JaRooN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Má to 3:04 Je to jako v tom vtipu, že ženatí chlapi žijou dýl. Není to tak - jen se jim to zdá delší... Fakt? Vidíš, tak jsem to stopnul těsně před koncem a měl jsem z toho takové mžitky před očima, že jsem tam viděl něco jiného Ne, ten můj přehrávač, obsažený v Bilovém bubákovi to občas dělá, že špatně zobrazuje délku. Vědět, že mi chybí už jen pár vteřin, tak bych to už dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Ne, ten můj přehrávač, obsažený v Bilovém bubákovi to občas dělá, že špatně zobrazuje délku. Vědět, že mi chybí už jen pár vteřin, tak bych to už dal No vidíš, a zrovna v těch posledních vteřinách to všecko zaklapne do sebe a dostane smysl....jóó, promarnils šanci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 No vidíš, a zrovna v těch posledních vteřinách to všecko zaklapne do sebe a dostane smysl....jóó, promarnils šanci... Ty jo, že by... NE!!! Podruhé to pouštět nebudu. Ale jako trest ve výchovném ústavu by to nebylo špatné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Mužská odpověď ženám na push-upky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Kua vy jste kritici jak z Katovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Filip.J: Ten je dobrej, tenhle styl mám hodně rád... Two fish swim into a concrete wall. One turns to the other and says: "Dam"Tak to jsem rád Tady jeden krutě aktuální: To be fair to Bryce Williams, it was the cameraman who started shooting first. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Navíc ti lahváč z garáže přinese do 10 sekund Podle mě není tak marná Jo a taky nemusíš kupovat druhý auto, páč si do práce doběhne sama :-) Krása není všechno, hlavně když převažují výhody :-)To uz je skoro jako kamaradovo: hezke holky picha kazdy, ale zrudicky, ty jsou pro fajnsmekry ( udajne predvedou zivotni vykon ) jsou teorie, ktere vyzkouset nepotrebuju Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 @Filip.J TVL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) ...už nic, jsem o stránku pozadu Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Znáte, jak se potkaj dva kamarádi a jeden má slona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Znáte, jak se potkaj dva kamarádi a jeden má slona?nie, ten som este nepocul. Sem s nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 najděte rozdílnahoře je obal filmu Pride v US, dole původní z UK tady je k tomu nějaký čtení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 :-) Dostals mě, na to fakt nemám koule to sem dát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Von myslí film, Toomai, miláček slonů, 1937... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 To je dnes populární zbraň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Já bych jí...ale radši nic. "Lidi" nechápou co je to živej tvor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 A pak ten pes doma nekomu poblije novy koberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 jezis to je zlo zas tohle, chudak ratafak ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky