Návštěvník Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Jako člověk co žil celý život v Karviné můžu řict, že "ponašimu" tu mluví 85% lidí nad 50 let Já měl dlouhou dobu přítelkyni z Havířova ( původně z těšína) a kolem nich tam tak mluvili všichni, dokonce chodili na polski gympl v těšině. Po 4 letech v Praze rozumím po našimu jednodušeji ne té ostravštině a to jsem ostravák kurde... zase to má výhodu, že rozumím bez problému polsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Já měl dlouhou dobu přítelkyni z Havířova ( původně z těšína) a kolem nich tam tak mluvili všichni, dokonce chodili na polski gympl v těšině. Po 4 letech v Praze rozumím po našimu jednodušeji ne té ostravštině a to jsem ostravák kurde... zase to má výhodu, že rozumím bez problému polsky. jó jó, tady na Karvinsku jsme odkojení polskou televizí moje drahá polovička je z Havířova Sranda na tom je, že ponašimu poláci moc nerozumí i když ty jim ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Kdyz jsem u tech polaku, tak mi to pripomelo jeden starsi, nedavno obnoveny (mozna i tady, moc sem to neprobiral, tak pardon za double) - kurwa, pies mi zdechl!- tak, zwyczajne?- nie, kurwa, z efektami specjalnymi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Kdyz jsem u tech polaku, tak mi to pripomelo jeden starsi, nedavno obnoveny (mozna i tady, moc sem to neprobiral, tak pardon za double) - kurwa, pies mi zdechl!- tak, zwyczajne?- nie, kurwa, z efektami specjalnymi!ano, nedavno sme to tu uz mali, ale je to tak super, ze pohoda repete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Tak to se omlouvam, tak zkusim jeste jeden, snad to nebude zase double... Chlapci se na plese libi jedna hezka divka, ale protoze je nesmely, tak poradne nevi, jak ji oslovit a tak za ni porad nenapadne chodi, az najednou divka vejde na WC. Tak chlapec pred WC na ni ceka a pritom si pripravuje uvodni konverzaci.- "Co jí řeknu až vyjde ze dveří? Jak se jmenuješ? ...Neee, to je hloupé...".- "Kde pracuješ? ...neee, to je ještě větší blbost"...A najednou se otevřou dveře a dívka stojí chlapci tvaří v tvář, tak na ni koukne a vyhrkne: "Sralas?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 humor?alebo? Policista chybí v evidenci studentů, přesto má diplomNeprochází evidencí studentů a jeho bakalářská práce není k nalezení. Přesto karlovarský policista Zbyšek Kholl získal na soukromé Vysoké škole Karla Engliše v Brně diplom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 On cely ten popis situace vcetne rozreseni pani soudkyne dava cloveku pocit, ze fraska neni jen literalni pojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 vsetky taketo komedie a aj ine smiesnosti ( kauza premier plus jeho sefka blondska) su niekedy fakt ako pises - fraska! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Thajsko už to taky bylo aspoň dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Thajsko už to taky bylo aspoň dvakrátale teraz aspon pridal svoj obrazok.( ale inak je to super jeb!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Kedysi dávno na RTL, alebo niečom podobnom bola reportáž o Nemcovi, ktorý žije s thajským ladyboyom. Komplet preoperovaným. V stručnosti:- stretol "ju" a zamiloval sa- zistil, že veci sú inak- psychicky sa cez to za nejakú dobu preniesolUzavrel to asi takto: "Nemohol som lepšie urobiť. V posteli mám vášnivú ženu a na futbal a pivo perfektného kamaráta" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Tak, Němci no..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 otevřete oči, všechno je jinak! 11224316_10156059246450046_980116602949796182_n.jpgSlusnej post vod pokrytce co me minule jebal za vtip o zatim minoritach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Kedysi dávno na RTL, alebo niečom podobnom bola reportáž o Nemcovi, ktorý žije s thajským ladyboyom. Komplet preoperovaným. V stručnosti:- stretol "ju" a zamiloval sa- zistil, že veci sú inak- psychicky sa cez to za nejakú dobu preniesolUzavrel to asi takto: "Nemohol som lepšie urobiť. V posteli mám vášnivú ženu a na futbal a pivo perfektného kamaráta" Přes tohle bych se asi nedokázal přenést... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Přes tohle bych se asi nedokázal přenést...to máš pravdu!musim suhlasit, to uz je fakt strasne a az choré!!!Mne by ten Nemec tiez vadil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 to máš pravdu!musim suhlasit, to uz je fakt strasne a az choré!!!Mne by ten Nemec tiez vadil....cheeeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 to máš pravdu!musim suhlasit, to uz je fakt strasne a az choré!!!Mne by ten Nemec tiez vadil.... Si na tom musíš najít to dobrý. Zas neotěhotní. Ani Němec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Nejen hodinky se fejkují, ale teď už i ženský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky