Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro korporátní zaměstnance   :)

http://zivotvkorporaci.wordpress.com/2013/04/01/profesionalni-kandidat/

Schválně kdo se v tom pozná :whistling:

Taky jsem za nadvlády takového člověka dobrovolně opustil fleka...dost mě tehdy mrzelo, že neuvidím v přímém přenosu, jak pude ke dnu...vydržel ještě asi půl roku a pak ho v tichosti a s odstupným poslali konat dobro někam jinam...

Odesláno

Pro korporátní zaměstnance   :)

http://zivotvkorporaci.wordpress.com/2013/04/01/profesionalni-kandidat/

Schválně kdo se v tom pozná :whistling:

Nejlepší je hláška v komentářích:

"Jeden kolega přišel se super označením tohoto úkazu: ?Seagull manager? (racek)

1) přiletí

2) udělá hroznej kravál

3) všechno posere

4) a zase odletí?"

Návštěvník dlubix
Odesláno

Podobný howado jsem jako jeden z mála ustál, do půlroka šel. Udělal jsem ale asi chybu. Čekam, že zas vyhrabou podobnýho xichta a bude se to opakovat znova. Přesunul bych to spíš do sekce horror, než humor.

Odesláno (upraveno)

Na téma manažer  si dovolím jeden ze života.

Ve firmě AB se o panu XY, nyní již bývalém zaměstnanci firmy AB,říká toto:

XY byl skvělý krizový manažer. Jakmile odešel, krize pominula.....

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Kurwa, možná by se chtělo zamyslet nad tím, jak u vás funguje HR dept. Jestli jsi vypustil borce po 10 dnech, tak asi fakt musel být fest špatnej. Jak je ale do háje možný, žé vůbec prošel sítem?

Odesláno

jsme mala firma a vse chodi rychle..a kdyz nekdo misto zavadeni inovaci ktere jsou na papire jen je uvest v zivot a misto to se zavadi jen papirova administrativa,kterou si vymyslel a sam ji nedokaze vyhodnotit..neni co resit

Odesláno

... ... dá se to nějak přeložit? Koukám na to na iPadu a třeba mi něco nefunguje, ale podstata mi asi uniká :-/

jde o to, ze v top gearu udelali kokotomer, kterej ukazuje, jak moc velkej kokot je ridic ridici projizdejici vuz. Audi je OK, medved horsi a v trojkovym kupe si proste kokot.. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...