Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Ale ne, myslím, že ta nabízená cena je akorát. Tak já to ještě rozmyslím, nějak jsem si původně myslel, že jsou kovový, ten plast mě od toho odrazuje
ramon Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Ramone, přesně tyhle Stempky měl můj spokužák na základce a já mu je strašně záviděl! Jedny jsem sehnal na Aukru, ale nejsou zrovna v dobrém stavu. Neprodal bys mi je? Tyhlety hodinky pěstuju jako starožitnou relikvii, ještě s dalšími kusy, mám je taky od základky, jsou z roku 1983. Prodejní hodnota je stejně nula nula nic. Ale zrovna jsem je viděl na aukru minulý týden, a to v dost good stavu, byly tam ve trojici s dvěma vraky. Kdybych věděl že je chceš, tak jsem to koupil, něco z těch vraků bych využil, původně jsem chtěl koupit, ale nakonec jsem se na to vybodl.
siwi Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Já na Aukro chodím často, ale tohle jsem nějak přehlídl. Ten rok původu sedí přesně. Kamarád je dostal o Vánocích 1983. Ale kdyby sis to chtěl rozmyslet, já bych je vážně bral.
t2 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 tak jsem si řekl, že bych skusil "chytit" 12,34 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 (upraveno) By bylo zajímavý dát soutěž, kdo chytne nejdřív řekněme třeba 3hodiny, 48minut, 15vteřin a 21setin ..Protože ten interval mezi každým pokusem je tak dlouhý, mohlo by to trvat i několik dní nebo týdnů, než by se to někomu podařilo ..samozřejmě by taky šlo o to, že ten, kdo má doma víc kousků digitálek, by měl výhodu, že by to mohl rozjet na víc kusech najednou..a nebo by každý musel nejdřív nahlásit jen jeden typ, s kterým bude soutěžit.. Upraveno 16. února 2012 uživatelem Chilliluk
t2 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Hm já si docela vyhrál i s 1234. Tohle mi vzniklo při tvorbě: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Když máte dlouhou chvíli tak se můžete s diginama zabavit i jinak než se stopkama. Třeba si můžete zahrát na el. piano jen bacha aby to nebyla veřejná produkce. Osa by vám mohla vyměřit poplatek! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Já to taky vidím poprvé...je to zajímavé a kdyby to nebylo tak strašně plastové, mohlo by to být i hezké
Woodie Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 tak jsem si řekl, že bych skusil "chytit" 12,34 Co je to plz za model? To jsou snad jedine digitalky ktere na sobe maji bezdotykovy teplomer Zkousel jsi s nima neco merit? Funguje to spolehlive?
t2 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 (upraveno) Je to DPX 300 modul 1191 a není to jediný typ Casií co tohle umí. Je tu hodně podobné TSR 100 modul 1190 a modernější SPF10. Teplotu sice měří, ale jen povrch. Takže když si změříte třeba ruku tak nedostanete tělesnou teplotu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2012 uživatelem t2
ggrand Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Dobré je si uvědomit, že tyto bezdotykové teploměry neměří přesně. Záleží totiž na povrchu, který měří a podle toho by se měla zadávat konstanta, která tento povrch zahrnuje.
t2 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Tak nastavení povrchu tam je, ale jen omezené. Free/skin/others/snow. Ale jako zajímavá funkce je to fakt extra.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Jako za starých časů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 ty me seres, ted budu cely vikend cvakat abych te aspon srovnal...
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Chilliluk: Kdybys je nekdy chtel prodat, tak bych mel zajem.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Hasňa: To já bych spíš ještě nějaké další koupil, než tyhle prodal filo-boxer: Tohle je můj celoživotně nejlepší výkon - povedlo se mi to díky tomu, že hodinky zareagovaly na jeden stisk jakoby dvakrát po sobě, jinak bych to nedal - takže hodně štěstí
siwi Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Tohle ty hodinky dělají. Už se tu o tom psalo. S casiama by se ti to nepovedlo Kámoš jednou udělal díky téhle vlastnosti tlačítek dokonce i 1 setinu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se