organic Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Řekl jsem své ženě, že si maluje obočí moc vysoko.Vypadala překvapeně.Výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Jošta v Brně Tak trochu jiný nutscape Poslední dobou nějak populární... http://www.nutscapes.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 A to ma autor za to, ze tomu koni pridelal tak nesmyslne velky nohy misto podstavce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 tak aspoň je jasný, jakej má vztah k NSS. a asi není sám, když to musel povolovat celej štáb úředníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 No tady v Brně jsou na to nějak vysazený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 A na Silvestra je z něj slušivý tampónek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Tohle fakt stojí v Brně? Co to má jako bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 je to to stejný o post vejš, akorát to má zimní obleček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 hele a furt z toho něco padá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) Ani ti nevím, ale myslím, že jo. Tož to víš, moravský sedláci, tady se na ňákou korunu nekouká... když je to z veřejnejch peněz...Edit: Tuším, že jedna stojí stovku a o Vánocích jich tam narvali dalších 350 na Advent. Ale to byla myslím jednorázovka. Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 aneb jak zkazit srandu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) A přitom stačila možná jen vteřina . Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Hodo65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Ach jo:(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Na te brnenske sose si vsichni dokazou najit to sve: A z jineho soudku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Ono to vyjde nastejno... Totiz pokud by se tam neobjevil J.K., stejne by v dalsi sekunde kazdy vydechl JezisiKriste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 A ted mi padla do oka jeste jedna podobnost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Některé kostými jsou lepší než jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Polífka dne je boží. To mi připomnělo, že mám na ní zrovna hlad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Já už mám za sebou tento večer několikátý talíř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky