Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nejake to motto:

Nejlepsi parby jsou ze soboty na utery. :)

Jo a moje oblíbená hláška je když se mě někdo zeptá :

Mejdlo bylo dobrý, průběh večera znám z vyprávění.          :whistling:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Mi to vtipné nepřipadá, nemám rád plýtvání jídlem. Za bolševika po nás šli a my byli tak chudí, že jsem na rohlík dostal jedno kolečko salámu a to jsem si posunoval až do konce rohlíku...

co mas z toho, ja to tak mam doted.. btw, to video mi taky prislo spis debilni..

Odesláno

co mas z toho, ja to tak mam doted.. btw, to video mi taky prislo spis debilni..

isteeeeeee.... len teraz si posuvas steak po klobaske... :D inac sa nepatri vysmievat, to by si mal vediet... ;)

Odesláno

Mi to vtipné nepřipadá, nemám rád plýtvání jídlem. Za bolševika po nás šli a my byli tak chudí, že jsem na rohlík dostal jedno kolečko salámu a to jsem si posunoval až do konce rohlíku...

Že by tady v 80. letech někdo trpěl hlady, komouši, nekomouši, o tom nic nevím, ale drastické škudlení a to zejména na jídle bylo téměř národním sportem.

Odesláno

nechci se připojovat k lynči, ale to video je fakt debilní...ilustruje to tak nějak jaký máme vztahy k jídlu...už to není dar, je to další z mnoha spotřebních položek...chleba, toaleťák, maso, igeliťák...je to jedno 

Odesláno

...já fakt nerad plýtvám jídlem. S tím salámem jsem to doma tak neměl, ale mám kamaráda, který ano-od něj mám tu hlášku. Dokonce v 16 letech odešel z domu. Dnes je z něj špičkový grafik a točí i dokumenty. Možná někdo z vás viděl oceněný film - Expedice Kilimanjaro. (stojí vedle kamery-černá čapka+brýle), ale STB byla u nás 2x ročně.

Hynek Bernard? :))))

To je bývalý kolegáček :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...