Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Syn príde domov snáušnicou v uchu.
Otec naňho pozerá a vraví mu:
Vieš, synak, od nepamäti nosili náušnice v ušiach buď piráti, alebo 
buzeranti.
Teraz sa pozriem z okna a Boh ťa chráň, ak tam neuvidím tvoju loď...:)

Odesláno

Musim dat plne za pravdu Kubsonovi, tohle je nejsmutnejsi vlakno na foru.

nefilozofuj, tohle vlákno se přece nemá brát vážně, tož sem nechoď a bude Ti líp :cheers:  

Taky někdy ignoruju vlákna, protože mi nesedí, keep smiling  ;)

Odesláno

Dnešní vtip z Blesku mě pobavil:

?Co za blázny mi to sem posíláš?? telefonuje Lucifer Bohu. ?Před týdnem sem přišel ajťák, zničil mi všechny kotle, uškrtil čerty a už tři dny bezhlavě pobíhá po pekle a křičí: Kde je vchod do druhého levelu??

Odesláno

Jedna kolegyně mi posílala pracovní maily, ale mně furt nic nechodilo. Tak jsme to zkoušeli řešit a teď přišlo toto její vysvětlení:

"...nejsem si vědoma, že bych adresu zadala špatně, zřejmě došlo k přepsání mailové adresy po cestě."

Odesláno

Jedna kolegyně mi posílala pracovní maily, ale mně furt nic nechodilo. Tak jsme to zkoušeli řešit a teď přišlo toto její vysvětlení:

"...nejsem si vědoma, že bych adresu zadala špatně, zřejmě došlo k přepsání mailové adresy po cestě."

to ty trpaslíci dělaj furt

Odesláno (upraveno)

He - to mi připomíná kolegyni, která mě s oblibou volá, když nemůže najít ve svém PC nějaký svůj dokument:

- potřebuju najít ty platový výměry

- hm, aha - a jak jsi to asi pojmenovala ?

- no třeba platové výměry zaměstnanců v hlavní hospodářské činnosti v 2. kvartálu 2013

- počkej, tys to pojmenovala opravdu přesně takhle ?

- no to ne, ale jsou to platové výměry hlavní hospodářské....

- počkej, ale hledat to můžeme podle skutečnýho názvu

- to si nepamatuju

Nakonec to má v souboru do kterýho cpe další stránky od roku 2011 a jmenuje se new document případně untitle document...

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno

to ty trpaslíci dělaj furt

No jo. jsou to zm*di :lol2: , s jiným kolegou jsem to probíral u oběda a zvesela to komentoval: už vidím, jak to z Brna odešlo OK a u České Třebový se to najednou přepsalo.

Oooops

Tak to je hodně hustý prkýnko.

Odesláno

He - to mi připomíná kolegyni, která mě s oblibou volá, když nemůže najít ve svém PC nějaký svůj dokument:

chlapi, voni vás vlastní vnuci za dvacet, třicet  let vyškolí v tom, co je standard umět s výpočetní technikou  :D :D :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...