Karki Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Syn príde domov snáušnicou v uchu.Otec naňho pozerá a vraví mu:Vieš, synak, od nepamäti nosili náušnice v ušiach buď piráti, alebo buzeranti.Teraz sa pozriem z okna a Boh ťa chráň, ak tam neuvidím tvoju loď...
m.n. Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page-794&do=findComment&comment=1172889http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page-801&do=findComment&comment=1177775
Trojan Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Třeba já jsem to ještě neslyšel... Se ti divim, že sis dal práci s hledáním
Hasňa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Musim dat plne za pravdu Kubsonovi, tohle je nejsmutnejsi vlakno na foru.
gougy Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Musim dat plne za pravdu Kubsonovi, tohle je nejsmutnejsi vlakno na foru.nefilozofuj, tohle vlákno se přece nemá brát vážně, tož sem nechoď a bude Ti líp Taky někdy ignoruju vlákna, protože mi nesedí, keep smiling
Daemonultimate Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 (upraveno) Upraveno 16. června 2014 uživatelem Daemonultimate
wizard-ov Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Včera jsem ztratil dvě věci:...moje panictví...a práci v márnici.
Jeremy Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Dnešní vtip z Blesku mě pobavil: ?Co za blázny mi to sem posíláš?? telefonuje Lucifer Bohu. ?Před týdnem sem přišel ajťák, zničil mi všechny kotle, uškrtil čerty a už tři dny bezhlavě pobíhá po pekle a křičí: Kde je vchod do druhého levelu??
warann Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Jedna kolegyně mi posílala pracovní maily, ale mně furt nic nechodilo. Tak jsme to zkoušeli řešit a teď přišlo toto její vysvětlení: "...nejsem si vědoma, že bych adresu zadala špatně, zřejmě došlo k přepsání mailové adresy po cestě."
vanderB. Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Jedna kolegyně mi posílala pracovní maily, ale mně furt nic nechodilo. Tak jsme to zkoušeli řešit a teď přišlo toto její vysvětlení: "...nejsem si vědoma, že bych adresu zadala špatně, zřejmě došlo k přepsání mailové adresy po cestě." to ty trpaslíci dělaj furt
Klotzman Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 (upraveno) He - to mi připomíná kolegyni, která mě s oblibou volá, když nemůže najít ve svém PC nějaký svůj dokument:- potřebuju najít ty platový výměry- hm, aha - a jak jsi to asi pojmenovala ?- no třeba platové výměry zaměstnanců v hlavní hospodářské činnosti v 2. kvartálu 2013- počkej, tys to pojmenovala opravdu přesně takhle ?- no to ne, ale jsou to platové výměry hlavní hospodářské....- počkej, ale hledat to můžeme podle skutečnýho názvu- to si nepamatujuNakonec to má v souboru do kterýho cpe další stránky od roku 2011 a jmenuje se new document případně untitle document... Upraveno 16. června 2014 uživatelem Klotzman
warann Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 to ty trpaslíci dělaj furt No jo. jsou to zm*di , s jiným kolegou jsem to probíral u oběda a zvesela to komentoval: už vidím, jak to z Brna odešlo OK a u České Třebový se to najednou přepsalo.OooopsTak to je hodně hustý prkýnko.
gougy Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 He - to mi připomíná kolegyni, která mě s oblibou volá, když nemůže najít ve svém PC nějaký svůj dokument:chlapi, voni vás vlastní vnuci za dvacet, třicet let vyškolí v tom, co je standard umět s výpočetní technikou :D
Sedlin Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Slovensko dalo oficiální návrh na změnu názvu republiky, a to dle národnostní struktury na MAROKO!Jsou to maďaři, romové a kokoti!To néé toto! PECKA!
huhu4d Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Kolko potrebuje Čech ku štastiu?<br />Málo. Ale podmienkou je, aby ostatní mali ešte menej
Doporučené příspěvky