Přejít na obsah

Android

Doporučené příspěvky

nepomohlo, je to někde na kartě, bez karty stabilně 250 Mb a po připojení karty to padlo na to kilo... něco zazalohuju do pc a smažu to celý telefon + sd kartu

Kartu zkopíruj do pc, následně ji naformátuj a překopíruj obsah zpátky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rád bych se zeptal, nevíte o nějákém budíku, který bude budit i při vypnutém telefonu? Už jsem jich instaloval asi 5 z android marketu a jakmile vypnu telefon Sony Experii Go nebo vyzvánění na něm, tak je po buzení, jsem v koncích :eek:  Jinak telefon potřebuji mít v noci vypnutý" Děkuji za každou radu :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Já tohle řeším tak, že používám automatické přepínání do letadla a díky němu mám telefon jakoby vypnutý od 23.30 PM do 5.00 AM/odpojený od sítě (=nikdo mě neruší a kdyby "něco", mohu ho během několika sekund zase zprovoznit) a zároveň budík funguje normálně. Jako budím mám Xtreme. Nemusím tak nic řešit.

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

Rád bych se zeptal, nevíte o nějákém budíku, který bude budit i při vypnutém telefonu? Už jsem jich instaloval asi 5 z android marketu a jakmile vypnu telefon Sony Experii Go nebo vyzvánění na něm, tak je po buzení, jsem v koncích :eek:  Jinak telefon potřebuji mít v noci vypnutý" Děkuji za každou radu :notworthy:

pokud se něco nezměnilo tak to nejde. pokud ho vypínáš abys šetřil baterku tak smůla. pokud jen aby tě nikdo nerušit dá se to vyřešit jinak např tím flight modem

Odkaz ke komentáři

Upgradoval jsem Nexus 7 z Android 4.2 na Jelly Bean 4.3 asi pred 2 tydny a zda se mi to jaksi pomalejsi. Mate podobnou zkusenost? Hlavne po zapnuti trva strasne dlouho nez muzu na net. To byla obrovska vyhoda, kterou jsem upgradem systemu ztratil a dost me to stve. O aktualizaci Chromu ani nemluvim, posledni verzi (ta, jak se tam schovavaji zalozky) jsem vykopl po dvou dnech. Holt ne vzdy to nejnovejsi je nejlepsi...

Odkaz ke komentáři

Upgradoval jsem Nexus 7 z Android 4.2 na Jelly Bean 4.3 asi pred 2 tydny a zda se mi to jaksi pomalejsi. Mate podobnou zkusenost? Hlavne po zapnuti trva strasne dlouho nez muzu na net. To byla obrovska vyhoda, kterou jsem upgradem systemu ztratil a dost me to stve. O aktualizaci Chromu ani nemluvim, posledni verzi (ta, jak se tam schovavaji zalozky) jsem vykopl po dvou dnech. Holt ne vzdy to nejnovejsi je nejlepsi...

Taky mám Nexus 7 a aktualizoval jsem na nejnovější verzi. Žádné zpomalení jsem rozhodně nezaznamenal. Ale to bude nejspíš tím, že vždy před aktualizací systému uvedu tablet do továrního nastavení. To sice může představovat určitý problém, pokud by se ti nechtělo následně obnovovat všechna nastavení, která jsi tam měl. Ale tovární reset můžu doporučit. Oproti jiným uživatelům mi to ušetřilo spoustu starostí. Reset můžeš udělat i teď po aktualizaci. S největší pravděpodobností ti to tvůj problém vyřeší. Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

mě se třeba kousla na Galaxy Tab2 7.0 tovární klávesnice Samsung a musel jsem taky resetovat do továrního nastavení. Bohužel jsem tak přišel o všechny knižky které jsem si nezazálohoval. Zbytek byl na SD kartě v pohodě.

a taky mi na Google play v počítači zůstaly všechny aplikace jako nainstalované a nešly znovu nainstalovat přes počítač ale musel jsem přes tablet.

Odkaz ke komentáři

Jak píše SCIFI, aplikace i data se nenávratně smažou. Tablet bude přesně v takové podobě, jak jsi ho koupil. Po resetu a přihlášení k účtu Google se všechny před tím nainstalované aplikace automaticky stáhnou z Google Play, a to včetně těch, které jsi si zakoupil. V tomto ohledu tedy nic neriskuješ, snad jen, že je budeš muset znovu nakonfigurovat do tebou požadované podoby. Některé aplikace nabízejí za tímto účelem zálohu nastavení a jejich následnou obnovu. Před resetem je tedy dobré si projít nastavení aplikací a podívat se, jestli takovou volbu mají. Pokud ano, udělat zálohu nastavení a uložit ji mimo tablet.

S daty je to jednoduché. Před resetem vše zkopírovat do počítače nebo někam, zresetovat a pak je znovu do tabletu nahrát. Zní to komplikovaně, ale není  to práce na dlouho.

Odkaz ke komentáři

Také jsem aktualizoval (když přišla automaticá aktualizace), reset nedělal a N7 funguje skvěle jako dřív...

Klidně může být. Ono to není tak, že po každé aktualizaci se tablet zákonitě zpomalí. Já to dělám spíš pro jistotu.

Odkaz ke komentáři

Klidně může být. Ono to není tak, že po každé aktualizaci se tablet zákonitě zpomalí. Já to dělám spíš pro jistotu.

Včera v noci jsem resetoval Nexus 7 do továrního nastavení. Měl jsem aplikace zálohované. Sice se aplikace z Google zálohy nahrávaly zpátky celou noc, ale zas to lítá tak, jak jsem na Androidu zvyklý. Díky!

Odkaz ke komentáři

Já tovární nastavení nedělal nikdy u žádného Android telefonu, až teď mě k tomu donutil Nexus 4 po update na 4.3. Pomalý nebyl, všechno lítalo tak, jak jsem si u čistého Androidu zvykl, ale baterka letěla dolu nějak hodně rychle. Po resetu OK.

Odkaz ke komentáři

Já tovární nastavení nedělal nikdy u žádného Android telefonu, až teď mě k tomu donutil Nexus 4 po update na 4.3. Pomalý nebyl, všechno lítalo tak, jak jsem si u čistého Androidu zvykl, ale baterka letěla dolu nějak hodně rychle. Po resetu OK.

Jo, kvůli tomu se taky musí občas resetovat. Dělají to některé skryté procesy, které se po dlouhé době běhu nedokážou správně vypnout.
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se stal včera majitelem svého prvního tabletu (Asus Memopad 7 HD s OS Android) a asi budu v této častým hostem :-)

Pro začátek bych uvítal radu ohledně antiviru. Jaký máte?

Doma mám Avast, kolega do tabletu zase radí AVG...

(samozřejmě nějaký free)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...