gas Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 nechci nic, postačí mě nepotkávat blbce a oprostit se na pár dnů od práce, ani jedno se mě zajisté nesplní 2
Alessio Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 co dostanu nevím, ale já si nadělím čtveřici pryže od yokohamy (ad08)
H-B Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Neni to rozhodne moje prani, protoze je nesplnitelne, ale kdyby bylo, hned bych to bral K videni ZDE Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem JanBeles
wave ceptor Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 moc bych si přál uzdravit se, ale to se už asi nepodaří.... 1
mechano Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 moc bych si přál uzdravit se, ale to se už asi nepodaří.... Nevím sice co ti je, ale taky ti moc přeju uzdravení.... 2
Juraj11 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Taky to zdraví,práci a hlavně až se malá narodí,tak aby se ženou byli obě v pořádku... Edit:ale když jsme u těch hodinek tak mě by stačily X-Windy Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem Juraj11
kejklik Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Páč nemáš děti :-) Celej táta...
Radius Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Tak konečně je po škole a přicházejí první Vánoce bez nervů ze zkoušek, diplomky a podobných hoven, tak tím největším přáním je po zdraví asi lukrativnější pracovní smlouva na příští rok a byl bych šťastnej
bandicoot Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 ...když jsme u těch hodinek:Breitling Skyracer na tahu. Zajímavý kalibr a chrono, luneta bez aeromarine zobáčků... Paráda.Zatím nevím jestli černé nebo šedé. Na černých se mi líbí kontrasty, na šedých černé subciferníky.
koveras Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 no keby som vyhral v sportke tak BMW 335d sedan. Keby ma chcel niekto potesit tak Panerai 233. Ale vidim to sede blede
organic Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 No a abych nebyl jen patetický, předježil jsem si nové špunty do uší - Klipsch Image S4. Za litr neskutečný orgastický zvuk... Poměr výkon/cena úžasný. Původně jsem vybíral mezi Ultimate ears vs Etymotic a teď toto...Jsem velmi happy, ušetřil jsem na hodinky
jankoxxx Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 No a abych nebyl jen patetický, předježil jsem si nové špunty do uší - Klipsch Image S4. Za litr neskutečný orgastický zvuk... Poměr výkon/cena úžasný. Původně jsem vybíral mezi Ultimate ears vs Etymotic a teď toto...Jsem velmi happy, ušetřil jsem na hodinky dalsi HeadFi - ista som rad ze som sa vymanil z toho fora mal som UE TripleFi10. nakoniec som bol rad ked sa mi pokazili a dostal som refund. zvuk OK ale pokial som si to poriadne narval do ucha aby to dobre znelo tak ma aj chut na pocuvanie presla... vravis ze Klipsch, mal by som vyskusat
organic Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 dalsi HeadFi - ista som rad ze som sa vymanil z toho fora mal som UE TripleFi10. nakoniec som bol rad ked sa mi pokazili a dostal som refund. zvuk OK ale pokial som si to poriadne narval do ucha aby to dobre znelo tak ma aj chut na pocuvanie presla... vravis ze Klipsch, mal by som vyskusat Jojo, navic maji patentovane silikonove spuntiky, ktere se velmi snadno a pohodlne nasazuji a DRZI. Designove nic moc, ale za litr i s dopravou z Irska jsou dost dobry tip na Jeziska. recenze nakup
pavel67 Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Přeji si nejvíce zdraví pro svoje nejbližší, pro svého syna My first clock (asi je dostane,když mi je teda dneska DHLka dovezla) a pro sebe si přeji toto: abych teda už nějak prozřel a mohl si dovolit i více než PS II . (asi to dostanu, páč jsem celý rok poslouchal,a teď si to jdu objednat )
lopki Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 (upraveno) Přeji si nejvíce zdraví pro svoje nejbližší, pro svého syna My first clock (asi je dostane,když mi je teda dneska DHLka dovezla) a pro sebe si přeji toto: http://www.id.cz/core/tpl/skolazivota/upload/img/btata.jpg abych teda už nějak prozřel a mohl si dovolit i více než PS II . (asi to dostanu, páč jsem celý rok poslouchal,a teď si to jdu objednat ) Výborná knížka, četl jsem všechny díly. Doporučuju ale anglickou verzi. Angličtina je tam jednoduchá a ten český překlad je dost kostrbatý. Upraveno 24. listopadu 2010 uživatelem lopki
Ladin Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Ať už mi konečně přestanou bolet zuby ....tím jsem plynule přešel k letošnímu "dárečku" pod stromeček. Nadělil jsem si implantát do dásně a ta mrcha se nějak nechce chytit. Kdybych to bejval věděl, tak by sem tam nechodil.Ináč fakt hlavně to zdraví, žádnej stres, pohůdku a dobrý jídlo.A darečky jen dvouletýmu synkovi.
lopki Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 A já si pod stromeček nepřeju nic. Zdravý jsem, dluhy nemám, vztah funguje, co potřebuju to si koupím, co nepotřebuju a hodně chci, to si taky koupím. A stejně o mi to nedá a i vánoce strávím pracovně. 2 2
pavel67 Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Výborná knížka, četl jsem všechny díly. Doporučuju ale anglickou verzi. Angličtina je tam jednoduchá a ten český překlad je dost kostrbatý. Leider,aber Englisch macht mich ein großes Problem
Jay Doll Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Leider,aber Englisch macht mich ein großes Problem Dann kauf' es lieber auf Deutsch. Vielleicht wurde das besser übersetzt
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se