Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Taky to zdraví,práci a hlavně až se malá narodí,tak aby se ženou byli obě v pořádku...

Edit:ale když jsme u těch hodinek tak mě by stačily X-Windy

Upraveno uživatelem Juraj11
Odesláno

Tak konečně je po škole a přicházejí první Vánoce bez nervů ze zkoušek, diplomky a podobných hoven, tak tím největším přáním je po zdraví asi lukrativnější pracovní smlouva na příští rok a byl bych šťastnej :)

Odesláno

...když jsme u těch hodinek:

Breitling Skyracer na tahu. Zajímavý kalibr a chrono, luneta bez aeromarine zobáčků... Paráda.

Zatím nevím jestli černé nebo šedé. Na černých se mi líbí kontrasty, na šedých černé subciferníky.

Odesláno

No a abych nebyl jen patetický, předježil jsem si nové špunty do uší - Klipsch Image S4. Za litr neskutečný orgastický zvuk...

Poměr výkon/cena úžasný. Původně jsem vybíral mezi Ultimate ears vs Etymotic a teď toto...Jsem velmi happy, ušetřil jsem na hodinky :gunsmilie:

Odesláno

No a abych nebyl jen patetický, předježil jsem si nové špunty do uší - Klipsch Image S4. Za litr neskutečný orgastický zvuk...

Poměr výkon/cena úžasný. Původně jsem vybíral mezi Ultimate ears vs Etymotic a teď toto...Jsem velmi happy, ušetřil jsem na hodinky :gunsmilie:

dalsi HeadFi - ista som rad ze som sa vymanil z toho fora :)

mal som UE TripleFi10. nakoniec som bol rad ked sa mi pokazili a dostal som refund. zvuk OK ale pokial som si to poriadne narval do ucha aby to dobre znelo tak ma aj chut na pocuvanie presla...

vravis ze Klipsch, mal by som vyskusat

Odesláno

dalsi HeadFi - ista som rad ze som sa vymanil z toho fora :)

mal som UE TripleFi10. nakoniec som bol rad ked sa mi pokazili a dostal som refund. zvuk OK ale pokial som si to poriadne narval do ucha aby to dobre znelo tak ma aj chut na pocuvanie presla...

vravis ze Klipsch, mal by som vyskusat

Jojo, navic maji patentovane silikonove spuntiky, ktere se velmi snadno a pohodlne nasazuji a DRZI. Designove nic moc, ale za litr i s dopravou z Irska jsou dost dobry tip na Jeziska.

recenze

nakup

Odesláno

Přeji si nejvíce zdraví pro svoje nejbližší, pro svého syna My first clock (asi je dostane,když mi je teda dneska DHLka dovezla) a pro sebe si přeji toto:

Posted Image

abych teda už nějak prozřel a mohl si dovolit i více než PS II .

(asi to dostanu, páč jsem celý rok poslouchal,a teď si to jdu objednat :rolleyes: )

Odesláno (upraveno)

Přeji si nejvíce zdraví pro svoje nejbližší, pro svého syna My first clock (asi je dostane,když mi je teda dneska DHLka dovezla) a pro sebe si přeji toto:

http://www.id.cz/core/tpl/skolazivota/upload/img/btata.jpg

abych teda už nějak prozřel a mohl si dovolit i více než PS II .

(asi to dostanu, páč jsem celý rok poslouchal,a teď si to jdu objednat :rolleyes: )

Výborná knížka, četl jsem všechny díly. Doporučuju ale anglickou verzi. Angličtina je tam jednoduchá a ten český překlad je dost kostrbatý. Upraveno uživatelem lopki
Odesláno

Ať už mi konečně přestanou bolet zuby :wallbash: ....tím jsem plynule přešel k letošnímu "dárečku" pod stromeček. Nadělil jsem si implantát do dásně a ta mrcha se nějak nechce chytit. Kdybych to bejval věděl, tak by sem tam nechodil.

Ináč fakt hlavně to zdraví, žádnej stres, pohůdku a dobrý jídlo.A darečky jen dvouletýmu synkovi.

Odesláno

A já si pod stromeček nepřeju nic. Zdravý jsem, dluhy nemám, vztah funguje, co potřebuju to si koupím, co nepotřebuju a hodně chci, to si taky koupím. A stejně o mi to nedá a i vánoce strávím pracovně.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Výborná knížka, četl jsem všechny díly. Doporučuju ale anglickou verzi. Angličtina je tam jednoduchá a ten český překlad je dost kostrbatý.

Leider,aber Englisch macht mich ein großes Problem :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...