eskimak Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 pičková herní sestava...hehe, dik! A to mam operovane oci :-). Asi som hladal vacsi chytak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Nastoupí stařenka do autobusu a ptá se řidiče:"Nechcete oříšky? Ale ano, děkuji."Druhý den to samé a šofér říká:"Dejte si i vy!""Chlapče, já už nemůžu, já už nemám zuby!"Třetí den znovu:"Synku, nechceš oříšky?"Šoférovi je to divné a tak se zeptá:"Babi, a odkud máte ty oříšky?""Z Toffifee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 ....a já ty oříšky plivu do koše....sobec..... ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) Neni nad japonske karaoke Prostě japka.... neskutečný... Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Potkají se dva kamarádi:- Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl.- Výborně, člověče, pořídil jsem si slona.- Slona? Co s ním?- To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umyje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělé.- To zní dobře. Na kolik přijde takový slon?- Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet.- Fajn, domluveno.Potkají se po pár týdnech:- Teda ty jsi mi dal! Trávník na sračku, stromy zlámaný, všude samá hovna,rozsedl mi auto, děti se ho bojí a manželka se chce rozvádět!- Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Asi ste ho už počuli, ale včera mi ho pripomenuli....Viete prečo ženy mávajú vaginálnu mykózu ?... no aby aj oni vedeli aké je to žiť s podráždenou pixou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Jsem si myslel, že Reflex je seriozni medium. Take vidite Vladimira Vladimirovice? Bude konec sveta?A co na to Jan Tleskac?http://www.reflex.cz/clanek/video/65875/je-tohle-predzvest-3-svetove-valky-ptaci-na-obloze-v-new-yorku-vytvorili-oblicej-putina.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Reflex seriózní medium? Tak do roku 2008 max, kdy odešel Bílek... Jinak už vím, proč se říká mhd "mastná tyč"! Cestující pojídají vonné topinky holýma rukama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Jsem si myslel, že Reflex je seriozni medium. Take vidite Vladimira Vladimirovice? Bude konec sveta?ten B. Pauk do toho hezky šije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Ha! Jsem si nevšiml. Pauk tomu dodává ještě další komický rozměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 tak ted nevim kam presne patrim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 snad ještě někomu přijde vhod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Tomu říkám férovej inzerát http://www.pronaladu.cz/nejlepsi-inzerat-na-prodej-ojeteho-vozu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Triple facepalm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Rychlé rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Dva lovci z Texasu letěli na Aljašku lovit losy. Letadlo přistálo na zamrzlém jezeře a do dvou hodin byli oba zpátky a každý táhnul na saních velikého losa. Vyčerpaní dorazili k letadlu a pilot povídá:"Pánové, tohle mrňavý letadlo neunese ty dvě těla navíc. Jedno tu budete muset nechat.""Hele, to je baba, a ne pilot!"Druhý lovec se přidá:"No jasně. Loni jsme tu byli taky, taky jsme ulovili dva samce, a pilot, co neměl o nic větší letadlo, se nebál."Pilot se naštval:"Sakra, přece dokážu lítat jako ostatní. Dobře, naložte to."Naložili letadlo, pilot nahodil motor a rozjeli se po zamrzlém jezeře. Letadlo se konečně odlepilo od země, ale nemělo dostatečnou stoupavost a tak škrtlo o vrcholy stromů u jezera, převrátilo se a spadlo. Z trosek se vyhrabává pilot, otřesený nárazem a mumlá:"Sakra, kde to jsme?"A jeden lovec se tak rozhlídne a říká:"No, řek bych, že tak o padesát metrů dál, než loni." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) V hotelu na recepci :Host: "Poslal jsem vám postel."Recepční: "My jich máme dost, ale přesto moc děkujeme."Host: "Plosím, ládo se stalo." Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Duke650 ty se mi snad zdáš. Nechtěl by ses podívat o stránku zpátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky