Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vsadím se, že nemáš ani §5 z padesátky. Takoví jsou nejhorší.

upřímně přiznám, že nevím o čem píšeš ... že by já o koze a ty o voze?

50/1978 Sb. VYHLÁŠKA Českého úřadu bezpečnosti práce a Českého báňského úřadu ze dne 19. května 1978 o odborné způsobilosti v elektrotechnice.

Bez toho si přeci nemůžeš na zapojování elektrických svíček troufnout.

Odesláno

50/1978 Sb. VYHLÁŠKA Českého úřadu bezpečnosti práce a Českého báňského úřadu ze dne 19. května 1978 o odborné způsobilosti v elektrotechnice.

Že jsi to nemyslel vážně, 50 nemám a barák ti natahám a zapojím i se stkukturovanou kabeláží, zabezpečovačkou i s domácím videem ,ovládáním topných systémů třeba po netu.Zato znám hromadu elektrikářů s 50 co skončili u schodišťového spínače, tak nevím co je lepší

Odesláno

Má pravdu - padesátka není všechno. A schdišťák je sviňa. :crying_anim: Před pár lety se našim v baráku pokák vypínač na schodišti a já byl úplně v pytli. Trvalo mi to snad hodinu malování čárek, než jsem si oživil v paměti, jak nás to učili ve škole.

Odesláno

Jo tááák vtíííp už chápu, sice mi to pálí pomalu, ale dlouho :-)

Odesláno

Děcka, honem zapojte obvod tak, aby celý stromek začal svítit (kdo si hraje nezlobí)

stromek

Napoprvé 184

Podruhé 151

potřetí mě to přestalo bavil (bylo evidentní, že pod 151 to nebude) :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...