Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

no co přestoupili na metro no .....................

ale tohle to nevím, to už není ani humor, to už je umění.............

attachicon.gif10986804_10202479023256000_3428493439813148239_n.jpg

To je docela levný, víš jak náročný je počítat 365 dní za sebou každej den všechny křečky na obou lokalitách? ;) Upraveno uživatelem martar
Odesláno

To je docela levný, víš jak náročný je počítat 365 dní za sebou každej den všechny křečky na obou lokalitách? :) :) :)

právě že stačí třeba minuta v daném roce :lol2:

Odesláno

To je docela levný, víš jak náročný je počítat 365 dní za sebou každej den všechny křečky na obou lokalitách? ;)

Hele za ty prachy bych to tam klíďo počítal i sám a klidně i víc než jeden den........ B)

Odesláno

Taky lituju, že jsem se líp neučil, mohl jsem počítat křečky :D

Četl jsem i tu zprávu, kterou přiložil k faktuře. Moc času tomu nevěnoval. Ale zase za ty peníze ..... co by ještě chtěli :frusty:

Odesláno

To mi připomíná:

Ve dvě v noci se doplácí otec rodiny domů, ožralý, s kumpánem z hospody. Vrazí do ložnice, manželka se probudí, posadí se v posteli a vytrešten? kouká. "CO JE?" zařve chlap. "Nic", špitne žena. Chlápek se otočí ke kamarádovi a povídá: "Vidíš, po pěti letech manželství si nemáme co říct..."

Odesláno

Autosalon na Prime, test Skody Citigo: "Podivejte se kolik je tady mista, tolik prostoru neni ani v A8!" S kamennou tvari:)

JJ, to samé když představovali novou Fabii : "neuvěřitelně komfortní podvozek, auto snů atd, blebleble".... To je spíš do sekce Co mě právě naštvalo, protože potom si ty ovce to auto koupí a jezdí s tím jak šílenci, protože oni přece mají komfortnější a lepší a hlavně větší auto, než jsou všechny ty A8, S-klasse apod. Dnes a denně se s nimi potkávám na dálnici : děs běs !

Odesláno

JJ, to samé když představovali novou Fabii : "neuvěřitelně komfortní podvozek, auto snů atd, blebleble".... To je spíš do sekce Co mě právě naštvalo, protože potom si ty ovce to auto koupí a jezdí s tím jak šílenci, protože oni přece mají komfortnější a lepší a hlavně větší auto, než jsou všechny ty A8, S-klasse apod. Dnes a denně se s nimi potkávám na dálnici : děs běs !

Nojo. Přesvědčenej škodovkář vymytej kecama o koncernovým luxusu jeho základně očesaného vozítka je všeobecně nebezpečnej tvor  :lol2: ...

Odesláno

Autosalon na Prime, test Skody Citigo: "Podivejte se kolik je tady mista, tolik prostoru neni ani v A8!" S kamennou tvari:)

to jsem nepostřehl, asi jsem zrovna zesnul. Poslední dobou se mi to stává nějak často a když tak nad tím přemýšlím, nějak si nemůžu vzpomenout co tam vlastně bylo. Teda kromě rituálního křepčení kolem Superba.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...