Mari Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Já to znám, že když to ženská dostane do ruky, tak to v ní dlouho nevydrží a za chvíli je to v pi.. Tisícikoruna.
posol Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Docela by mě zajímalo co čekal dement cisty adept na darwinove ceny ... aj v tom filme bolo niece podobne Upraveno 3. června 2015 uživatelem filo-boxer
Hugo14 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) az na to, ze je to specialni hlinikova paska, ktera je schvalena a tady udajne slo o to, aby se dal neloupal poskozeny lak Že to ještě vytahuji, ráno mi o tom psal kamarád, jestli jako jo. Tak jsem mu vyhledal a poslal tohle. Uznávám, že to už humor moc vlastně není, ale realita. Říká se tomu Speed Tape a je to 3M SCOTCH 425. Moc dobrá věc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června 2015 uživatelem Hugo14
clockyclock Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Pokud Vám žena odpoví na zprávu "ok" vraťte se zpět o 200 posledních zpráv, které jste poslali a lokalizujte chybu...
mAra_ Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) Hahahah tak fb pobavil moc! Upraveno 3. června 2015 uživatelem mAra_
utrejch Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Hahahah tak fb pobavil moc!Ja to nechapu.
vanderB. Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 To jsme dva teď se na facebooku nosí statusy typ "ať táhnou domů, my tady máme svoji kultůru a náboženství...paraziti, chtěj naše prachy" ...viz mý kamarádi z maloměsta, kteří tam dávaj fotku moravského kroje vs. burky, sami jsou věčně v lihu a nepracujou...status pak komentují jim podobní a nevesele to graduje
Filip.J Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Tady je vtip v tom, že dotyčný místo toho, aby napsal status o utečencích, napsal prostě "status o utečencích", a ti ostatní se k němu přidali ve stejném duchu a popsali diskusi tak, jak se obvykle v takových případech rozjede.Pro ilustraci tady: Namísto toho, abych Utrejchovi odpověděl "To buď rád, nejsi postižený internetovými diskusemi, když to nechápeš" bych mohl napsat "Blahosklonně ironická odpověď Utrejchovi".
wizard-ov Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 sami jsou věčně v lihu a nepracujouNo jo, ale oni jsou doma...
Hasňa Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) Oceneni screenshotu z FB jako velmi vtipneho s pridanym hodne rozesmatym smajlikem. Upraveno 3. června 2015 uživatelem Hasňa
vanderB. Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 No jo, ale oni jsou doma... Sto mužů může vytvořit tábor, ale jenom jedna žena může vytvořit domov...často jsou to chlapi bez ženy, takže ne, nejsou doma
wizard-ov Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 To byla genderově nevyvážená odpověď. I dva muži přece mohou vytvořit útulný domov.
McStinger Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 To byla genderově nevyvážená odpověď. I dva muži přece mohou vytvořit útulný domov. Aj jeden muž si môže vytvoriť útulný domov. Nedávno som to sem dával: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) To byla genderově nevyvážená odpověď. I dva muži přece mohou vytvořit útulný domov. já jsem bigotní katolík, takže muži nemůžou Upraveno 3. června 2015 uživatelem vanderB.
Hasňa Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Ironická hláška o iracionalitě a následcích.
bandicoot Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Oslovení účastníků diskuze označením těchto za jedince, kteří jsou postiženi formou duševní nemoci s projevem oslabení rozumových schopností v důsledku degenerativních změn v mozkové tkáni.
Duke650 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 http://coolmaterial.com/roundup/if-historical-events-had-facebook-statuses/
Doporučené příspěvky