VintageLover Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 https://www.youtube.com/watch?v=v1Cb2d0ZUVs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Hergot to po mě nechtěj, abych znal 8. nejúspěšnější čínskej film roku 2008:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Já jsem myslel, že je to nějaká gumová figurína z vobchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 A jinak je to tenhle herec. Number 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Stallone a nebo Statham (pouštět se mi to nebo nechce) po nepovedené plastice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Kdo nezná Ip Mana jako by nebyl :-) Vždyť to je klasika jako třeba Pelíšky, Komando nebo Forrest Gump... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Jsem nějakej pomalejší. Asi. Estli vono to nebude těma 12 nepasterizovanejma kozlama včera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Ty zvuky v tom IP manovi byly jako když se rychle klepou řízky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Docela by mě zajímalo, co se s tím dá dělat? Je na to nějaký ředidlo? Člověk nikdá neví... rozpouští se to tzv. debondérem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Zbožný pan Roubíček přijde jednoho dne k rabínovi a utrápeně povídá:"Rabi, já vůbec nevím, co mám dělat, úplně se vám to stydím vypovědět... hech... Představte si, můj syn konvertoval ke křesťanům..."Rabi sedí, zadumaně mlčí, čas ubíhá... Pět minut, pan Roubíček rabiho neruší, nedovolí si. Deset minut. Doba se protahuje, pan Roubíček se začne ošívat. Po dvaceti nekonečných minutách se osmělí a povídá "No tak, rabi, copak mi na to nic neřeknete? Taková vážná věc... Co si mám počít?"Rabi zvedne hlavu a moudře pronese: "To je zajímavý, že voni to říkaj zrovna mně! Představěj si, že můj syn taky konvertoval ke křesťanům..."Roubíčkem to úplně otřese: "Rabi, váš syn? Je to možné? Vy, takový svatý muž, to jsem tedy nevěděl. No to je hrůza. A co jste dělal?""Inu, šel jsem ke Zdi a modlil jsem se. Byl jsem tam každý den, dnem i nocí, prosil jsem hospodina, aby mi pomohl ukázat cestu, aby mi naznačil, jak se mám zachovat...""No, rabi, a co? Odpověděl Bůh? Jak to dopadlo?""Modlil jsem se převelice dlouho, teprve po dvaceti dnech se nebe rozestoupilo a ozval se hlas hospodina: To je zajímavý, že voni to říkaj zrovna mně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 2D (dost dobré)Jako katolík jsem si to musel přečíst asi 3x než mi to došlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Suchar Colin Firth jako zabiják + legendární kytarové sólo + megatuna mrtvolhttps://youtu.be/25683IE5v9g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Na Aliexpresu Rolex Datejust s tricompaxem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Suchar Colin Firth jako zabiják + legendární kytarové sólo + megatuna mrtvolhttps://youtu.be/25683IE5v9g Celý Kingsmani jsou fajn film, jen zrovna tuhle scénu a ještě závěrečnou hlášku s Dánskou princeznou v některých státech vystřilhli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Možná Švédky nedělají Áčko, no ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Hehe, řešení nalezeno kolujíc na netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 "Pane doktore, povězte mi na rovinu, kolik času mi zbývá?""Deset...""Čeho deset?! Let? Měsíců? Týdnů?""Devět..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Peklo 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky