Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jednorožci, fašisti, transformeři, bohové a kungfičové, to veledílo má Fšechno a ještě v HDR (zvuk jsem neměl odvahu vůbec zapnout), ale na pochopení je to mnohem horší než kombinace Woody Allen a japonská kinematografie lehce líznutá Troškou dohromady :lol2:  Chce to tak tucet shlédnutí...

Odesláno (upraveno)

tak to je fakt nářez ten kung fury, kung fuhrer taky dobrý. 
abych nebyl ot, jeden černější

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem roland0
Odesláno

Taky chci mít záblesky geniality, proto sháním ten matroš :-)

Musím uznat, že kondenzovat všechna klišé všech žánrů do 31 minut a ještě je vybičovat na 120%, to neumí každý

vydrzel? dyt je to genialni..

Návštěvník swanieck
Odesláno

Fuhrer je docela trefenej a germáni poslouchající projev v maskách, aby mu to toho nekecali a jen souhlasně huhlali, jsou boží

Odesláno

Vůbec nevím, do jakýho vlákna to dát, tak to dám sem.

Byl jsem na kolech s kámošem a čtyři dny jsem musel koukat na tohle. Navrch okořeněný informací, že mu tyhle hodinky " už několik ženskejch pochválilo". Prostě mučení chronomagora.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Musel jsem z toho pít ten divnej zelenej nápoj. Po něm mi bylo fšechno tak trochu volný.

Odesláno (upraveno)

Vůbec nevím, do jakýho vlákna to dát, tak to dám sem.

Byl jsem na kolech s kámošem a čtyři dny jsem musel koukat na tohle. Navrch okořeněný informací, že mu tyhle hodinky " už několik ženskejch pochválilo". Prostě mučení chronomagora.

attachicon.gifcalvin klein a bowle.jpg

Musel jsem z toho pít ten divnej zelenej nápoj. Po něm mi bylo fšechno tak trochu volný.

C.a.K. polní maršálek.. no viděl jsem už horší zvěrstvo, ale nenosil bych je :-D

Upraveno uživatelem clockyclock
Odesláno

Já jí vozil ve Favoritovi......furt bylo třeba něco přiheftnout.... :clap:  :lol2:  :lol2:

kobercovka for ever !

az na to, ze je to specialni hlinikova paska, ktera je schvalena a tady udajne slo o to, aby se dal neloupal poskozeny lak :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...