Tomas_2002 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 (upraveno) damage to speak = škoda mluvitdon't wake up a swan = nebuď labuťrelax in the living room = odpočívej v pokojiwhere she married herself, here she married herself = kde se vzala, tu se vzala Atd, po internetu je toho mraky Upraveno 24. června 2015 uživatelem Tomas_2002
Návštěvník Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 mě jako vocas přijde už ten kluk co se jí ptá.....Ja chvili přemýšlel co tim chtela slecna asi rict, pochopil jsem sparvne, ze to ma byt: to je jedno? A vubec bych se tedy nedivil kdyby to napsala jako reakci na toho kluka....
MJ. Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Ja chvili přemýšlel co tim chtela slecna asi rict, pochopil jsem sparvne, ze to ma byt: to je jedno?A vubec bych se tedy nedivil kdyby to napsala jako reakci na toho kluka....ja sem pochopil co psala ona a že odpovídala jemu. Mě zaráží to že se čech (ten kluk) ptá tý holky anglicky..... já se ve FB moc neorientuju, ale přijde mi že tam nějakou divokou anglickou konverzaci nevedli
Návštěvník Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 ja sem pochopil co psala ona a že odpovídala jemu. Mě zaráží to že se čech (ten kluk) ptá tý holky anglicky..... já se ve FB moc neorientuju, ale přijde mi že tam nějakou divokou anglickou konverzaci nevedliMyslel jsem to trošku jinak. V zásadě mi nedošlo co to it is one mělo znamenat jak máš ty fráze zažité. to psaní anglicky mám například ja na facebooku poměrně běžné jako spousta kamarádů, protože jsem chodil na mezinárodní školu a prostě spousta lidí neumí česky. CO nesnáším je zapojování anglických slov do češtiny, přijde mi to lame Viz: verbal a jeho komentář http://www.csfd.cz/uzivatel/195357-verbal/denicek/
PavelK Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 CO nesnáším je zapojování anglických slov do češtiny, přijde mi to lame To se teda povedlo. Nic ve zlém, jen mi to nedalo.
MJ. Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 To se teda povedlo. Nic ve zlém, jen mi to nedalo. Pavle, Pavle, to jako vážně?
kdojinej Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Mě zaráží to že se čech (ten kluk) ptá tý holky anglicky.....Jsem tuhle potkal dva takový juvenilní cápky, voba patky jaksepatří, takový ty tmavý hranatý brejle co se nosili v 90. letech co teď všici nosí, vystajlovaný prostě až hrůza a jeli na skejtech.. frajersky se prohnali z kopce po kolejích kolem zastávky mhd, ten jeden se málem natáhl, ale ustál to a ten druhej na něj huláká what the fuck! a ten vocas na něj zpátky shit, bro! a začali se bavit česky... já myslel že se poseru.
Návštěvník Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 CO nesnáším je zapojování anglických slov do češtiny, přijde mi to lame To se teda povedlo. Nic ve zlém, jen mi to nedalo.Tak tohle jsem nečekal. S tim smajlikem mi to prislo obvious:)
Bells Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 skoti v hlasem ovládaném výtahu, čurina:-))) http://www.videacesky.cz/skece/burnistoun-hlasove-ovladani Tak to se fakt povedlo, díky, řezal jsem se smíchy
Baldic Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Kdyz prizvuk, tak krasny anglicky prizvuk :-)
mondeo2 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 (upraveno) Arabský synek se ptá svého otce: "Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?" "Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem."Chvíle ticha. Poté opět: "Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?" "Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná." "Tati, a proč pořád nosíš sandály?" "Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype." "Tati?" "Ano, synu?" "A tati, nemyslíš, že tady v Brně je ti tohle všechno na h...o ? " Upraveno 24. června 2015 uživatelem mondeo2
posol Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Ty vole tak toto je neskutocne chlapi nasmial som sa.... joj akukolvek situaciu si k tomu mozem pradstavit (hokej ,futbal,politiku atd.) ze tak reaguje...... skvele dakujem Upraveno 25. června 2015 uživatelem posol
Doporučené příspěvky