Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcete zažít sex ve třech?

Tak spěchejte domů!

Siwe :) dost dobry!

Odesláno

včera jeden gynekológ pustil "všetky choroby sú zo stresu len pohlavná choroba je z potešenia"  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Nojo, ale to by měl jen jeden příspěvek a ne 20. Už má 40, bude překvapení v prodeji. :)

Ano přiznávám že mám doma pár hodinek (tady koupených) co se jich chci zbavit... a těch 50 příspěvků scháním, ale tak nutně to zase nepotřebuju (a kdyžtak se koukni na datum registrace).

Ty vtipy jsou z firemního plátku co vydáváme jednou za rok, některé mi tak strašné nepřišli a smazal bych je ale už to nejde.

Odesláno

Dva teroristi z Al-Kajdy jedou v Bagdádu autem a jeden povídá druhému: ?Víš co? Vyhoď mě před americkou ambasádou!?

Odesláno

Ano přiznávám že mám doma pár hodinek (tady koupených) co se jich chci zbavit... a těch 50 příspěvků scháním, ale tak nutně to zase nepotřebuju (a kdyžtak se koukni na datum registrace).

Ty vtipy jsou z firemního plátku co vydáváme jednou za rok, některé mi tak strašné nepřišli a smazal bych je ale už to nejde.

Byl to děs kámo :D Joke manažer by zasloužil po koulích :D Chyběl už jenom ten o sloníkovi :D

post-17600-0-63717500-1465507400_thumb.jpg

Odesláno

Ten chlapec na fotce, si to evidentně hodně užil. :-D

A že pán Marek nasbíral 30 komentář? za 2 dny, má na to právo. Třeba chce pusťit orlíky za 40 a autavky za 39999 Kčs :-)

Odesláno (upraveno)

Ten chlapec na fotce, si to evidentně hodně užil. :-D

A že pán Marek nasbíral 30 komentář? za 2 dny, má na to právo. Třeba chce pusťit orlíky za 40 a autavky za 39999 Kčs :-)

Žádnej strach chlapci levotu neplánuji... na to moc nejsem... :)

PS: ale tvůj vzkaz našemu "joke manažerovi" vyřídím - ono je to spíš kdo co pošle  - a taky podle toho to vypadá.

Upraveno uživatelem Vojtěch Marek
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...