Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

si z paní doktorky udělal pacient pěknou prdel :D

Prdel je, že si právě prdel nedělal. Lékařka je ukrajinka a jazyková bariéra je holt znát. A byla to jiná než oční ambulance.

A je taky fakt, že ty oční protézy vypadají dokonale přirozeně.

Diagnóza zákal skleněnýho oka... :lol2:

Označení "lékař" je v podobných případech skutečně trefnější než "doktor"  <_<

Ukrajinští lékaři po VŠ v rodné zemi nezískávají titul MUDr., za jménem si píšou "lékař"

Odesláno

Zjednodušeně řečeno, "doktor medicíny" léčí, zatímco ostatní "lékaři" k nim akorát přeposílají pacoše na vyšetření a předepisují léky od sponzorujících farmaceutických firem...  :thumbsdown_anim:

Odesláno

Ty prevodovky jsou super...:-)

V nasich koncinach by ale ta posledni odpovidala Škodě 1203 ;-).

Coz mi evokovalo tohle:

Mel sem tu cest s necim podobnym jet a reknu vam,ze klasicke "knofliky" na řady/půlky u ZF-a mi vyhovuji lepe :-D

Odesláno

Tata mel kdysi Multikaru a ten pavouk vypadal dost podobne jak u Land Roveru :D

Akorat bych vynechal konkretni oznaceni rychlostnich stupnu. S jistotou sla poznat pouze zpatecka...po rozjezdu.

Odesláno

To je dobrá divočina ten Kenworth, ale ten řidič to dělá aby to vypadalo zajímavější na tom videu ne? Jde to zjevně i jednou rukou a u staršího auta nebyly ani páky v podobě lyžařskejch hůlek:

A co spojka Xenomorfusi? Mačká se jen na rozjezd?

Odesláno

tohle už se někde probíralo, prý to je nějaká "tuning" úprava, neboli jak si udělat z auta nepoužitelnou mrchu. Původně to má klasicky šaltpáku a na ní přepínač a páčku, neboli dvě patra kvaltů a "půlky".

Odesláno

Za tuning bych viděl tu dýlku těch pák, to je jak s těma vysokýma řidítkama na Harley, ne? To přepínání asi mohlo bejt pákou dřív, přecejen je to auťák, kterej se vyrábí dlouho v různejch podobách, ale znalec nejsem.

Odesláno

Možná si sedím na vedení, ale jestli to mělo být jen o stejné výslovnosti slov "Waist" (pás na těle, tj. místo kde mívá chronomagor špeky a pupek) a "Waste" (ztráta, plýtvání), tak v těch čtyřech kolážích žádnou humornou věc nenacházím...  <_<

Odesláno

To je dobrá divočina ten Kenworth, ale ten řidič to dělá aby to vypadalo zajímavější na tom videu ne? Jde to zjevně i jednou rukou a u staršího auta nebyly ani páky v podobě lyžařskejch hůlek:

A co spojka Xenomorfusi? Mačká se jen na rozjezd?

Asi bych tu masinu nekde nasel, je to tak 10 let. Bylo to na Truckfestu.

Princip trivialni - prevodovka, sestup. Prerazovani pulenych kvaltu pres neutral (jako u Tatry 813) a pak řady. Nevim uz jestli byly dve nebo tri. Jel sem pak jeste s novejsim typem a ten mel na radici pace takovy sileny vehement - vzduchovy rozvadec. Velke to bylo jak solvina  :lol2: .

Spojku sem pouzival normalne furt...

Odesláno

Twl luka - kde s vzal mojí a martarovu fotku.

Jo sry,já zapoměl že indiáni kradou fotky.

A s tím clockyclockovym kolem - si vodvážnej,ale já proti kolosexuálum nic nemám.Já sem moderní.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...