Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Jsem rád, že jsem si neodhlásil odběr FB stránky koleje Korneoljestraat 2. Viděl jsem tam naživo ledacos, ale tohle... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Komentář s peněženkou mě rozesmál jako už dlouho nic  :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás od baráku som mal na zastávku asi 300 m chodníka (Lamač BA, Podháj, kto pozná, vie). Šikmo dolu z kopca. Raz bol kompletne pokrytý hladkým ľadom. Išiel som povedľa chodníka po snehu. Obzrel som sa, či nejde autobus, stúpil som na ľad a už sa to viezlo. Asi 150 m som sa blížil k zastávke podobným spôsobom, ako mladá na videu. Stredom chodníka, nevedel som sa dostať ku krajom. Už som bol párkrát skoro na zemi, ale vždy som to ustál. Piruety, kazačok, všetky tance som predvádzal. Takto som sa blížil ku zastávke, kde sa doslova v kŕčoch držalo za brucho pár ľudí, čakajúcich na autobus. Čo bolo horšie, rútil som sa ďalej okolo zastávky, neschopný zastaviť. V poslednej chvíli som sa odvážnym skokom vrhol na poslednú tyč zastávky a šťastne sa omotal okolo smetiaka. Odvahu pozrieť sa na ostatných som nenabral. Tváril som sa, že to tak malo byť.

Dotyčná zastávka:

Odkaz ke komentáři

V 17. 4. 2016 v 20:52, McStinger napsal:

U nás od baráku som mal na zastávku asi 300 m chodníka (Lamač BA, Podháj, kto pozná, vie). Šikmo dolu z kopca. Raz bol kompletne pokrytý hladkým ľadom. Išiel som povedľa chodníka po snehu. Obzrel som sa, či nejde autobus, stúpil som na ľad a už sa to viezlo. Asi 150 m som sa blížil k zastávke podobným spôsobom, ako mladá na videu. Stredom chodníka, nevedel som sa dostať ku krajom. Už som bol párkrát skoro na zemi, ale vždy som to ustál. Piruety, kazačok, všetky tance som predvádzal. Takto som sa blížil ku zastávke, kde sa doslova v kŕčoch držalo za brucho pár ľudí, čakajúcich na autobus. Čo bolo horšie, rútil som sa ďalej okolo zastávky, neschopný zastaviť. V poslednej chvíli som sa odvážnym skokom vrhol na poslednú tyč zastávky a šťastne sa omotal okolo smetiaka. Odvahu pozrieť sa na ostatných som nenabral. Tváril som sa, že to tak malo byť.

Dotyčná zastávka:

attachicon.giflmc.jpg

Málem jsem se udusil whiskou, ale díky, stálo to za to :D

Odkaz ke komentáři

Tohle se mi stalo taky a kupodivu se nikdo nesmál, nevím proč. Pruťas z kamenů velkejch jak koňská hlava a na nich 1cm ledu. Ulice tak na každé straně o něco širší než délka auta. Jak jsem nahoře zastavil, bylo pozdě a ten padák si mě pěkně natáhnul, hmmm dolu nesmim!!! Ručka, plnej rejd, ručka plnej rejd a tak různě dokola. Výsledek? Šťastnej konec, auto, bez jedinýho škrábnutí, což považuju za zázrak, jsem asi 4x otočil o 360 stupňů ve snaze zachytit se alespoň předním kolem za trochu sněhu co bylo u zídky. To se povedlo, ale bál jsem se vystoupit, naštěstí mi pomohl přihlížející dobrák a vyhověl mé prosbě, aby pod to kolo hodil kus betonu, co se tam povaloval. Opatrně jsem vystoupil a říkám si, dobrý, teď se to rozjede a dole bude masakr. Nerozjelo i když dveře jsem raději zavřel až po vypodložení ostatních kol. A co teď?? Sobota odpoledne. Budu čekat až to roztaje? Hlavou mi blejskla myšlenka na vietnamskou nonstopku s potravinama, která je nedaleko pod kopcem. Sjel jsem dolu po prdeli a už se prohýbal pod tíhou 30 kilo soli, jak jsem tak lezl po čtyrech zpátky do toho kopce, jen na chvilku jsem zalitoval, že léta tak rychle ubíhají. Pak už to šlo ráz na ráz. Podsypat kola solí, vysypat si vzhůru cestu, dát si cigáro, rozkopat povolující led pod solí na kamenech a vyjet. Když si na to vzpomenu, jsem zpocenej ještě teď. Dole by to bylo všechno na sračku.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Jojo, tak si matně pamatuju jak jsem kdysi půjčil svoje druhý auto (Ibizu) tátovi. Mrzlo až praštělo, a taťka přejel kopeček ve Střešovicích a hned za ním prasklý hydrant. Teklo to po silnici proudem a hned mrzlo, bylo z toho něco takového jako koryto pro závodní boby. Zastavit nešlo, řídit se nedalo, jen občas aspoň ,,přibrousit" ke straně. Když už ztratil naději- povídá- najednou kouká, že před jedním barákem mají hromadu písku. Super, že to tam opře do měkkýho.......zvládnul to na jedničku, trefil to v té mizérii parádně. Bohužel byl písek zmrzlej na kost.

Odkaz ke komentáři

:photo: ups

Odkaz ke komentáři

V 18. 4. 2016 v 5:20, straspol napsal:

Jojo, tak si matně pamatuju jak jsem kdysi půjčil svoje druhý auto (Ibizu) tátovi. Mrzlo až praštělo, a taťka přejel kopeček ve Střešovicích a hned za ním prasklý hydrant. Teklo to po silnici proudem a hned mrzlo, bylo z toho něco takového jako koryto pro závodní boby. Zastavit nešlo, řídit se nedalo, jen občas aspoň ,,přibrousit" ke straně. Když už ztratil naději- povídá- najednou kouká, že před jedním barákem mají hromadu písku. Super, že to tam opře do měkkýho.......zvládnul to na jedničku, trefil to v té mizérii parádně. Bohužel byl písek zmrzlej na kost.

Takže na posranýho i hajzl,  pobavilo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...