Přejít na obsah

Jak se zabavit s digitálkami...

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Ale ne, myslím, že ta nabízená cena je akorát.

Tak já to ještě rozmyslím, nějak jsem si původně myslel, že jsou kovový, ten plast mě od toho odrazujePosted Image

Odesláno

Ramone, přesně tyhle Stempky měl můj spokužák na základce a já mu je strašně záviděl! Jedny jsem sehnal na Aukru, ale nejsou zrovna v dobrém stavu. Neprodal bys mi je?:D

Tyhlety hodinky pěstuju jako starožitnou relikvii, ještě s dalšími kusy, mám je taky od základky, jsou z roku 1983. Prodejní hodnota je stejně nula nula nic. Ale zrovna jsem je viděl na aukru minulý týden, a to v dost good stavu, byly tam ve trojici s dvěma vraky. Kdybych věděl že je chceš, tak jsem to koupil, něco z těch vraků bych využil, původně jsem chtěl koupit, ale nakonec jsem se na to vybodl.
Odesláno

Já na Aukro chodím často, ale tohle jsem nějak přehlídl. Ten rok původu sedí přesně. Kamarád je dostal o Vánocích 1983. Ale kdyby sis to chtěl rozmyslet, já bych je vážně bral.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

By bylo zajímavý dát soutěž, kdo chytne nejdřív řekněme třeba 3hodiny, 48minut, 15vteřin a 21setinPosted Image ..Protože ten interval mezi každým pokusem je tak dlouhý, mohlo by to trvat i několik dní nebo týdnů, než by se to někomu podařiloPosted Image

..samozřejmě by taky šlo o to, že ten, kdo má doma víc kousků digitálek, by měl výhodu, že by to mohl rozjet na víc kusech najednou..a nebo by každý musel nejdřív nahlásit jen jeden typ, s kterým bude soutěžit..

Upraveno uživatelem Chilliluk
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Já to taky vidím poprvé...je to zajímavé a kdyby to nebylo tak strašně plastové, mohlo by to být i hezkéPosted Image

Odesláno

tak jsem si řekl, že bych skusil "chytit" 12,34

Co je to plz za model? To jsou snad jedine digitalky ktere na sobe maji bezdotykovy teplomer :) Zkousel jsi s nima neco merit? Funguje to spolehlive?
Odesláno (upraveno)

Je to DPX 300 modul 1191 a není to jediný typ Casií co tohle umí. Je tu hodně podobné TSR 100 modul 1190 a modernější SPF10. Teplotu sice měří, ale jen povrch. Takže když si změříte třeba ruku tak nedostanete tělesnou teplotu. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem t2
Odesláno

Dobré je si uvědomit, že tyto bezdotykové teploměry neměří přesně. Záleží totiž na povrchu, který měří a podle toho by se měla zadávat konstanta, která tento povrch zahrnuje.

• po měsících...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Hasňa: To já bych spíš ještě nějaké další koupil, než tyhle prodal smile.gif

filo-boxer: Tohle je můj celoživotně nejlepší výkon - povedlo se mi to díky tomu, že hodinky zareagovaly na jeden stisk jakoby dvakrát po sobě, jinak bych to nedal - takže hodně štěstíbiggrin.gif

Odesláno

Tohle ty hodinky dělají. Už se tu o tom psalo. S casiama by se ti to nepovedlo :D Kámoš jednou udělal díky téhle vlastnosti tlačítek dokonce i 1 setinu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...