Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Matka pracuje v kuchyni a poslouchá svého 5letého syna, Který si hraje v obýváku s elektrickým vláčkem.

Najednou vláček zastaví a její syn říká: "Vy kokoti, který chcete vystoupit,vypadněte odsud, protože tohle je poslední zastávka. A vy kokoti, který chcete nastoupit, okamžitě hněte prdelí, protože hned odjíždíme."

Zděšená matka vejde do pokoje a říká: "V tomto domě takovýhle jazyk nepoužíváme.

Takže ihned běž za trest do svého pokoje a zůstaň tam dvě hodiny. Pak se můžeš Vrátit a hrát si dál se svým vláčkem. Chci ale, abys mluvil jen slušně!"

Po dvou hodinách syn vyjde ze svého pokoje a hraje si opět s vláčkem.

Za chvilku vlak zastaví a matka slyší:"Všem pasažérům, kteří vystupují, připomínám, aby si nezapomněli vzít zavazadla.

Chceme Vám poděkovat, že jste s námi cestovali a doufáme,že jste strávili příjemnou cestu."

Dále slyší: "Těm, kteří právě nastupují, připomínáme, aby si malá zavazadla dali pod sedadlo.

Pamatujte, prosím, že kouření není v tomto vlaku dovoleno.

Přejeme Vám příjemnou cestu."

Když se matka souhlasně a spokojeně usmála, slyší, jak syn dodal:"A těm, co jsou nasraný z dvouhodinového zpoždění, připomínám, že za to může ta kráva v kuchyni!"

Odesláno

jsem rozený Slovák, ale toto mně fakt pobavilo :D

attachicon.gifCAM00584.jpg

Kde? :D

...tak to bych bral!!! Slovensko mám ale taky hodně rád !!!

Taky tak, ke Slovensku mám vřelý vztah. Ale z míst, která jsem na svých toulkách evropou navštívil, bych chtěl žít ve Slovinském Piranu :rolleyes:

Odesláno

Hitler takhle jednou přijde do koncentráku a říká : ?Dneska mám dobrou náladu, polovinu z vás pošlu domů.? V koncentráku propukne obrovské nadšení, jásot. Hitler se podívá na esesáky, co stojí vedle něho a řekne : ?To jsem nečekal, že to sklidí takový úspěch, přineste teda ty pily, hoši.? [/size]

Obvykle tenhle problem nemam, ale tady mi pointa unika :(. Help :).

Odesláno

Obvykle tenhle problem nemam, ale tady mi pointa unika :(. Help :).

Domu pujde jenom pulka. Vzhledem k tem pilam je otazka, jestli prava nabo leva...

Trochu kruty humor.

Odesláno

?Právě jsem v ložnici rodičů našel masky, bič a pouta? Nějak nemůžu uvěřit, že jsou superhrdinové!?

Odesláno

Je to nahraný, v informacích pod videem je i link na aktéry.

Tak to borci pěkně sehráli, sežral jsem jim to i s navijákem...

Odesláno

Chápu, co na tom asi vidíš vtipného, ale chci zcela vážně poznamenat, že tohle není nic proti tomu, co jsem všechno viděl, když jsem sháněl pronájem pro sebe a přítelkyni - a ti majitelé to mysleli naprosto vážně.

------------------

A tady něco méně vážného:

http://youtu.be/g-Tk-vOsVY0

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...