gougy Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Jednorožci, fašisti, transformeři, bohové a kungfičové, to veledílo má Fšechno a ještě v HDR (zvuk jsem neměl odvahu vůbec zapnout), ale na pochopení je to mnohem horší než kombinace Woody Allen a japonská kinematografie lehce líznutá Troškou dohromady Chce to tak tucet shlédnutí...
Waya03 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Tak něco takovýho jsem ještě neviděl! Bomba ...
wizard-ov Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Náhodou skvělé... zvláště Triceracop :-) Už jsem to viděl asi třikrát, totální úlet...
mondeo2 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 sem si to ztáhnul a budu to šířit dál .................
roland0 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) tak to je fakt nářez ten kung fury, kung fuhrer taky dobrý. abych nebyl ot, jeden černější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. června 2015 uživatelem roland0
Duke650 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Taky chci mít záblesky geniality, proto sháním ten matroš :-)Musím uznat, že kondenzovat všechna klišé všech žánrů do 31 minut a ještě je vybičovat na 120%, to neumí každývydrzel? dyt je to genialni..
Návštěvník swanieck Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Fuhrer je docela trefenej a germáni poslouchající projev v maskách, aby mu to toho nekecali a jen souhlasně huhlali, jsou boží
Povidláček Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Docela by mě zajímalo co čekal dement
Viktor Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Vůbec nevím, do jakýho vlákna to dát, tak to dám sem. Byl jsem na kolech s kámošem a čtyři dny jsem musel koukat na tohle. Navrch okořeněný informací, že mu tyhle hodinky " už několik ženskejch pochválilo". Prostě mučení chronomagora. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Musel jsem z toho pít ten divnej zelenej nápoj. Po něm mi bylo fšechno tak trochu volný.
mondeo2 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 vobojí vypadá dost hnusně..............
Klotzman Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Ta vata namočená v jaru vypadá hnusně, ale ty hodinky mě nijak neurážejí - bejt bez té značky Cestovní Kanceláře....
Hasňa Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Ta vata namočená v jaru vypadá hnusně, .... Upraveno 2. června 2015 uživatelem Hasňa
clockyclock Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Vůbec nevím, do jakýho vlákna to dát, tak to dám sem. Byl jsem na kolech s kámošem a čtyři dny jsem musel koukat na tohle. Navrch okořeněný informací, že mu tyhle hodinky " už několik ženskejch pochválilo". Prostě mučení chronomagora. calvin klein a bowle.jpg Musel jsem z toho pít ten divnej zelenej nápoj. Po něm mi bylo fšechno tak trochu volný.C.a.K. polní maršálek.. no viděl jsem už horší zvěrstvo, ale nenosil bych je :-D Upraveno 2. června 2015 uživatelem clockyclock
Tondaa73 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 A ty paní, co mu tu věc na ruce chválily......ty taky pily to zelený???
Thomas Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Oprava u EasyJet..:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Já jí vozil ve Favoritovi......furt bylo třeba něco přiheftnout....
IzTaPa Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Já jí vozil ve Favoritovi......furt bylo třeba něco přiheftnout.... kobercovka for ever ! az na to, ze je to specialni hlinikova paska, ktera je schvalena a tady udajne slo o to, aby se dal neloupal poskozeny lak
Povidláček Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Je to patnáct centimetrů dlouhé, pět široké a ženy po tom šílej. Co je to? Bankovky
Doporučené příspěvky