Honza.manta Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Tak tohle se zatím povedlo jen Manťákovi . Ale pobavilo Tak já přidám jeden nový. Osobní trenér v okolí Ružomberka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Notypyčo co tam hulíte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Notypyčo co tam hulíte ? schiza :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Zdá se, že čumět déle na Obráski je lehce psychadelické... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Ale tyto jsou fakt dorbý, takže bych to i odpustil....jen jsem zvědav, kdy to sem za bedju postne Kamil Za chvilku to tu bude jak s vtipama od manťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Pobavilo: ,,Každý Číňan dobře ví, nejlepší jsou řízky psí? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Hitler snídal nad mapou a podrobil si Československo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Ale tyto jsou fakt dorbý, takže bych to i odpustil....jen jsem zvědav, kdy to sem za bedju postne Kamil Za chvilku to tu bude jak s vtipama od manťáka Kamil má uplně jiné starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Když přišel manžel domů, našel tam svoji ženu v slzách. Ptal se, co se děje."Tvoje matka mne hrozně urazila.""Jak tě mohla urazit, když je na dovolené na druhém konci světa?""Dnes ráno přišel dopis, adresovaný tobě. Ze zvědavosti jsem ho otevřela.""No a?""No, a na konci bylo napsáno: 'PS: Drahá Marto, až ten dopis budeš mít přečtený, nezapomeň jej dát mému synovi.'" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Kdyby ostatní značky měly obdobný přístup jako Apple v AJ na Timezone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 já tomu nerozumím........................jsem si málo nalitej.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 já tomu nerozumím........................jsem si málo nalitej..........Češtin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 já tomu nerozumím........................jsem si málo nalitej..........grammar nazzi Fšude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Češtin i tak to nedám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 i tak to nedám..... O nič si neprišiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Tez to nedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Pravdepodobne má evokovať Grammar Nazis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 (upraveno) Tak já nevím, když se vám nelíbí český vtip, bude tenhle lepší? An Englishman, a Frenchman, a Spaniard and a German are all standing watching an American street performer do some juggling. The juggler notices the four gentleman have a very poor view, so he stands up on a wooden crate and calls out, "Can you all see me now?""Yes""Oui""Sí""Ja" Upraveno 30. dubna 2015 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 (upraveno) Ahaaa. Dobrej. A ten dalsi je taky fajny. Upraveno 30. dubna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky