celkovy vzhlad je prekvapivo napriek kritike prijemny.
sery.vlk Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Kubo, jsou to krásné hodinky.... Pro mne je to designově zajímavý kříženec formálních/oblekových a praktických hodinek. Blancpain tyhle průniky stylů umí dokonale, alespoň v modelové řadě Léman. Zkrátka jejich hodinky nejsou designově čisté, nikdy nepůsobí sterilně - člověku se buď naprosto líbí, anebo se na ně dívá jenom skrz prsty. Je to takový protipól např. většiny modelů IWC. - Strojek nesmí být víc zdobený v rámci koncernové politiky, výrazné zdobení, zlacení a gravírování je v posledních letech vyhrazeno jen pro Breguety .-) - Jenom nechápu, že u Blancpainů dělají chronografy pouze coby flyback - jestliže tu na fóru někteří členové pokládají chronograf za zbytečnou komplikaci, co potom ten flyback... Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem sery.vlk
Helex Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Jsou pěkný, ale tep mi rozhodně nezrychlují, narozdíl od těch Tvých Blancpain. V tomto případě je pro mě méně více
tombed Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 ta desítka , přes ní bych se nepřenesl...
Milis Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Jo, a flyback a šroubovací tlačítka chrona, to je taky humáč.
cigi Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 (upraveno) jdi do nich přes všechny překážky - oproti těm obyčejným "nanicovatým" lemánům se stydlivou datumkou a veršotepectvím ála rolex je tohle fakt bombózní pokrok pro sebevědomé muže všeho věku - parádička bez výhrad. Já bych řekl, že jsou za babku. Jeden z mála chronografů, co v mých očích přebíjí základní model, a přebíjí vlastně skoro všechno. Za největší vyspělost považuju tu uraženou 10 - konečně jedna, co neční z ciferníku, nepřebíjí 12 a je symetrická ke dvojce - PÁNI, FRAJEŘI SE POZNAJ AŽ NA DRUHEJ POHLED. Co bych ale zvážil nejprve, jsou lemány big date bez chrona. Upraveno 15. listopadu 2010 uživatelem cigi
brett Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Ty Tvoje Aqualungy u mě bodují víc :-)
honza71 Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Hodinky to jsou krásný, což o to, ALE co ten font big date ?!? Ta jednička je opravdu hnusná a IMHO vůbec nejde typově k tý osmičce.
Gorr GrimWolf Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 To Date je opravdu nepovedený. Musím se přiznat, že celé hodinky se mi moc nelíbí. Taková zvláštní směsice tvarů, asi za to může zvolený font. Nemůžu si pomoc, připomínaj mi pilotky, je to blbost, ale nemůžu se toho zbavit.
redd Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Tady jsou trošku levněji: http://www.collectorstime.com/other_AD.php#blancpain
Milis Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 To Date je opravdu nepovedený. Musím se přiznat, že celé hodinky se mi moc nelíbí. Taková zvláštní směsice tvarů, asi za to může zvolený font. Nemůžu si pomoc, připomínaj mi pilotky, je to blbost, ale nemůžu se toho zbavit. No, dyť to říkám furt - pilotky (Flyback je funkce prej vynalezená kvůli pilotům) a šroubovací korunky, je to takovej divnej hybrídek.
Návštěvník Tada Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 No u těhlech hodinek se dají tlačítka nosit celkem v pohodě vyšroubovaná, nebo si je člověk vyšroubuje až když dělá vajíčka nebo steak, kdyby letěl letadlem, tak by je halt musel před přistáním v oceánu zašroubovat. Rozhodně se mi líbí víc, než ty co má Jakubisko teď, jsou takové nanicovaté. Tyhle jsou super.
skalis Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Rozhodně se mi líbí víc, než ty co má Jakubisko teď, jsou takové nanicovaté. Tyhle jsou super. Pekny chronografy a verim, ze v realu budou jeste hezci. Ale Jakubiskovy soucasne se mi libi vic. Pro me nejsou nanicovate, jsou elegantni, zaroven nejsou nudne ani uplne klasicke ani uplne decentni. Velikost je akuratni a kdyz se obrati dnem vzhuru, tak berou dech . Proste perfektni hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se