Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ale fakt, predstavte si tam sediet panske osadenstvo, na rukach hodinky damasko, kazdy melie tu svoju ohranu pesnicku.. krkrkrk brr ppprpr Konrad, konrad Damasko. konrad damasko  krkr brrr bree prd prd.. oh mein Gott aus Barbing Deutschland.. Konrad. Damasko ddddd   dddd  dddd d d d ratata ra tattaatataatra bitte bittee  krikaak airkiar

Odesláno
:) Damaskáři, nedělejte Zagorky, půjčte si mikrobus a natočte satirický remake toho děsivého dokumentu se Slovačkama. To by byla frajeřina! :) (vím, na blbosti dneska nemá nikdo čas....)
Odesláno

...mikrobus bus mám! Ale nevím, jestli s ním pojedeme...kolik nás bude, ale nápad supr. Na blbosti čas musí být.

Přesně  :clap:

ten remake by mohl být skvělý :lol2:

Odesláno

Pri vsetkej ucte k tomu napadu,.... to malo ludi, ktori maju ako tak sancu pochopit pointu to myslim uz pobavilo dostatocne a zbytok sveta to neoceni.

Odesláno

Dneska v jednom nejmenovaném krajském městě. Dodávka MP pod majáky, přijela k řece  současně s autem hasičů. Též s majáky. Řeka žádná rozvodněná Amazonka. Cirka 12 lidí. Čekal jsem nějaké neštěstí ve vodě. Po příchodu na dohled, jsem zjistil, že tahají odpadkový koš z vody. Takový modrý, nevelký. Kdybych to neviděl na vlastní oči, neuvěřím.

Odesláno

...si třeba mysleli, že je v něm nějaká vodotěsná bomba. A znáš lidi. Kdyby ho tam nechali a ono to doopravdy vybouchlo, byla by zas média plná otázek typu: Kdo za to může? Koho potrestáme? Kde v tu doby byli policajti a hasiči? Jak to, že tomu nikdo nepředešel? Blablabla???  :D

Odesláno
Mojše jede podzemkou a cte arabské noviny. Pristoupí Jojne a strne: 

"Mojše, oni jsou úplnej mešuge! Oni ctou arabské noviny! Proc??" 

Mojše s ledovým klidem odpoví: 

"Nerozcilujou se, Jojne, to je úplne jednoduché. Když ctu naše noviny, tak je to imrvére samý pogrom a persekuce našincu, útoky na Israel, ztráta židovské identity asimilací a smíšenými snatky a samá mizérie. Ale když ctu arabské noviny, tak co - ? Židi vlastní všechny banky, židi ovládají všechny noviny a televize, židi jsou bohatí a mocní, židi vládnou svetu. Nerácej se zlobit, ale není to lepší ctení?"

Odesláno

Setkají se čtyři kamarádi, kteří se už neviděli 30 let.
Po několika drincích si jeden musí odskočit na toaletu.
Ostatní tři si začnou povídat o svých dětech.
První říká: "Jsem tak strašně hrdý na svého syna! Studoval Economy and Business a hned po škole mu nabídli dobré místo ve velmi dobré firmě a nakonec se vyšplhal úplně až na vrchol a dnes je prezidentem firmy! Dnes je tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil nejnovější model od Mercedesu!"
Druhý povídá: "To je bomba! No, ani já se nemusím za svého syna stydět. Začal v letecké společnosti, potom vystudoval školu a stal se z něj pilot. Později se stal partnerem ve firmě, dnes vlastní většinu akcií. Ten je dnes tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil úplně nové letadlo. 
Třetí vypráví: "To je super!! Můj syn vystudoval stavební inženýrství, začal podnikat a dnes vlastní jednu z největších stavebních firem světa a je z něho multimilionář! A mohl si dovolit koupit svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám obrovskou vilu!"
V tom, jak si ti tři začali navzájem srdečně gratulovat, se z toalety vrátí ten čtvrtý a ptá se:
"Co si tu tak srdečně gratulujete?" 
Jeden odpoví: "Právě se bavíme o tom, jaké máme úspěšné syny a jak jsme na ně pyšní!"
No a co Tvůj syn? 
"Můj syn je buzerant, živí se tancováním po nočních klubech", říká ten čtvrtý.
Ostatní tři ho se sklopenýma očima začnou litovat:
"To je škoda, to je zklamání!" 
A ten čtvrtý jim na to povídá:
"Proč??? Já se za svého syna nestydím! Je to přece můj syn, já ho mám velmi rád a věru zle se mu nevede. K posledním narozeninám před dvěma týdny dostal překrásnou vilu, nové letadlo a nejnovější model Mercedesu od svých tří frajerů!"

Odesláno

Co způsobuje nejvíce nehod na našich ulicích??? Odpověď je poměrně překvapující...

NE MOBILY

NE RÁDIA

NE NAVIGACE

NE POVÍDÁNÍ

NE PSANÍ

NE SLEDOVÁNÍ VIDEA V AUTĚ

NE VÝMĚNA CD'čka

NEJČASTEJŠÍ PŘÍČINOU NEHOD 
JE
  :

image006.jpg

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

image007.jpg

image005.jpg

image004.jpg

Ano, správně, je to:

Nevhodná obuv !!!

Odesláno (upraveno)

Doplním o otázku co že je pro Žida největší dilema?

Prase zdarma! :D

Já to znám v jiné verzi (ve které mi to přijde vtipnější): Co je pro Žida největší dilema? Vepřová šunka v akci...  :lol2:

Jinak tahle galerie je dost dobrá a řekl bych trefná

http://www.opposingviews.com/i/gallery/entertainment/20-ways-men-and-women-are-different

Upraveno uživatelem Povidláček
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...