PD Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Zdravím všechny na chronomagu, mám již nějakou dobou dilema, které mi možná pomůžete vyřešit. Nevím pro které hodinky se rozhodnout.
frelichl Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Podle obrázků bych byl jednoznačně pro černé.
roon Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 ačkoliv většinou černý ciferník nemusím, tady bych si ho vybral, ta stříbrná na mě působí tak nějak fádně
Ondraj Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 A určitě chronograph ? Když, tak ty černé se mi také líbí daleko víc.
redd Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 jestli IWC, tak urcite jinej model... kdyz z tehle dvou, tak cerny...
PD Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2006 jestli IWC, tak urcite jinej model... kdyz z tehle dvou, tak cerny... Jiné modely jsou cenově někde jinde, proto tento výběr. Sen jsou Big Pilot's watch nebo Double chronograph, ale to bych musel udělat nějakou banku.
decebal Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 jestli IWC, tak urcite jinej model... kdyz z tehle dvou, tak cerny... Jiné modely jsou cenově někde jinde, proto tento výběr. Sen jsou Big Pilot's watch nebo Double chronograph, ale to bych musel udělat nějakou banku. A co Spitfire? Nebo Mark XVI? Jinak jednoznačně černé.
PlavecK Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Teda chlapi, vaše starosti řešit by se mi taky líbilo.. Který IWC.. Ale jinak pochopitelně gratuluju a taky přemýšlím o té bance
Kasper Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 jestli IWC, tak urcite jinej model... kdyz z tehle dvou, tak cerny... Jiné modely jsou cenově někde jinde, proto tento výběr. Sen jsou Big Pilot's watch nebo Double chronograph, ale to bych musel udělat nějakou banku. No vzhladom na to, ze si sem dal obrazok Big Pilot v bielom zlate, tak ti to teda prajem vela stastia v tej banke
Kasper Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Zdravím všechny na chronomagu, mám již nějakou dobou dilema, které mi možná pomůžete vyřešit. Nevím pro které hodinky se rozhodnout. Funkcne, aj velkostne su rovnake, zalezi na tebe, aku farbu cifernika preferujes. Mal som v rukach oba modely, oba su krasne, ale osobne preferujem viac model Classic Pilot z ciernym cifernikom.
cigi Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 ani jeden, iwc dělá plno daleko krásnějších modelů, tedy podle mě.
PD Odesláno 31. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2006 ani jeden, iwc dělá plno daleko krásnějších modelů, tedy podle mě. Celkem s tebou souhlasím, je plno "krásnějších" modelů, ale nevím proč, mne oslovuje momentálně zrovna tato řada. Bohužel, většina modelů IWC, zvláště s vlastním kalibrem - řady 5000 nebo 8000 - není za babku ani za dvě. Díky všem za odpovědi, ta černá mne také zaujala více. Ty druhé - spitfire chrono zase mají ciferník, který v reálu vytváří trojrozměrný dojem a celkově vypadají mnohem lépe než na obrázku. Na stránkách www.iwc.ch je docela dobrý film s Johnem Malkovichem - jako reklama na tyto hodinky. Celkově tyto stránky vypadají dost dobře.
cigi Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 PD - no právě, že nejsou ani za tři babky, tak bych (tedy já ) nešel do celkem mainstreamových modelů. Navíc pozor! Například není lepší a vyhlášenější chronograf, než moonwatch, takže vlastně za víc peněz půjdeš dolu. Ty krásný letecký s 8-mi denním nátahem jsou zase totálně zparchantělý - datumka a plastický indexy je komerčáckej ústupek menažérům, co jim dědové vyprávěli o hrdinství kamarádů z Luftwaffe. Abys mi rozuměl, všechny jsou kvalitní a pěkný, ale tyhle modely nejsou dost fajnový, jak by saffky měly bejt.
Ondraj Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Ty krásný letecký s 8-mi denním nátahem jsou zase totálně zparchantělý - datumka a plastický indexy je komerčáckej ústupek menažérům, co jim dědové vyprávěli o hrdinství kamarádů z Luftwaffe. Konkrétně z tohoto modelu BP se mi fakt chce zvracet, škoda, ty starší se mi líbili.
ctenar Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Asi jsem jediný, kterému se více líbí stříbrný model, ciferník je propracovanější... Když na kůži, tak raději světlou variantu.
Kocour Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Já jsem si tohle dilema vyřešil pomocí Azimuth Bombardier III. Ty jsou nejen levnější, ale také daleko bližší historickému originálu než IWC Big Pilot. O jeho nové zparchantělé verzi ani nemluvím. Ale IWC má spoustu jiných modelů, které bych bral všemi deseti, ne že ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se