Patrik Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 Něco pro Milise http://auto.idnes.cz/video-sampionat-ridicu-jesterek-nasadit-barel-zvednout-sroubek-pwl-/automoto.asp?c=A100616_102503_automoto_fdv
Honza.manta Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 Stojí policista nad flekem na silnici vzniklým tím, že cikána přejel parní válec.Kroutí hlavou a říká kolegovi: "to byla ale brutální sebevražda".
HonzaX Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 (upraveno) Tak dnes pátraje po přesném znění výrazu Xenofobie , z této úchylky jsem byl členem SS nařčen, jsem narazil na tyto stránky :http://spooky.webz.cz/vt14.php .Začínají takto :Cílem této stránky není šířit nenávist vůči kterékoliv z níže zmíněných etnických skupin. Stránka je sebranou sbírkou vtipů, které VZNIKAJÍ MEZI LIDMI JAKO REAKCE SPOLEČNOSTI, KTERÁ JE ROZČAROVANÁ STÁVAJÍCÍMI POMĚRY. Pokud patříte k oné skupině profesionálních "ochránců lidských práv" a jiných PSEUDOHUMÁNNÍCH POLITICKÝCH EXHIBICIONISTŮ, máte - velice slušně řečeno - vstup na tuto stránku přísně zakázán.KO-kot-CÁBA A JINÉ SI NECHTE V PRÁGLU!!! Upraveno 23. června 2010 uživatelem HonzaX 1 2
Traveller Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 Do you speak English? (video) Link bohužel vede někam, kde je nutná registrace
dknespl Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 Link bohužel vede někam, kde je nutná registrace Sorry
Heky Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 Sorry Typický anglický humor Není to náhodou Simon Pegg a Kevin Eldon?
dknespl Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 Typický anglický humor Není to náhodou Simon Pegg a Kevin Eldon? Tak ještě jeden, Becky, osmiletá z Dublinu, to mi dostalo :-)))
jartop Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 Italové se rozhodli proti Slovensku postavit pouze Pirla a šli do hospody. V 5.min Pirlo-Slovensko 1:0, všechno v pořádku, v 88. 1:1 a v 92. minutě vítězí Slováci 2:1. Italové přiběhnou do šatny a ptají se co se stalo? Pirlo: Já bych je kluci dal, ale ten kretén mě ve 13. minutě vyloučil... 1
tiboon Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 Italové se rozhodli proti Slovensku postavit pouze Pirla a šli do hospody. V 5.min Pirlo-Slovensko 1:0, všechno v pořádku, v 88. 1:1 a v 92. minutě vítězí Slováci 2:1. Italové přiběhnou do šatny a ptají se co se stalo? Pirlo: Já bych je kluci dal, ale ten kretén mě ve 13. minutě vyloučil... ježíšikriste
JJ Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 Počas II. svetovej vojny, v roku 1944 sa v Riu de Janeiro konala recepcia, na ktorú bol pozvaný aj maďarský veľvyslanec. Keď vstúpil do sály, oblečený do slávnostnej uniformy, pozdravil nacistickým pozdravom. Hostiteľ, vplyvný bankár, si to všimol a pri prvej príležitosti oslovil veľvyslanca: "Pán veľvyslanec, pozdravili ste Heil Hitler, ľud vašej krajiny patrí k nordickej rase blondínov?" "Nie, my sme pôvodom z Mongolska," znela veľvyslancova odpoveď. "Aha, teda váš štát sa rozprestiera v Ázii?" vyzvedal ďalej hostiteľ. "Nie, naša krajina leží v strede Európy." "Aha, ale tam je teraz vojna, aj vy ste do nej zapojení?" "Áno, bojujeme proti Sovietskemu zväzu." "A máte voči nemu územné požiadavky?" "Nie, voči nemu územné požiadavky nemáme. Tie máme voči Rumunsku a Slovensku." "Aj to sú vaši nepriatelia?" "Nie, to sú naši spojenci." Hostiteľ bol tým trochu zmätený, ale potom uvidel, že veľvyslanec má na uniforme kráľovský znak a pokračoval vo vypytovaní: "Ako vidím, vaša krajina je kráľovstvo. Ako sa má váš kráľ?" "My kráľa nemáme, nám vládne admirál." "Admirál?, teda vaša krajina leží pri mori." "Nie, my sme štát vnútrozemský." Po tomto ešte zmätenejší hostiteľ sa pýta: "A ako sa teda má váš admirál?" "Zajali ho Nemci." "To sú tiež vaši nepriatelia?" "Nie, to sú naši najväčší priatelia a spojenci." "Sakra chlape, ja už ničomu nerozumiem, ste kráľovstvo vo vnútrozemí Európy, ktorému vládne admirál, ktorého zajali jeho priatelia, bojujete s niekým, od koho nechcete ani aker zeme a naopak, chcete územia od svojich spojencov. Čo sú to tam u vás za čudné pomery?" "Aby ste vedeli pán bankár, to je nový európsky poriadok! 1 1
skalis Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 (upraveno) Finito, sel jsem do kolen (a pritom je to takova hovadina). Upraveno 26. června 2010 uživatelem skalis
Chumpus Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Finito, sel jsem do kolen (a pritom je to takova hovadina). A my, kteří milujeme Black Adder, jsme v tomto dílu Přátel při zmíněné scéně měli "tyvole, tyvole, tyvole!!!"
mikymik Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Je to asi trochu blbost, ale myslim, ze madame Booth ma nadani
FiXilVer Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 upratujem PC a narazil som na strasne staru fotku. bolo to niekedy po zime, stal som na krizovatke na semoforoch, jemne prsalo a zrazu som to zbadal.. rychlo vybrat mobil zapnut fotak - momentka hotova
utrejch Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 upratujem PC a narazil som na strasne staru fotku. bolo to niekedy po zime, stal som na krizovatke na semoforoch, jemne prsalo a zrazu som to zbadal.. rychlo vybrat mobil zapnut fotak - momentka hotova Ja to asi nechapu ...
Doporučené příspěvky