straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Jojo, taky jsem si málem do ropáka natankoval benál. Ale ta fotka dala sladkou potravu mé vrozené zlomyslnosti, strašně jsem se tomu nasmál a leccos si zase potvrdil, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Jedna z FaceBooku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 To mi připomíná, že jsem před několika lety viděl v zimě policii ve Felicii. Měli nasazené řetězy na zadních kolech.Já bydlím v krátkém kopečku, a před mnoha lety, si dcera jednoho arogantního zbohatlého bosse, na svou Corsu nasadila řetěz - správně na přední kolo - jedno kolo. a světe div se - nevyjela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Kdyby měla samosvor, tak by ro stačilo. Mně takhle jeden spadnul a vracel jsem se pro něj několik kilometrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 (upraveno) image.jpg Děti by teda měly mít krčky... (ten chlapeček vypadá, že má ná masitých ramínkách tu hlavičku jen položenou... něco jako sn?hulák. Chtěl bych vidět jeho rodiče. Pravděpodobnost vrozená porucha/špatné stravování tipuju tak 5:95...) Upraveno 14. března 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 .......Kdyby jste věděli kolik mých kolegů už si nalilo do auta naftu místo benzinu nebo naopak - celý týden jezdíme a tankujeme v práci náklaďáky a elektrocentrály naftou a potom na víkend vlezeme do benzíňáku a neštěstí je hotovo........ Ad nafta do benzíňáku: jak do benzíňáku narval naftovou hubici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Ad nafta do benzíňáku: jak do benzíňáku narval naftovou hubici? Jak se říká: Nikdy neříkej že něco nejde, vždycky se najde nějaký blbec co o tom neví a udělá to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Čtu tam že nalil benzín do dieselagregátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 (upraveno) Někteří jsou opravdu vytrvalí, když chtějí narvat diesel pistoli do benzinu. Upraveno 14. března 2015 uživatelem gorlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Ad nafta do benzíňáku: jak do benzíňáku narval naftovou hubici? Ne všechny nádrže mají ta úzká hrdla. Čtu tam že nalil benzín do dieselagregátu. Přesně tak - a nikdo jsme se mu ráno nesmáli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 hmm, docela vtipně to vypadá.. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/364168-specialni-bryle-maji-chranit-lidi-pred-vyfocenim.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Smát se, či plakat ??? http://www.novinky.cz/krimi/364145-vloupal-se-do-auta-a-najedl-se-v-nem-majiteli-tvrdil-ze-ceka-na-kamarady.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 hmm, docela vtipně to vypadá.. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/364168-specialni-bryle-maji-chranit-lidi-pred-vyfocenim.htmlJj, vypadá to ftipně, ale já bych stejně radši tu rušičku z Temného obrazu od P.K. Dicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Dneska je pěkně nevlídno, tak něco pro zvednutí nálady. Doufám, že to tu ještě nebylo. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Nice one!! Vader, Darth Vader, Lord Vader... will kill You with a tray... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Vypada to jako results Paris-Dakar po x tisicich kilometrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Když jich dojede jen polovina tak se vrací vstupné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Když jich dojede jen polovina tak se vrací vstupné? Bohuzel ne,protoze listky davaj zadarmo aby na tech tribunach aspon nekdo byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky