enGiN Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Měl jsem chuť na hambáč, takže jsem se držel návodu a bomba!
Z. Paul Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Nejake to motto:Nejlepsi parby jsou ze soboty na utery.
mondeo2 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 (upraveno) Nejake to motto:Nejlepsi parby jsou ze soboty na utery. Jo a moje oblíbená hláška je když se mě někdo zeptá : Mejdlo bylo dobrý, průběh večera znám z vyprávění. Upraveno 21. srpna 2013 uživatelem mondeo2
siwi Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Přijde kostra do hospody a volá na číšníka: "Dejte mi jedno pivo a hadr!"
sibirnaya Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Mi to vtipné nepřipadá, nemám rád plýtvání jídlem. Za bolševika po nás šli a my byli tak chudí, že jsem na rohlík dostal jedno kolečko salámu a to jsem si posunoval až do konce rohlíku...co mas z toho, ja to tak mam doted.. btw, to video mi taky prislo spis debilni..
People Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 To video je pi.covina. Vobec to neni vtipne. Měl jsem chuť na hambáč, takže jsem se držel návodu a bomba!
misoo Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 co mas z toho, ja to tak mam doted.. btw, to video mi taky prislo spis debilni.. isteeeeeee.... len teraz si posuvas steak po klobaske... inac sa nepatri vysmievat, to by si mal vediet...
mikymik Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Mi to vtipné nepřipadá, nemám rád plýtvání jídlem. Za bolševika po nás šli a my byli tak chudí, že jsem na rohlík dostal jedno kolečko salámu a to jsem si posunoval až do konce rohlíku... Že by tady v 80. letech někdo trpěl hlady, komouši, nekomouši, o tom nic nevím, ale drastické škudlení a to zejména na jídle bylo téměř národním sportem.
Pavlucha Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Obsah článku moc humorný není, ale tu ilustrační fotku musel vybírat opravdovej inteligent ...
vanderB. Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Mi to vtipné nepřipadá, nemám rád plýtvání jídlem. Za bolševika po nás šli a my byli tak chudí, že jsem na rohlík dostal jedno kolečko salámu a to jsem si posunoval až do konce rohlíku... nechci se připojovat k lynči, ale to video je fakt debilní...ilustruje to tak nějak jaký máme vztahy k jídlu...už to není dar, je to další z mnoha spotřebních položek...chleba, toaleťák, maso, igeliťák...je to jedno
Pavlucha Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 ...já fakt nerad plýtvám jídlem. S tím salámem jsem to doma tak neměl, ale mám kamaráda, který ano-od něj mám tu hlášku. Dokonce v 16 letech odešel z domu. Dnes je z něj špičkový grafik a točí i dokumenty. Možná někdo z vás viděl oceněný film - Expedice Kilimanjaro. (stojí vedle kamery-černá čapka+brýle), ale STB byla u nás 2x ročně.Hynek Bernard? )))To je bývalý kolegáček
Pavlucha Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 ...jojo Hynkóza! Se ho zeptej na rohlík se salámem. Znáte se z práce, Y&R?SZ
JR_2010 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Dobrá reklama na dezinfekční mejdlo...
Moty Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Konečně, nejdebilnější film světa!!! No to je ale hovadina
Jeronimo Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 To už je lepší Turecký Rambohttp://www.youtube.com/watch?v=kyNU5ejltAI
Trojan Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Představoval jsem si, jak hrozně trapně se asi museli herci cejtit...
Doporučené příspěvky