Prorok Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Hlavně nechápu proč když zpívá o Ježíši, tak má v klipu Židy. Tedy mimo jiné...Asi proto, že Ježíš se narodil jako žid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) nevím jestli je to úplně do sekce humor, ale reklama na zcela nový Hyundai i40 a následný PR web mě dost pobavil ... "Nebojíte se dát najevo svůj úspěch a upoutat pozornost jedinečným dynamickým designem? Hledáte prvotřídní jízdní vlastnosti, maximální cestovní komfort spolu s prostorným interiérem, bezpečností a výbavou bez kompromisů? Nejste si jisti, která nabídka na trhu je opravdu výhodná?" a tady je recept "Pro upoutání pozornosti" v podání i40 jedinečný stylový design, s nímž zaručeně vybočíte z šedi uniformních manažerských vozůatraktivní sportovní 17" kola z lehkých slitin v dvoubarevném provedenívelký zadní spojler, tmavá zadní sklaprojektorové světlomety se statickým přisvěcováním do zatáčekLED denní a poziční světlaLED směrová světla ve vnějších zpětných zrcátkáchLED přední mlhová světlakombinovaná LED zadní světlaanténa typu žraločí plouteva celé to završuje skvělá cena - nevím co v marketingovém oddělení hulí, ale asi dobrý materiál Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 hotový dreamcar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Počkej, za todle dostaneš sodu. Mně to moc nepobavilo, až se tomu sám divím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Mně taky ne, bohužel mi to připomnělo mámu. Ale takovej už svět je, dám si R.U.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Jsem sice ateista (díky bohu, ale dát takovýhle příspěvek, bál bych se, že se rouhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 já myslim že to je ftipný, i Karel se směje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Trololo mě rozesmál jen jednou, teď se to nějak nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Týýjo to nemá chybu...jsem se málem poch..l ....takový "borec" kdyby přišel do Superstar tak sa Paľko zoserie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Zajímavý, to předchozí s Gottem (smrtka ve frontě na autogram) mě nepobavilo, tomuhle jsem se zasmál.No, černej humer... nebo je to rak?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 To je jak testovali to LSD? :-) Trololo mě rozesmál jen jednou, teď se to nějak nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 :)Tam se budou povalovat jen notebooky tech blbcu jako ja, co uz si to peklo nainstalovali sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 tak stejně dobrej jako fronta na autogram...pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Princip karmy je spravedlivý....:-) :)Tam se budou povalovat jen notebooky tech blbcu jako ja, co uz si to peklo nainstalovali sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky