straspol Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tyjo, představte si ale že by tady vlákno ,,DEJTE SI DO DRŽKY" fakt bylo, Vlákno, kam by moderátoři mohli přesouvat flejmy, takovej Chronoring, kde by byly třeba i dovolena sprostá slova... nebylo by na fóru krásně? Toljo- Ty jsi génius !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Pokus o tohle vlákno tu už v minulosti byl, bylo to ale tak kontroverzní téma, že si kvůli tomu dost lidí skoro dalo do držky... edit: návaznost odkaz od straspol Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tyjo, představte si ale že by tady vlákno ,,DEJTE SI DO DRŽKY" fakt bylo, Vlákno, kam by moderátoři mohli přesouvat flejmy, takovej Chronoring, kde by byly třeba i dovolena sprostá slova... nebylo by na fóru krásně? Toljo- Ty jsi génius !!!! tak pojď tlusťochu, dáme si kolečko wrestlingu a plynule přejdemě k sumó né tvle, to byl pokus o ftípek, to je stejně k ničemu, praštíš kripla, a zaplatit ti dají člověka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 tak pojď tlusťochu, dáme si kolečko wrestlingu a plynule přejdemě k sumó né tvle, to byl pokus o ftípek, to je stejně k ničemu, praštíš kripla, a zaplatit ti dají člověka Nojo- tak nic, já si to jen tak představil a pomyslel jsem si, jak by v ostatních vláknech bylo hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Nojo- tak nic, já si to jen tak představil a pomyslel jsem si, jak by v ostatních vláknech bylo hezky To by bylo.. jen by místní křupani stejně odfukovali páru mindráků všude jinde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak se prestaneme hadat a zapojime chronozavity 1 nebo 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Dvojky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 3! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 ToMa: 3 faktoriál dokonce jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 dvojky, ale já jsem taky křupan.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 ...prosím vysvětlit. Jsem polokřupan.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 To nevadí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 To nevadí..No jestli videa nestacila, tak storm troopers ocividne maji velmi spatnou musku a red shirt jsou znami ze star treku viz. https://cs.wikipedia.org/wiki/Redshirt Ale myslim, ze ti co potrebuji vysvetleni, si tu krasu vtipu moc neuziji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 No konečně. Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky