Gustaf Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 (upraveno) Taky nechapu popularitu Rudy z Ostravy, jak malo nekomu staci... na druhou stranu...denně ho slyším v práci na f1, kterou máme naladenou a jeho vysílání docela ujde. Narozdil od Bílka, kterej se nedá poslouchat a mluví jak Oldřich Kaiser před 15ti lety. n Upraveno 16. dubna 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Ono už jen poslouchat denně Frekvenci1 je slušný sebemrskačství. Ale chápu, že v pracovním kolektivu je to těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Ok, ještě tohle...sorry, ale ten co dělal ten ftípek nepochopil funkci těch brejlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 sorry, ale ten co dělal ten ftípek nepochopil funkci těch brejlíOk, možná to teda nechápu ani já. MiB jsem viděl kdysi dávno, ale v tom ftípku jde spíš o podstatu té druhé hračky - která mazala paměť? A funkce brýlí teda byla jiná než vypadat cool? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Zabraňovaly následkům toho bliknutí.....ale buď v klidu, já si toho vůbec nevšiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 jo ty brejle právě zabraňovaly tomu aby se ta paměť vymazala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Tak to jo Na druhou stranu, kolik takových vtípků jsem si kvůli mojí nevědomosti už asi tak užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 (upraveno) Když vidím Rudu v televizi, tak ihned a bez zaváhání přepínám. Ale musím férově říct, že párkrát jsem ho v autě na F1 slyšel, nechal jsem to hrát a nebylo to špatné. Byl připravený a to oceňuji. O muzikantech a o puštěných písničkách měl nastudované, vždy k nim něco řekl, to mám rád. Taky se mi zdálo, že muziku má fakt rád. Ale třeba jsem měl jenom štěstí na jeho dobrý den. V každém případě se mi zdá, že rádio mu fakt sedí. Poslouchat celý den by to asi nešlo, ale tu hoďku, co jsem ho měl naladěného, to bez problémů šlo a bavilo mě to. Upraveno 16. dubna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 (upraveno) ŘíkáSerana Venus. Hele, ten táta by nám už dávat ty steroidy neměl. Venus: A proč jako?Serena: No protože mi rostou chlupu tam kde dřív nerostly.Venus: Jó? A kde?Serena: Nó normálně, na koulích. Kdyby tady už proběh tak se omlouvám Upraveno 16. dubna 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 ŘíkáSerana Venus. Hele, ten táta by nám už dávat ty steroidy neměl. Venus: A proč jako?Serena: No protože mi rostou chlupu tam kde dřív nerostly.Venus: Jó? A kde?Serena: Nó normálně, na koulích. Kdyby tady už proběh tak se omlouvám jj, cca 30 let starej, akorát v původní verzi nebyl o tenistce, ale o jedný koulařce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 jj, cca 30 let starej, akorát v původní verzi nebyl o tenistce, ale o jedný koulařce... jj, pamatuji něco podobného i o Jarmílu Kratochvílovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Já ho slyšel prvně a pobavil mě jako málo kterej. Samozřejmě nic proti ségrám Williamsovým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 jj, pamatuji něco podobného i o Jarmílu Kratochvílovi... Přesně. Váleli jsme se z toho smíchy ve druháku na střední.. Už tenkrát byl dost dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Tondo to je pecka!:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Teď se ještě zbláznit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Když jsou dneska ty ceny Anděl?Sorry jestli to tu už bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Odkaz prosím. Stay Z sleduju, ale tohle mě minulo. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 image.jpgAž díky tobě jsem si všimnul, jak mazácky Smoljak drží tu svačinkovou trojkombinaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Odkaz prosím. Stay Z sleduju, ale tohle mě minulo. DíkyHej odkaz nemám :/, jsem to měl uložené v počítači už nějakou dobu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky